🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 15 220
  • 449
  •   15
Отговори
# 390
В интерес на истината от двете Киара е по-обсебваща и ревнива. Изобщо не мога да си представя тя да е в ролята на официалната на КрасимирЪ, да живеят в една стая, да се изперат и после тя да остане сама цяла вечер, а той да е с Шермин. Доста е авторитарна и напориста

# 391
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Нито Киара, нито дори Шермин заслужават за партньор такъв като Красимир. Да бягат с двеста от него и да почерпят, че са се оттървали.

# 392
  • у нас
Айде пак 😂
Шермин вика, че Киара се унижава, а тя какво прави? И вечерта, и сутринта... Само да си задържи Красимир. А на него добре му дошло.

# 393
Киара сега като гледа пранетата как ли се чувства? А Красимир дали се замисля Как изглежда отвън?
Айде пак 😂
Шермин вика, че Киара се унижава, а тя какво прави? И вечерта, и сутринта... Само да си задържи Красимир. А на него добре му дошло.

# 394
Грам не ѝ вярвам на Киара, че е влюбена. Слаба актьорска игра.

# 395
Е ,Такива цървули без мнение,но със самочувствие на мишка /КрасимирЪ / заслужават кутки,като зъбатата ловешка мангалка,за да ги връткат ,обиждат срещу единия му кекс...тоя ми се струва,че във ВИДИН рядко яде кекс и сега си наваксва,че като излезе пак ,ще е пустинята САХАРА

# 396
Красьо от Видин ли е?

# 397
Така и в реалния живот - две жени страдат заради един мухльо, който се мисли за голяма работа, отврат😬

# 398
Май е от Банишора😉/Сф това/

# 399
Голямото мъжкарче КрасимирЪ каза и отряза- аз отговорност няма да поема, не ме интересува! Иначе Орлин не му бил на нивото, защото не е достатъчно мъжествен.

# 400
Обаче стаята на Виктория и Киара като че ли не е такъв бардак.

# 401
Киара е много сладка без грим. Голяма сладурана е -има много момичешко излъчване.

# 402
Поне свърши най-дългата нощ. Сега остава и с някой розобер да ни ощастливят до края на седмицата.

# 403
КрасимирЪ изчислява на 8 бита.
https://freeimage.host/i/KpxQKB4

# 404
  • София
Защо пак мъжете ще дават рози?
Натам вървят коментарите на момите.
Нали на последната церемония именно мъжете даваха рози?
Нали се редуваха?

Но защо ли питам, то тук забравих, че правила няма.

Общи условия

Активация на акаунт