🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 21 789
  • 576
  •   164
Отговори
# 525
Аз пък хем се впечатлих, хем съжалих Шермин, като видях с какъв отработен, стоически и леко отегчен език на тялото вече три пъти става от леглото и безропотно се запътва към банята. Няма едно излишно движение. И после каменното изражение, с което се връща в стаята и се пооправя. Ни помен от емоция се прокрадва, нито свян, нито притеснение, колебание, вълнение, удоволствие, палавост, нищо.

Професионалист, нищо не може да я бутне....

# 526
Пуснали са малък откъс от днешния епизод, в който Лили обижда Радослав пред всички и казва, че такъв лицемер не иска в живота си. Лили, направи едно хубаво нещо, откажи му розата!

Къде е, че не успях да го намеря? Иначе са написали, че тази вечер е фаталната развръзка, а дано, че ние вече се уморихме!

# 527
Е, тук поне камилски фаш...и няма да й се налага да яде. Само кекс на екс без излишна церемония преди и след това. Личи си обаче, че ама точно хич не й дреме за Кратуна. Очаквам пак да почне да го подрежда. Гергана и Лили да си ходят, че са част от мебелиловката на двора. Наталито ми се видя доста къркана и яко се хилеше не на място. Орльо сигурно затова я строяваше да бъде по-тиха. Радо очевидно ще пристава на Шерми. Кратун и Киара са ми адски нелепи. Пълен потрес и излагация. Виктория с вдигната коса излеждаше доста приятно.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 18:25 от Fatalina

# 528
Пуснали са малък откъс от днешния епизод, в който Лили обижда Радослав пред всички и казва, че такъв лицемер не иска в живота си. Лили, направи едно хубаво нещо, откажи му розата!
Е да му откаже, ама и за нея ще свърши курорта. Ще се натиска да стои на почивка.

# 529
Тази Гергана защо влезе, и тя на безплатна почивка...

За прането, не знам и аз, перат ли или само центрофуга...Сефтето си го направиха на плажа, без камери. Така, че не съм сигурна какво се прави в тази малка баня.

Фифи набира популярност:

# 530
Аз пък хем се впечатлих, хем съжалих Шермин, като видях с какъв отработен, стоически и леко отегчен език на тялото вече три пъти става от леглото и безропотно се запътва към банята. Няма едно излишно движение. И после каменното изражение, с което се връща в стаята и се пооправя. Ни помен от емоция се прокрадва, нито свян, нито притеснение, колебание, вълнение, удоволствие, палавост, нищо.
Към това да допълня, че цял сезон това момиче не се отпусна да се зарадва, да си почине като хората, да поприказва приятелски с тоя-оня, да се изкефи на нещо искрено, от сърце.

Нулева женска енергия, дето толкова я приказват. Никого не предразположи, зарадва, на нищо интересно не се засмя, никаква естественост. Постоянно вдигнат гард и селски злословия и критики.
Дори когато се засмее, с някакъв привичен жест събира обратно устата по подобие на определена задна част.

Доста мизерен начин на живот от чисто човешка гледна точка, без почивка, без кефче, без да си себе си.

# 531
Защо пак мъжете ще дават рози?
Натам вървят коментарите на момите.
Нали на последната церемония именно мъжете даваха рози?
Нали се редуваха?

Но защо ли питам, то тук забравих, че правила няма.

И аз това питах вече няколко пъти

Шарминката се подиграва на Киара, а тя същата натегачка

# 532

Съсипахте му имиджа на човека Stuck Out Tongue Winking Eye

# 533
Глезам Киара с новите гърди и се замислям, тя дали не е с Краси след предаването, но още да не се разкриват. Той снощи в епизода няколко пъти спомена, че поставянето на гърди не е проблем.

# 534
Не мисля, почти не познавам мъже които гледат това предаване, но малкото за които знам му се подиграват и му казват точно п*тьо. 😄
Е, планктонът, сред който той плува и чието мнение му е важно, със сигурност му се възхищава. Поживя си Красо, попра си, сега събира овациите на себеподобните. Мислите ли, че се интересува от мнението на бг мамите и фейсбукарите?!

# 535
Глезам Киара с новите гърди и се замислям, тя дали не е с Краси след предаването, но още да не се разкриват. Той снощи в епизода няколко пъти спомена, че поставянето на гърди не е проблем.
Още преди предаването е искала да си сложи. Бат Красо няма влияние, върху това репение,  а и не вярвам да е дал пари.
Много жени имат комплекси и си слагат силикон. Киарчето е една от многото.

# 536
Дискусиите за силикони в това предаване мен доста ме потрисат. С каква лекота се говори и мисли за инвазивни операции с обща анестезия, с всичките им рискове, усложнения, включително потенциален фатален изход, нужда от смяна на импланти на всеки десет години и т.н. И как е напълно окей на мъжът ако му се иска, да си сложиш едни петстотин кубика. Все едно си сменяш цвета на косата. Само цената ги притеснява евентуално, ама нали едни “пет евра” за тях са нищо. Ама откъде накъде за някакъв Красьо, или който и да е, ще се подлагам на болка, дълъг възстановителен процес, нарушаване на мозъчната функция от упойката? Понякога жените сме си най-големите врагове.

# 537
Въх, брат Красимиръ, не може и сам да си повярва, че е толкова търсен ерген.
Сега да се види, какъв е жалкар.
Шармин му забърка циганска баница и доста му я поодуха.

# 538
"КрасимирЪ" най-желаната пералня, незаменим уред за всяка домакиня. На черен петък ще има ли промоция? 😆😆😆😆
Направо си представих как сме се наредили пред вратата на банята му и нетърпеливо пристъпваме от крак на крак. 😂🤣🤮

# 539
А някой вярва ли на Киара за "развиването на чувства"?

Красимир от всички излиза най-големият хитрец.

Общи условия

Активация на акаунт