🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 24 112
  • 684
  •   180
Отговори
# 570
Този муйо, не знам как се казва, ще даде на шерминатора роза.

# 571
Хайде, Радо да спасява Шерминката и Лили чао.. Innocent

# 572
  • София
Тоя Радо кога стана душеприказчик на Шерминатора? Може да се уреди с роза.

# 573
Мда, с Киара най-леки разговори,  закачливи, направо все едно са 10ти клас.
Плиткоумни и двамата.
Ще направят Шермин жертва...първо ше я връща, осъзнал се бла бла, а зад нея не спира да прескача при другата.

# 574
Гергана дори при нормални ежедневни действия се държи все едно е в разгара на полов акт. Как си личи какво ѝ е препитанието (не говоря за музиката).

# 575
Оффф, омръзна ми това дежа вю КрасимирЪ и Киара! Дайте малко отношенията на другите двойки, аман от тая псевдо свалка. За какво върна Шермин, да си вдига пак акциите КрасимирЪ. Киаро, толкова си тъпа
Гери и Тишката са топ двойка. Защо да не пламне нещо там и да изпреварят всички на финала

# 576
  • here and now
Ама нали бяхте на среща бе пиленца. Хич не си допаднахте...
Явно интереса изведнъж произвежда сходства в характера...

# 577
Красимир е дъно. Излиза от леглото с Шермин и слиза да я плюе . Компанията  го до донастрои срещу Ана и сега се чуди как да я разкара , като я обвинява за ситуации преди повторното влизане. Много тъпо парче и много си отиват с Киара  Да я маха Шермина и да приключва тази перманентна простотия.
А Габриела е топ лицемерка .Забрави с какви думи наричаше Калоян.
Как изобщо го гледаме тава безумие  Simple Smile

# 578
Гергана дори при нормални ежедневни действия се държи все едно е в разгара на полов акт. Как си личи какво ѝ е препитанието (не говоря за музиката).

Какво й е на държанието? Не съм забелязала нищо лошо от нея. Дори напротив - доста усмихната, нормална и адекватна ми се вижда.

# 579
Бат Лили вечният съдник, а първа интригантка и злобарка. Какво изобщо прави в това предаване като очевидно е на другия бряг и явна мъжемразка. Запълва квотата за цветнокожи ли по новите стандарти, защото друго обяснение нямам. Да ходи да си търси Хиенито и да ни освободи от неприятното и безмисленото си присъствие

# 580
Подготвят ни за церемония ли вече?

# 581
Имам добро мнение за Гергана още от първия сезон. Някак си ми се струва добродушна и изпъкна с ума си пред другите ергенки.

# 582
Денислав обаче все още е симпатичен и адекватен, а Гергана днес ми хареса с този аутфит и ми се видя доста хубаво момиче, предния път нещо не можах да я оценя. А и Тихомир отново се усмихва, тази Виктория му беше  заличила усмивката. Някой  беше написал тук и се смях с глас, но е прав - ограничителна заповед срещу нея след формата.

# 583
О, не, Виктория....пак изскочи с някаква чучка на главата 😆

# 584
Виктория смени джувките с кукуриго 😂
Лудата от стадиона има спешна нужда от специалист

Общи условия

Активация на акаунт