🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 36 725
  • 977
  •   164
Отговори
# 915
Не знам за Шермин, но никой не може да ме убеди, че Киара не се излага…
Кратун: „Вещицата си замина“, но ѝ даваш роза, нали…

# 916
  • В Града на липите
Голям жалкар. До снощи праха в банята и й правеше комплимани, сега злобее: вещицата си замина.
Тази вечер Шермин се държа по-мъжки от Кратун.

# 917
А Радо от двата стола, на земята. Joy

# 918
Кажете ми моля ви, тази Райна защо изглежда така? Притеснително слаба и … в косата беше зле, въобще защо?!

# 919
Китара за втори път не получава роза от КрасимирЪ, но не му се сърди и много се радва.. На какво точно и тя не знае, защото този филм вече сме го гледали.. КрасимирЪ ще пере трета поред 😀

# 920
  • here and now
Гледам ги какви са хепи и си представям още утре какви скандали ще заформят Mr. Green

# 921
Не знам дали е дъно Киара, все пак това беше плана на Красимир да я запази в предаването.
Да запази и двете. Ако не беше приела, можеше той да ѝ даде... Ама хем имидж, хем пране... всичко да вземе..
Той няма никакъв кураж и много малко честност.

# 922
Киара пък какво се е ухилила и заподскачала. Сякаш ако Ана беше приела розата Тъпун нямаше пак да ги врътка и двете. Много е жалка.

# 923
Тоя бат Краси уж голямо пазене на образ, пък с най-неизпран имидж ще излезе завалията.

Много е смешна тази масова психоза покрай изпращането на Шермин.
И отново - Блага е мега зле!

# 924
Леле, голямо щастие! Красимир толкова усмихнат не съм го виждала…

# 925
Оставам с впечатлението,че или Краси е бил наистина объркан ,или от продукцията са го накарали да върне Шермин ,толкова се радва ,любов и бла бла .... Изглежда ,че се радва истински ... Вие какво мислите?

# 926
  • София
Мухълът е спасен със златна розичка... 

# 927
Сарми да не я вкарат като дух дето да ги наблюдава и плаши докато спят, какви са тия синхрони да пали към ИзраелЪ

# 928
  • here and now
Анка сигурно им е тафнала пръстена, та са решили да я върнат да ѝ го върнат Mr. Green

# 929
  • София
Според мен продукцията е накарала Красун да играе играта с връщането на Шерман, за да има интрижки и скандали, и сега го подсигуряват с оставането.

Общи условия

Активация на акаунт