🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 16 287
  • 459
  •   95
Отговори
# 120
Много са противни Тъпица и Фифица.
Копаят дъното и двамата!

# 121
Виктория наистина ли не се усеща ? Няма как да е толкова жалка …

# 122
Тук е момента, Шерминатора да обясни на Виктория на 5!!! езика , че тя отношения с Тихомир няма.

# 123
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Какви да са ти отношенията с Тихомир бре Виктория. Ми никакви, събуди се жено как може да си го причиняваш. Този директно ти казва тръгни си тя пак се натиска да говори с него. Ами не я разбирам и не мога да и съчувствам.

# 124
Виктория не е добре… Тихомир току-що каза да отидат да си изговорят нещата, и тя тръгна като усвирепяла.

# 125
  • София
Шерминатора отвреме навреме влиза в кадър с психопатската си усмивка. Scream

Ох, Виктория колко е зле.

# 126
габи и дениз

Скрит текст:

# 127
  • В Града на липите
Не съм виждала през целия си живот някой да се унижава така, като Виктория. Колко пъти трябва да й каже в лицето Тихомир, че не я харесва. Друг е въпроса, колко читав е той, като човек.
Скандалите между Габа и Шармин са потресаващи. Все едно са от махалата.

# 128
Габи и Шермин 6ти клас голямото междучасие, коя е по-висока, коя е по по най 🤣🤣 джафкат се като малки деца

Виктория мега жалко се държи няма накъде повече, вече с цел да бъде съжалена, ама Тихомир е двойно по-жалък, той е единия п*тьо в предаването, другия е КрасимирЪ...😭
На Тишко му личи че е ,,мъж" който веднага ще люби друга, когато тази с която е, не се чувства добре!
Презирам подобно поведение 🤢
Като не я харесва Виктория, да не беше правил крачка изобщо с нея!

# 129
Скандалът започна всички срещу Шермин, но как успя да го пренасочи от себе си, и да се изпокарат всички.

# 130
Виктория копае дъното на унижението с всяко изказано изречение…
Жалка картинка

# 131
Виктория е по-голямо delulu от Шермин .🤡

# 132
Виктория …. спри ….

# 133
Някой да връчи Нобелова награда на Виктория, която вече 2 седмици ни демонстрира някаква паралелна реалност, в която тя и Мишкомир има шанс да са заедно. Това е ново извънгалактическо ниво на жалкост.

# 134
  • На морето!
Виктория е тотал щета. Дано никога повече не виждам такова унижение.

Общи условия

Активация на акаунт