🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 14 637
  • 437
  •   98
Отговори
# 135
  • Пловдив
Радо насъскан от Шермин продължава да дълбае за Дениз. Тъпи бяха изказванията му, както и коментарите му. Дениз просто е била любопитна, в крайна сметка ако не му харесват въпросите може да откаже да отговори.
Фифи и Йовица са ми много неприятни с техните схеми, а Виктория се унижава. А Тихомир е гаден, лишен от чувства и според мен няма да опита и да намери някоя. Виктория обаче дълбае в темата, а той й каза, че не му пука.

# 136
Габи и Шермин 6ти клас голямото междучасие, коя е по-висока, коя е по по най 🤣🤣 джафкат се като малки деца

Виктория мега жалко се държи няма накъде повече, ама Тихомир е двойно по-жалък, той е единия п*тьо в предаването, другия е КрасимирЪ...😭
На Тишко му личи че е ,,мъж" който веднага ще люби друга, когато тази с която е, не се чувства добре!
Презирам подобно поведение 🤢
Като не я харесва Виктория, да не беше правил крачка изобщо с нея!

Той откъде да знае, че ще си сложи такъв таралеж в гащите??

# 137
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Неудобно ми е да гледам и слушам Виктория. Дано се види отстрани и вземе мерки за нейно добро.

# 138
Чак сега ми светна! Явно в реала Дениз, Габриела Бланко и Блага са от един и същи б@рдак и сега са на война с другия такъв! Тъпица и патицата до него, пък са от една и съща психиатрия и тя воюваща с другите луди! Мъка,мъка!

# 139
То направо е негледаемо. Ужас.

# 140
Мале, малее
Тия са хванати за ръце хахаха

# 141
  • В Града на липите
На Шармилета май й затрепери гласчето, като видя мъжа си с любовницата Grinning

# 142
Гергана ми изглежда все едно ще се разплаче или че й е много неприятно/неудобно. Денислав и той се чуди къде е попаднал.

# 143
Сериозно ли ви харесва Блага? Много е нелепа.
Очевидно е там в ролята на главен хроникьор на всички клюки

# 144
Ох, срам ме е да гледам Виктория. Защо бе, момиче?! Толкова ли е трудно този да й каже " Не те харесвам"...явно тя има нужда директно да я забие веднъж, да се нареве и да си ходи и да свършва тая мъка

# 145
  • here and now
Все съм виждала прости хора, но Виктория е друга категория ...

# 146
  • На морето!
Тихомир скоро ще прави знака за спасение.

Надявам се НАП да гледат и да направят проверка на салона на Фифица, знаем че маникюристките изкарват добри пари,  ама чак 5 часовника….

# 147
Тихомир излезе ли от предаването трябва да си изкара ограничителна заповед!

# 148
Гергана ми изглежда все едно ще се разплаче или че й е много неприятно/неудобно. Денислав и той се чуди къде е попаднал.
+ Лили

Криси пък се кефеше и слушаше с усмивка.

# 149
  • Пловдив
Сериозно ли ви харесва Блага? Много е нелепа.
Очевидно е там в ролята на главен хроникьор на всички клюки
С нищо конкретно не ме е подразнила, нито с поведението си, нито с коментарите, а всички обичаме клюки, макар и да не признаваме, така че и това е нормално. Нелепа ми е Шермин, Фифи, Лили, която стои като фон.

Общи условия

Активация на акаунт