🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 5 976
  • 213
  •   78
Отговори
# 195

Шарминката за по-сигурно пак изпра! Тая баня за нищо я нямат Stuck Out Tongue Winking Eye

В тази баня след Шерминатора трябва да се влиза със силно стиснати крака и на бегом. Вероятността да прихванеш нещо или да забременееш от въздуха дори е огромна. 
(Да се чете с ирония).

Лили мълчи, защото няма потенциала да се включи дори на ниво скандал. 🙄

# 196
Имам различно мнение. Радо го харесвам. Такъв един обикновен, батка, обаче момчето си има позиция и си държи на нея, не върви със стадото. Не се преструва на какъвто не е и е доста откровен. Добре попита Дениз за двойните стандарти кой кога се бърка в чуждия живот по повод въпросите й как Шермин ще си гледа детето, само че не му стигнаха силите да си защити мнението като гракнаха срещу него.

Блага я харесвах, мила, емпатична, сладка, но тя е на всяка манджа мерудия. Клюкарка и интригантка, меси се в чуждите отношения. Разочарова ме.

Тихомир може да е дърво и му липсва житейски опит да се измъква по - елегантно от сложни ситуции, но ме кефи как чете Виктория като отворена книга. Тя е напълно прозрачна за него и това момче се измъчи докато се опитва да избегне нейните манипулации и психо атаки. Тя е непоносима, пълно куку. Тихомир с по две думи разбива на пух и прах всичките й измишльотини. Като й каза да си ходи щом всички я дразнят и не издържала беше много яко, Виктория си глътна езика ! Ами заслужава си го, даже й е малко. Никой освен Тихомир не може да й изтърпи истериите, така че не ми дава сърце да упреквам това момче в каквото и да е. И за луканката й каза директно - не ти дадох, защото ти чакаш от мен жестове, каквито аз не искам и не мога да правя за теб, за да не си фантазираш, че имам чувства. Ами то с такова лудо Ленче си е страшно и луканка да му дадеш.

# 197
Страшен Радо... Само дето задава правилните въпроси, ама не на всички, а само на тези, които не му харесват... Но нямаше топките да си признае, че той коментираше задника на Дениз. Като цяло и той, и Тихомир имат мнооого груб изказ за жените, а те не би трябвало толкова бързо да са свикнали с камерите, че да не се усещат да си мерят приказките.
Струва ми се, че никога не са били влюбени

# 198
Грозни жени, а с претенции. Без възпитание и достойнство. Мъжете и те...кошмар.
Опитвам се да гледам за забава, но виждам злоба, завист, липси, надменност, глупост, наглост. И рая им такъв, бутафорен, каменист грозен плаж.

# 199
Страшен е тоя Радо, вярно е. Пет(5)% , обаче от печалбата, бате. За да изкара 17500 на месец от 350000, трябва да е бог.
Добре, че и те са тъпички, та му връзват. И само един е силен в аритметиката.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 01:22 от NOmerci

# 200
Дениз щяла да става трейдър. Коментират съвкупно как не трябвало образование. Ох, не мога. 🤣 Финансистите да си късаме дипломите освен.

# 201
Реално да си трейдър не трябва образование. Трейдър и добър трейдър са две различни неща.

# 202
Реално да си трейдър не трябва образование. Трейдър и добър трейдър са две различни неща.
Е, да, разбира се. То по този логика за 90% от професиите не трябва, но въпросът смятам за ясно, че не е в това. Иначе псевдотъргаши с кредити под път и над път, нали.

# 203
Дори не ми беше смешно.
Фифа говори колко пари имала в банковата сметка, беззъбия се ухилва възбудено... Гняс.

Шермин е уникална перачка. Миеле могат да я вземат за рекламно лице!

# 204
Явно стигнаха до някакъв предел, когато вече не могат да си контролират нервите и май им е време да си ходят, преди да се докарат до състояние, налагащо задължителна психотерапия Smiley Очевидно не е достатъчно човек да е на почивка с безплатни храна, напитки, спане, море и компания, за да се чувства добре, щом спретнаха такъв сеир тази вечер. А извън скандалите /на звукооператорите сигурно им е гръмнала главата Trollface/ ми направи впечатление, че връзката между Виктор и Дениз вече не е каквато беше, въпреки че се опитват да продължат по инерция някакви отношения. Но когато Виктор полудя, отиде при Петър и Криси, а не остана при Дениз. Но може да е толкова изнервен, защото в тяхната стая няма перално помещение Wink

А може ли някой по-проницателен да каже поради каква причина Виктория толкова иска да остане - каза, че ако не получи роза, това ще провали плановете ѝ или нещо такова, много странно ми прозвуча. Е каква пък толкова важна мисия има в предаването, че да се подлага на унижения само и само да остане още малко на екран?!?

# 205
Аз все пак мисля, че Тихомир не  казва на Виктория в прав текст, че не я харесва изобщо. Дано даде роза на Гергана, та да се свърши. Виктория няма да разбере и няма...Искала да остане, да го убедяла, че не трябвало да има предубеждения. Сложила тая абсурдна пандела и напред към любовта...
Епизода ми беше малко все едно редактора ги беше събрал и ги беше накарал да се карат. Може би после ескалираха нещата естествено, но в началото сякаш бяха събрани по принуда, с мисия да направят скандали...Не изглеждаше много естествено цялата работа.

# 206
И на мен така ми се струва. Режисирана работа. Особено Габа и Шермин много се забавляваха на скандала и въобще не се караха на сериозно.
Чудя се Виктор дали наистина е такъв, какъвто се показа или просто са го накарали.
Защото например онази караница с Орлин по време на скаутския лагер, ми стоеше страшно изсмукана от пръстите.
Доскоро не беше споменавал нищо за пари, сега изведнъж стана големия милионер и само това повтаря всеки ден.
Аз лично мисля, че му написаха тези реплики в сценария.

# 207
  • Варна
Пълен цирк настана.
Кога чакаме розораздаването и още ще влизат ли?

Кло, благодаря за темата 🌹

# 208
Не трябваше ли жените да дават рози сега?

# 209
Виктория е нагла и досадна като чайка на плажа. Увила е лепкави пипала около Тишо Задушницата и стяга примката до задушаване. В нейн интерес е да си тръгне, защото това самоунижение е трудно за гледане. В тези модерни времена, не може да се каже, че не се носи отговорност за външния вид, с който те е дарила природата, но за поведението си всеки носи персонална отговорност. Вика е тотална жалкарка. Изпитвам неудобство да я гледам.
Викторушка милионерът е зверски комплексирано човечЕ. Да агресията винаги ни прави по-малки, не по-умни, не по-свободни, не победители. НО! Наблюдавах с удоволствие как извади от равновесие манекена на дентална клиника *Клещаров*. Йовчо не е нито умен, нито забавен, нито привликателен. Гнусен ми е и външно и вътрешно, но пък самочувствието му е титанично. А биологът-козметолог Фуфица, се държи сякаш за всяка изстискана пъпка взема милион в евро. Въобще, никой вътре няма реална себеоценка.
А кралицата, ах, кралицата! От висотата на л@йното върху, което е стъпила, високомерно обяви, че Киара се унижава, след което отметна кокетно златното руно от челото си и с високо вдигната глава се напъха в банята да пусне пералнята на центрофуга.
O tempora, o mores!

Общи условия

Активация на акаунт