🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 7 543
  • 254
  •   77
Отговори
# 210
Мисля, че това което наблюдавахме снощи е подобно на  ефекта описан при Станфордският експеримент. Група хора от кол и въже, с не особено висок коефициент на интелигентност, с нисък праг на задръжки, събрани за дълго време в затворена среда, заети единствено с нищоправене по цял ден-рано или късно става всеки срещу всеки.
За пореден път казвам и това е очевидно за всеки- вината е изцяло и единствено на продукцията.
Участниците, условията , всичко е така подбрано за да изкара на показ най-низките страсти у човек. Това шоу не е замислено като любовно реалити- замислено с цел скандал и се справя повече от успешно стова.

Какво повече да коментираме- откровения психопат Виктор ли, отвратителния интригант Йовица ли барабар с по нищо не отстъпващите им половинки ли? Или пък хлъзгавия Петър, Виктория, Габриела,Красимир , Киара- има ли нещо което вече да не сме казали за тях, има ли нещо с което да ни изненадат? Няма  нали.

Май, май и аз вече ще съм аут от това псевдо любовно, но пък за сметка на това долнопробно шоу.
Да продължавам да го гледам е вече проява на неуважение към самата себе си. Каквото и време за убиване да имам  , мога да го убия с малко по-приятни неща за гледане.

# 211
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тази новата - Гери? ми е симпатична. Днес ми направи хубаво впечатление как си мълча и въобще не взе отношение по каквото и да е било.

Виктор беше доволно пиян.На трезво сякаш повече щеше да се сдържа.
 Йовица и Фифи отблъскващи и фалшиви,което отдавна съм разбрала.

Очаквах някаква динамика днес, а то само скандали на пейките в двора.
На Киара й плащат,за да се натиска на Красимир. Сигурна съм,че има симпатии към него(той също),но това да се държи като влюбена ученичка според мен е бутане на продукцията. Всяко второ изречение е "Имам чувства към него" До преди 3 дни нямаше такива, сега изведнъж голяма любов.
Радо е див селянин,който явно си харесва Шермин и затова й се мазни,но за Киара и как така изведнъж проявила романтични чувства беше на място.

# 212
А те  всъщност не знаят, че имат камери по стаите ли? Изпуснала съм.

Снощи пак не успях да заспя, удариха дъното, страшна гняс излъчват.

# 213

А може ли някой по-проницателен да каже поради каква причина Виктория толкова иска да остане - каза, че ако не получи роза, това ще провали плановете ѝ или нещо такова, много странно ми прозвуча. Е каква пък толкова важна мисия има в предаването, че да се подлага на унижения само и само да остане още малко на екран?!?
Нали щяла накакъв наръчник да пише?! Абе лудо и отчаяно Ленче. Да й дават билета за самолета и хайде в Долно Уйно.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 08:15 от Fatalina

# 214
  • там край реката
Виктория като се появи с тия панделки на главата и ме кара да изтръпвам, няма как да е по-зле тая жена.....

# 215
  • somewhere near the sea
То верно, че всички са фейк, ама наистина ли Йовица и Филипа печелят формата? Не е за вярване. Да не би другите да са се разделили още преди края на предаването?  
Водката отпуши тапата на Виктор, ама ония наистина не се траят.

Дубайката цяла нощ трепереше, но издържа полугола цяла нощ. Не можа да задържи камерите към себе си.

Виктория, ах, Виктория! Дано да си е тръгнала....Имала била симпатии...Кого лъжеш, моме? Себе си! Смешни ми станаха анализите й, че плановете й се сбъдват. Имала мисии. Вулканът щеше и без това да избухне. Тя по средата се опита отново да върне скандала в нейното поле, но я отрязаха. Тихомир наистина се беше лепнал за Наталия, опита се дори да я погъделичка толкова нелепо. Ми да беше й дръпнал и косата, бре...Боже..., тоя в кой клас е. Иначе каза на Виктория, че не я диша и най- добре да си ходи, но тя не схвана и отново пита: "кво прайм ся".

Джан Микеле. се мислеше за Батман и VIP Security  , Виктория се има за Ерида (богинята на раздора в древногръцката митология). Жалка е, но сама си го прави. А наистина се облича потресаващо.

Анчето влезе в банята, т.е. в своето амплоа. Няма розови листенца, няма кралска спалня! Има мръсна баня. Ха-ха!

# 216
Аз съм разочарована от Габи. Уж много устата го раздава, а не можа да затвори устата на Шермизофрения. Дори Калоян, който е толкова тих и неконфликтен го направи по-добре от нея.

Виктор ми хареса вчера. В последно време само червени точки трупа, поне пред мен. И въпреки това трябваше да запази самообладание, както винаги до сега. Така и не разбрах кое точно го извади от равновесие вчера. Явно наистина на всички им идва в повече.

А Фифица много яко се прецака с това лепване за Тъпица от ден 1. Масово новите момчета се насочваха или към Натали, или към нея. Имаше доста по-добри възможности. Сама се закопа с това нечистоплътно същество.

А Радо и той в отбора на тъпите - от зор да обиди Дениз, че е танцьорка, забрави, че седи и прегръща танцьорка. Само Лили не разбрах защо стои и мълчи - явно и тя за курорта милата. Много луксозен им се видя този Родос на повечето - на всичко са готови, за да стоят там. Шемринката поне си е свикнала да плаща, за да стои на почивка - пуска пералня от време на време и си гарантира оставането Simple Smile

п.п. Преди няколко дни моя позната е видяла Шерминаторката при МОЛ Парадайз - бързала е да хване автобуса.

Връщам се да ви чета.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 09:10 от Lady Cassiopeia Duval

# 217

А може ли някой по-проницателен да каже поради каква причина Виктория толкова иска да остане - каза, че ако не получи роза, това ще провали плановете ѝ или нещо такова, много странно ми прозвуча. Е каква пък толкова важна мисия има в предаването, че да се подлага на унижения само и само да остане още малко на екран?!?
Нали щяла накакъв наръчник да пише?! Абе лудо и отчаяно Ленче. Да й дават билета за самолета и хайде в Долно Уйно.

Драпа да остане със зъби и нокти, защото си мисли, че с Тихомир са един за друг и той ще го осъзнае. Всяка негова лоша постъпка към нея е тест, а не защото той не я харесва. Отчаяна женица.

# 218
  • SF
Виктория е с големи заявки, че върти всички в Ергенът, но истината е съвсем друга. Влачи се по корем и е готова да направи всичко, за малко близост с Тихомир.
Притиска го да й каже в прав текст и директно да си тръгва, защото той не я харесва. Не чете езика на тялото му, не наблюдава решенията му, не отчита дистанцията, която пази от нея, а се натриса и зорлем иска да чуе от него как звучи един категоричен отказ.
Той се държи меко, съобразява се, опитва се да не я нарани. Виктория обаче иска да бъде отблъсната директно.
Много хора предпочитат да получат шамара, вместо да разчетат сигналите, които им се дават отсреща.

# 219
Той пък Житомир да вземе да си каже директно какво мисли на Виктория. Не е по-малко лицемер от останалите, като се прави на „съобразителен”, ама си гони реално неговия интерес и цел да остане в шоуто…

# 220
Тъпица го скъсват във ФБ

Скрит текст:

# 221
  • Пловдив
Виктория за съжаление не разбира кога трябва да спре, наистина момчето с цялото поведение показва, че не я иска. За мен една 30-годишна жена да се държи така е страшно. Подхожда на тийнейджърка или на момиче на 20 и няколко години. Много унизително, човек трябва да знае кога да спре, в случая тя трябваше да го направи. Да се замисли, да прецени, че и до края да остане това момче няма да я хареса както иска. Може да напише наръчник "Как да не се държиш с мъжете", толкова отблъскващо поведение има, мъжете мразят някой да ги обсебва така, да им държи сметка, да е така впит.
Тихомир с неговите изказвания не ми допада, но нека сме обективни - държи се така за да не й дава надежди и наистина във формата няма много млади девойки като за него. С неговото мислене му трябва някоя 21-23 годишна, дори 25-26 му идва възрастна. Не одобрявам това това със закачането на Натали, сякаш са първолаци, и то пред Орлин.
Иначе много интересно е наистина както някой отбеляза по-горе, масово новопристигналите мъже се насочваха към Натали, Фифа, много малко проявиха интерес към останалите - Дениз и Криси, донякъде е странно за мен. Особено Криси беше обект на интерес само от единия близнак. И едва ли причината е че е в двойка с Петър, защото и Фифи, и Наталия са в двойки също.

# 222
Той пък Житомир да вземе да си каже директно какво мисли на Виктория. Не е по-малко лицемер от останалите, като се прави на „съобразителен”, ама си гони реално неговия интерес и цел да остане в шоуто…

Честно казано той според мен й го каза доста пъти и директно и индиректно, тя просто не иска да го чуе… и продължава да се излага

# 223
Той уж казва, но продължават с „уговорката” да си дават рози. Ами като няма партньор за вас, си тръгнете, тая мъка да я гледаме, е много досадно.

# 224
А те  всъщност не знаят, че имат камери по стаите ли? Изпуснала съм.

Знаят, затова перат в банята. Не вярват, че се излъчват битови кадри от тях, защото в предните Ергени не е правено. Пускаха само звукови записи от време на време.

Общи условия

Активация на акаунт