🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 14 451
  • 435
  •   110
Отговори
# 270
Кога трябва да свършва, знаете ли?
Говори се за 5 декември

# 271
Шермин е бързала, за да хване автобуса. Да й се чуди човек защо не си е хванала такси, а се е смесила с простолюдието.
Искала е да усети всенародната любов!  Joy
Нищо не разбирате😉- автобусът е неин - на Ана е рейсчето🚌! Просто си наглежда собствеността!

А и да не забравяме, че АнаМетушева лично е казала на Виктор и Петър, че харесва шведи- а какъв е собственикът на Икея/много олд и много мъни/- швед! А как  пътува този олд милиардер-  с градски транспорт!!!
Ана е прозряла къде са олд мъните, купили са ѝ автобус, за евентуални срещи и пране😄 с някой скандинавец.

PS: Бай Красимир спешно да пита в кварталното ГучИ имат ли лещи в шведско синьо, а Фифи ако може, някоя руса боичка да му спретне на косицата- викинг си става отвсякъде🤪

# 272
Според Шермин е унижение да поканиш мъж, когато той е с друга, но не е унижение да му врътнеш една бърза центрофуга в банята преди срещата на същия този мъж с друга жена.

Хахаха, да това казах снощи и аз. Grinning Grinning

Жалко, че нямаше кой да ѝ го напомни ,защото не са го гледали като нас

# 273
  • somewhere near the sea
Предстояща, предстояща...колко да е предстояща? Имайки предвид предишната, може да е другия понеделник. Не се търпи вече. И срещите са скучни, и коктейлите са глупави. Ама кой ме кара да гледам? Вярно ли е, че ще вкарват още хора? Трябва да чистят вече.

# 274
Официално култовата анимация "Всички кучета отиват в рая" е прекръстена на "Всички куКута отиват в рая"

# 275
Абе това чучело Шермин и в рекламите на дрехите си пак напада. Написала е "знам, че искате да са от онези сайтове, които пишете, но не са" тоест за дрехите и. Е коя нормална ще иде да купува от идиотка, която хейти постоянно. И в същото време показва отново онова костюмче в розово дето го има в Трендиол, но са пришили нещо си там да изглежда дизайнерско. Аз по-ненормален човек не бях виждала, дори и Кулагин не е толкова неадекватен.

# 276
Абе какво е това с Шермилинго и автобуса? Гледах сутринта епизода, ама явно съм го проспала Joy

# 277
Абе какво е това с Шермилинго и автобуса? Гледах сутринта епизода, ама явно съм го проспала Joy

Забелязана е в София да чака градски транспорт....може и прайвът джет, не знам!

# 278
Да, качила е някакви сторита с шивачка, която уж шие нейни дрехи. На кадрите се вижда мизерията наоколо, все едно е в някакъв склад. На едната снимка скъсан балатум се вижда, а на другата торбички. Голяма класа лъха, няма що. 😂
Всяка втора кифла с нейна линия дрехи - кои от кои по крадени…
Скрит текст:

# 279
Аз друго се чудя- те нали там в къщата си пазаруват с техни пари и плащат вечерите. Краси дали и плаща за душа или се е навила безплатно? Обаче като Виктор я захапе тя сваля децибелите, защото той удря право в емоциите.
Снощи като и каза, че и тя се знае как изкарва парите доста неуверено смотолеви, че е имала приятел в Дубай.

# 280
Нищо не си плащат тия хрантутници - в ЧакалКаста даже разказваха, че и ги обличат, ако нямат достатъчно “представителни” дрехи.
Виктор и Виктория са страшно дразнещи, Виктор има синдрома на малката пишка, а Виктория синдрома на обсебващата лепка. 🙃

# 281
Чула ,че шопските автобусни шофьори взимат големи кинти след увеличението и се мята по линиите,барем я огрее с ню-мънита.

# 282
  • Варна
Шермин е истинско коте - препикава си територията = препикан Красун.

# 283
# 284
Не вярвам тези панделки да ги дават от продукцията- добре, Виктория на синхрони не е толкова зле, а на коктейлите се издокарва като ц***ска кръстница. Снощи с една червена пола, дънково яке, панделка?! Имам чувството, че нарочно така се облича и без никакъв грим на очите пък слага едно тъмно червено червило.

Общи условия

Активация на акаунт