🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 10 096
  • 307
  •   58
Отговори
# 270
Кога трябва да свършва, знаете ли?
Говори се за 5 декември

# 271
Шермин е бързала, за да хване автобуса. Да й се чуди човек защо не си е хванала такси, а се е смесила с простолюдието.
Искала е да усети всенародната любов!  Joy
Нищо не разбирате😉- автобусът е неин - на Ана е рейсчето🚌! Просто си наглежда собствеността!

А и да не забравяме, че АнаМетушева лично е казала на Виктор и Петър, че харесва шведи- а какъв е собственикът на Икея/много олд и много мъни/- швед! А как  пътува този олд милиардер-  с градски транспорт!!!
Ана е прозряла къде са олд мъните, купили са ѝ автобус, за евентуални срещи и пране😄 с някой скандинавец.

PS: Бай Красимир спешно да пита в кварталното ГучИ имат ли лещи в шведско синьо, а Фифи ако може, някоя руса боичка да му спретне на косицата- викинг си става отвсякъде🤪

# 272
Според Шермин е унижение да поканиш мъж, когато той е с друга, но не е унижение да му врътнеш една бърза центрофуга в банята преди срещата на същия този мъж с друга жена.

Хахаха, да това казах снощи и аз. Grinning Grinning

Жалко, че нямаше кой да ѝ го напомни ,защото не са го гледали като нас

# 273
  • somewhere near the sea
Предстояща, предстояща...колко да е предстояща? Имайки предвид предишната, може да е другия понеделник. Не се търпи вече. И срещите са скучни, и коктейлите са глупави. Ама кой ме кара да гледам? Вярно ли е, че ще вкарват още хора? Трябва да чистят вече.

# 274
Официално култовата анимация "Всички кучета отиват в рая" е прекръстена на "Всички куКута отиват в рая"

# 275
Абе това чучело Шермин и в рекламите на дрехите си пак напада. Написала е "знам, че искате да са от онези сайтове, които пишете, но не са" тоест за дрехите и. Е коя нормална ще иде да купува от идиотка, която хейти постоянно. И в същото време показва отново онова костюмче в розово дето го има в Трендиол, но са пришили нещо си там да изглежда дизайнерско. Аз по-ненормален човек не бях виждала, дори и Кулагин не е толкова неадекватен.

# 276
Абе какво е това с Шермилинго и автобуса? Гледах сутринта епизода, ама явно съм го проспала Joy

# 277
Абе какво е това с Шермилинго и автобуса? Гледах сутринта епизода, ама явно съм го проспала Joy

Забелязана е в София да чака градски транспорт....може и прайвът джет, не знам!

# 278
Да, качила е някакви сторита с шивачка, която уж шие нейни дрехи. На кадрите се вижда мизерията наоколо, все едно е в някакъв склад. На едната снимка скъсан балатум се вижда, а на другата торбички. Голяма класа лъха, няма що. 😂
Всяка втора кифла с нейна линия дрехи - кои от кои по крадени…
Скрит текст:

# 279
Аз друго се чудя- те нали там в къщата си пазаруват с техни пари и плащат вечерите. Краси дали и плаща за душа или се е навила безплатно? Обаче като Виктор я захапе тя сваля децибелите, защото той удря право в емоциите.
Снощи като и каза, че и тя се знае как изкарва парите доста неуверено смотолеви, че е имала приятел в Дубай.

# 280
Нищо не си плащат тия хрантутници - в ЧакалКаста даже разказваха, че и ги обличат, ако нямат достатъчно “представителни” дрехи.
Виктор и Виктория са страшно дразнещи, Виктор има синдрома на малката пишка, а Виктория синдрома на обсебващата лепка. 🙃

# 281
Чула ,че шопските автобусни шофьори взимат големи кинти след увеличението и се мята по линиите,барем я огрее с ню-мънита.

# 282
  • Варна
Шермин е истинско коте - препикава си територията = препикан Красун.

# 283
  • София
След всеки епизод си казвам, че вече всичко съм видяла и повече няма какво да ме учуди, и още на следващия съм отново в ступор, всеки път все по-силен. Anguished
Красьо е най-тихият там, но е най-голямото нанадолнище. Толкова тъп, прост и безхарактерен. Никога не съм виждала по-голям НЕмъж от него. Този объркан се е родил и объркан ще си остане вовеки. Не знам какви бръмбари има в главата си, но те определено са там на почивка и не вземат абсолютно никакво отношение по неговите дилеми.
Направо ми е неудобно да му гледам мрънкането и некадърните артистични способности - на едната говори едно, на другата - точно обратното. Отнася се с двете като с жената и любовницата. Изобщо не се излага и със сигурност ще излезе топа, както се надява. Joy
Добре поне, че успява да препере с Шаврантиела, та да не е съвсем валат от цялата работа.
Парцалеса пък е над всички и всичко, но за всеки случай си подсигурява позициите в банята, че да не изхвръкне безславно за втори път. Гнус и отврат! Ниво ли е, класа ли е!

Виктор е дребно и арогантно комплексарче, но в снощния скандал бях на негова страна. Хареса ми, че защити Виктория.
Тъпица е страшно гнусна, грозна и нечистоплътна (буквално и преносно, външно и вътрешно) твар.
Фифица се прави на много достойна и голямата работа и тя, сложила си физиономията на превъзходство и снизхождение към останалите, но явно не е много пО стока, щом се хвана с него и продължава да стои. Общо взето са на един акъл, само дето няма никой на горния етаж.
Радо е другият тъпак, който съвсем умишлено мъти водата. Явно си харесва Шаврантиела и го играе рицарят й без броня, хапейки всеки, дръзнал да каже нещо срещу любимата, докато седи, прегърнал през рамо Лили. Rolling Eyes  Не знам защо е решил, че той е някакъв фактор там, на когото всички трябва да дават отчет и да се обясняват.
Киара няма място в този гнусен триъгълник, не знам защо продължава да се навира там. Несравнимо по-стойностна е от Шавратниела, но е доста глупаво момиче. Снощи докато Радо я тормозеше с въпроси и КрасА каза, че тя може да не дължи обяснение на останалите, но той би искал да го чуе, Киара така се беше ухилила, все едно очакваше някой друг да го дава това обяснение, не тя.
Непоносимо ми е да гледам и Виктория как продължава да се унижава. Наистина не разбирам защо го прави. Не допускам да е толкова глупава да не разбира, че Тихомир изпитва само неприязън към нея, и да разчита, че действително ще успее да промени отношението и чувствата му. Не разбирам и защо толкова драпа да остава на всяка цена при това положение, само се излага така.
Ако все пак наистина не си тръгне, искрено се надявам да й е дошло сериозно до гуша от Тихомир (а не само да си прави вятър на устата, че му е ядосана) и на женското розораздаване просто да не му даде роза.

П.П.: Шаврантиела с ГТ? От private jet  на автобус, какво падение! Joy

# 284
Радо просто си е клюкарка....бат Лили е повече мъж и от него. Не мога вече! Добре, че отдавна съм се омъжила, че с тия мъжаги щях да си остана стара мома. Освен, че е клюкар е и интригант, нарочно подпитва пред всички. Но когато стана дума за г*за на Дениз се сви като охлюв случайно да не се изтърве Анка да го издаде на класната. И този и Тишо са такива инфантилни женчовци.

Общи условия

Активация на акаунт