🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 12 579
  • 373
  •   219
Отговори
# 315
Хах, покрай Шермината Рупецова започна да ни се струва класна дори. Това ѝ го признавам ва Шавърмата. Не всеки може да се изложи до такава степен. А нея я бива.

# 316
За Киара съм съгласна, че спечели до момента. Всеки ден има участия, а младежите явно харесват творчеството и. Дениз също постоянно рекламира някакви продукти, Шермата само една четка за коса я видях да рекламира. Та тя ги изкара долни и пропаднали, но явно лоша реклама няма и изкарват облаги благодарение на нея. Тя обаче се закопа сама и сега ще се сблъска с реалността. А можеше да е обрана и деликатна и наред с всичките и 5 езика и т.н. можеше да стане наистина инфлуенсър.
Тя започна да блокира хората наред, ами не виждам кой ще плати за реклама точно на нея. Снощи ми стана смешно, че Виктор вече няколко пъти казва, че е милионер, но като я зачекна за Дубай тя почна да меля, че те бе били ходили където тя. Явно мисли, че Дубай е нещо космическо и друг там не е стъпвал.

# 317
Шарминката мисли, че не се излага. "Ти го плюеш, а тo си мисли, че дъжд вали.“ (израелска поговорка)

# 318
Никаква роля не играе Емили .
Всички си играят ролята, не е само Емили.
Тя поне излезе рано, да не се излага.

# 319
Емили според мен беше абсолютно автентична в предаването. Аз лично не се сещам кога запоследно съм виждала човек с толкова празен поглед. Според мен въпреки краткия си престой се изложи достатъчно.

# 320
  • Варна
Емили не бих казала, че се изложи, защото никой не обиди.

Пра ли, пра, но и други го направиха, като се започне от Шерпата, мине се през Йовица и Фифица, пък с джанката и жена му, със сигурност.

Показа ли си интимните части, показа ги, но кой също ги показа Шерпата и почти Дениз.

Цици на показ, за мен не е излагане. Голям праз.
Добре, че Шерпата не сваля горнището, че различно увиснал силикон Не ми се гледа.

# 321
С това си участие Шърми си свали рязко тарифата на перилните услуги. Кой реален милионер ще св изложи да се покаже с нея в публичното пространство. Нета е пълен с нейни мемета.
Шарминката мисли, че не се излага. "Ти го плюеш, а тo си мисли, че дъжд вали.“ (израелска поговорка)

# 322
Тя Шермината само ги бленува реалните милионери. Евентуално е срещала такива на извратените партита, които посещава срещу заплащане.
В истинския живот само може да си мечтае да отиде на реална среща с някой уважаван и уважаващ себе си мъж.

# 323
Да отворя ли сега кутията на Пандора и да кажа , че във втори сезон Елена като дебнеше Евгени в храстите и изскачаше при всяка възможност можеше , а тук Киара като прави същото било грозно.
Що така?!
Напротив, същата е. Вчера се сетих за Елена, гледайки униженията на Виктория и Киара. Вметвам че и трите съм ги защитавала, докато не прескочиха всички граници на унижението, гонейки мъж

# 324
То е ясно. Изглежда за цялата си елитна кариера е намазала само трите гривни. Даже и часовник не си е изпросила. Ако имаше по-скъпи бижута, сигура щеше да ги нарами към Родос, да се показва. Габриела на Джанката има по-скъпарски от нея. Криси поси е вършала и тя из бая държави като и гледам инстата. Ама нашта е най-великата.
Тя Шермината само ги бленува реалните милионери. Евентуално е срещала такива на извратените партита, които посещава срещу заплащане.
В истинския живот само може да си мечтае да отиде на реална среща с някой уважаван и уважаващ себе си мъж.

# 325
И най- красиватЪ.

# 326
Да отворя ли сега кутията на Пандора и да кажа , че във втори сезон Елена като дебнеше Евгени в храстите и изскачаше при всяка възможност можеше , а тук Киара като прави същото било грозно.
Що така?!
Напротив, същата е. Вчера се сетих за Елена, гледайки униженията на Виктория и Киара. Вметвам че и трите съм ги защитавала, докато не прескочиха всички граници на унижението, гонейки мъж
[/quote

С тази разлика, че единствено Елена се оказа супер мислещ човек извън формата.

# 327
Написала съм в спойлерите потвърден спойлер за близко бъдеще, казвам го, защото предимно е Игри на волята там и едва ли хората, които не се пазят от спойлери, четат темата. Моля да не се коментира тук.

За мен поведението на Киара не е грозно, защото тя не познава цялата картинка и иска да остане в предаването. Виктория стъпва по-ниско, защото досажда на Тихомир и той чак вече зорлем се старае да я отблъсква. Можеше да го изиграе доста по-добре.

# 328
# 329
Благодаря за спойлера, и да, Киара вътре не вижда отношението на Красьо към Дубайската булка, затова се държи така. За мен Шермин е с по-ниско достйнство, защото ако имаше такова нямаше да се върне. Виктория наистина много се унижава за Житомир, който изобщо не знае за какво е там. Може да си пада по Нати, но тя не го отразява. Може да е Би в реала, но там постоянно защитава Орлин, което ми харесва. Дори и само приятели, тя показва уважение към този човек. Бонбонката и тя не си пада по Денислав, но ще се държи за роза с него.

Общи условия

Активация на акаунт