🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 19 368
  • 522
  •   66
Отговори
# 330
  • През девет планини в десета...
Шерминаторката надмина Луна със налудничавото си самочувствие

# 331
Киара как хвърли чашата…. 😆😆😆

# 332
Киара пак живна, адреналинът е на макс, има на кого да натрива носа и кого да постига 😀 Това момиче има проблем с психиката също като конкурентката си, а от цялата им лудост кяри КрасимирЪ

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 22:17 от Catfish

# 333
Сега забелязах, че Красимира всъщност се държа мъжки, колкото и странно да звучи. Като му махнаха авера Джани, май Радо го смени по някакъв начин и той го защити пред всички...и той пита неговите въпроси

# 334
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Брей, брей, Красун навърза повече от едно изречение, ти да видиш.
Шърман си останА на пейчицата, а Красьо си вдигна чукалата.

# 335
Браво на Лилито! То остана и да не го забележи. Само не разбирам защо продължава да седи там. 😆

# 336
Мисля, че това е момента в който Дениз осъзнава, че Виктор е пълно куку. Седи и го гледа уж одобрително, но си личи как вътрешно се прокрадва съмнението, какво ли ще стане когато това се обърне срещу нея.

# 337
Краси/Киара се насочват към пране?

# 338
Много ще се изкефя Радо и Шермин да се мачнат и да видим бат Краси как ще хукне пак след нея, а Киара, ах Киара тя плаче, тя ревнува, тя е влюбена в един секс символ 😀 За втори път в един и същ. Дано този път го изиграе по-добре. To be or not to be КрасимирЪ

# 339
Браво на Лилито! То остана и да не го забележи. Само не разбирам защо продължава да седи там. 😆
И тя за ол инклузива е там 😁

# 340
Защо продължават да се карат за Красимиро?Защо?Head Band

# 341
И тя за ол инклузива е там 😁

Всички са там за това😄

# 342
Ама Виктория каква е двуличница…

# 343
Ех Шерминке...
На тебе ти ,,предлагаха" да ставаш певица, ама Киара пее по-вярно от тебе 🤣🤣🤣
Вече ми е супер пародийна!

А тоя Радо верно стана марионетка на Олд Мънито, нямам думи и той колко зле се оказа!

# 344
Май се разделиха на 2 лагера, някои се попреместиха, добре, че има 2 къщи.

Общи условия

Активация на акаунт