🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 16 666
  • 470
  •   96
Отговори
# 345
  • В Града на липите
Защо продължават да се карат за Красимиро?Защо?Head Band
Защото е Брат Пита на сезона. Има зъби, коса, бицепси, пере на всички програми, предимно мълчи, не пие и защото сценаристите са го нахендрили в триъгълник.
Пука им за КрасимирЪ, тук фактор е егото им.

# 346
Ох това е супер тъпо и унизително-  Киара сто пъти му каза, че го харесва, той си мълчи. Аз щях да умра от страм.

# 347
Калоян пък взе да 'консултира' Краси коя да избере...

# 348
Като я знаеш каква е, защо я върна?
Същият е като нея.

# 349
Не знам, на мен лично вече изобщо не са ми интересни дилемите на Красимир коя да избере...Голямото чудене, 1 месец само това дъвчат вече. Тъпо става, няма ли друг сюжет да има? А и колкото по-малко му дават разпльоканото лице, толкова по-добре. Смисъл, наистина не е интересно вече.

# 350
Браво на Шерминатора 😀 КрасимирЪ бездомникът искал да се прибере "вкъщи" Ами да ходи да пере при любовницата

# 351
Така му се пада на КрасимирО пред вратата да стои. Сам си върна обратно Шафрантията с китки и любовЪъъъ

# 352
Виктория с този виснал парцал на главата, с това ярко червено червило... Наистина има вкус нула, както Габи беше казала. Бърка ми в очите.
Това външния вид. Но такава липса на самоуважение рядко се среща. Визирам вкопчеността ѝ в нейничкия.

# 353
На мен на нещо средно между вентилатор и хелокоптер.

# 354
  • Край морета северни и южни
Много дълго ще е да изброявам кои ме дразнят и са ми противни, затова ще кажа кои са ми най-приятни от тези вътре.

Гергана, Орлин, Натали, Денислав, Блага, Калоян.

В някои моменти и Криси, Каара, Дениз и Виктория, но те са ми под въпрос. Петър ми е безразличен, но понякога като започне да говори като политик фалшиво и ме дразни. За другите по-добре без коментар, че да не ме изтрият. Grinning

# 355
Шермин такава-онакава, ама им направи сезона.

# 356
Шермин такава-онакава, ама им направи сезона.
Затова я върнаха😄

# 357
Я сега да видим КрасимирЪ кое ще избере...скромноЕстественото или сексиФалшивоПиянскоЕднодневко....та лично мое мнение....за мен лично Краси ми е много грозен и гнусен...искал да получава...алуууууу нали получаваш бърз кекс и ....то без пари,а дали е принцеса е много на въпреки да го повярвам....

# 358
  • В Града на липите
Красун един хубав скандал не може да направи. Пеняви се зад гърба й, пред нея мрънка и накрая: слизам да ям Grinning

# 359
Според Киара, Красимир намирал спокойствие в нея. В същото време крещи и хвърля чаши. Ситуацията е ''от трън та на глог, че е по-висок''.

Общи условия

Активация на акаунт