🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 20 709
  • 549
  •   80
Отговори
# 495
То чак и Йовица се кротна по отношение на страстите...и вече взе да говори за съвместен бизнес.

# 496
Този епизод ми остави кофти вкус. След обилния всеобщ запой, излезе наяве душичката на всеки един от тях. Повече от скучни са ми вече. И на тях им е скучно, по-тъп и мизерен сезон на риалити не съм гледала. От промото и за довечера не очаквам нещо интересно.
Обаче ме изуми Шавармата. Ляга си, изведнъж става като робот и отива в банята да пере. След това излиза, пак като безизразен робот и се връща в леглото. Може си го жената явно, работа - какво да правиш...?!

# 497
  • София
Красьо изпра с Шерминатора и взе, че се влюби в Киарчето, за да си осигури пране и с нея. Няма такъв най-желан тапир!  Неговия интерес се свежда само до пране. А тя е една голяма бяла птица.

# 498
Съгласна съм, че едно и също гледаме. Краси първо избира Анка, после почва да мрънка против нея като Киара му обърне внимание, после почва да плюе Киара като избере Анка. Все едно отварям Матрьошка. И аз забелязах Калата, че с Киара си гукат много близко един до друг. Калоян не е лошо момче, освен говора, но иначе е възпитан и аз го харесвам.

# 499
  • Вестерос
А защо непрекъснато се изтъква в предаването, че Шермин имала визия, а Киара - не. И Габриела вчера го спомена. То пък една визия….
Не знам, но това което чух от Габриела, че "е кво ще и сложиш едни цици и готово" и онзи грозен тъпунгер вика: " е да, бе да..." Моля?! Ако чуя по свой адрес подобно снизхождение...относно външен вид направо ще го нахраня през цяла България той да иде да си уголеми пи*шката, която явно му е компекс и да си оправи маймунската физиономия.
Страшен гнусар е тоя Красимир!
Не стига, че е отчайващо тъп, ами и грозен.
Не харесвам Киара, но бих се срамувала навън да ме свързват с такъв грозен тъпак. Сори, нищо мъжествено не виждам аз в него.
И на мен ми е много грозен, а Киара ми е хубава.

# 500
Каквото и да прави Шавармата и колкото и да мисли, че е как беше - "наиграла" Киара и държи Красьо със секс (ако има такъв, защото аз нищо не разбирам от 3 минути нощна камера, която се взира в тъмното), всъщност тя е евтината. Защото дори и непоканена се вмъква да поизпере това онова. Иначе явно мисли, че е господар на положението, защото Красун няма да я замени, докато тя е дашна. А той, горкия, изпере, па хукне към другата - по-интересната, защото не я е минал. В този случай, КрасимирЪ няма нищо за губене. Изпран и доволен от всички страни, изобщо не го интересува какво ще стане след предаването. Обаче и Киара, и Шавармата станаха за резил, особено втората, която съвсем по дамски раздава ласки по тоалетните. Бляк!

# 501
То чак и Йовица се кротна по отношение на страстите...и вече взе да говори за съвместен бизнес.

Йовица тогава е говорел за съвместен бизнес, защото си е представял, че след излъчването на предаването, с Фифица ще са супер популярни и всякакви оферти ще валят към тях от всички страни. Едва ли е предполагал с колко кофти имидж ще излязат от предаването.

# 502
Каквото и да прави Шавармата и колкото и да мисли, че е как беше - "наиграла" Киара и държи Красьо със секс (ако има такъв, защото аз нищо не разбирам от 3 минути нощна камера, която се взира в тъмното), всъщност тя е евтината. Защото дори и непоканена се вмъква да поизпере това онова. Иначе явно мисли, че е господар на положението, защото Красун няма да я замени, докато тя е дашна. А той, горкия, изпере, па хукне към другата - по-интересната, защото не я е минал. В този случай, КрасимирЪ няма нищо за губене. Изпран и доволен от всички страни, изобщо не го интересува какво ще стане след предаването. Обаче и Киара, и Шавармата станаха за резил, особено втората, която съвсем по дамски раздава ласки по тоалетните. Бляк!

За съжаление сама си показа, че е точно такава каквато смятат всички за нея. Ако се е размечтала от филма Хубава жена, че една пр****ка може да стане дама- ами това е само във филмите. Много народ ще я влачи, но никой не иска да гради живот с такъв човек. Сега чета и за Палуна и тя пак изцепки. На младини корекции и мъже, като одъртеят бой, алкохол и полиции.

# 503
Абе, Йовица сто процента се е зарадвал на разказите на Фифа за банковата й сметка. Държи и не пуска, като питбул е Беззъб Македонски, еле пък щом и заможна се оказа "половинката".

# 504
Е то дали е македонски или български, водолеите са си водолеи, независимо от националността 😏

# 505
Вярно. Шермин влезе при Краси в.банята да пере с Краси с някакво безизразно лице, така излезе с това безизразно лице, като че нищо не е станало. Такива ли са прост..ките - да нямат никакви емоции?
Шермин не може да стане дама, като във филма "Хубава жена". То само на филм може от прост..ка да се превърне в истинска дама. То или си възпитана като дама, или не!
 Киара е хубава жена и със стройно тяло, но с тезе корекции устни, а сега и гърди, вече не ми е красива жена. Отблъскваща е за мене.
За Краси, Йовица нямам.думи. Но колкото и да не понасям Виктор, беше прав при спора с Филипа и Йовица. Само се ежи този Йовица и само се заканва, че може да пребие от бой някого.

# 506
Гледам, гледам и си викам, чакай да питам тук.Тия вЕрно ли се задоволяват в банята?! Т.е.тя го задоволява. Явно е вЕрно.

# 507
Едва ли е предполагал с колко кофти имидж ще излязат от предаването.
За Йовица не знам, но Фифи се хвали в инстаграм, че “адски много колаборации отказва”. Харесвана е според мен, просто тоя дришо съсипва всичко около нея.
Аз й симпатизирам, като изключим това онова.

# 508
Филипа можеше да е харесвана, ако не беше с Йовица - факт. Малко ме е яд, че не се хванаха с Петър, първоначално той точно към нея се насочи.
Това за многото отказани предложения не е признак, че е харесвана. Нали се сещате, че не са ѝ писали Филипс, Кока-Кола и Мерцедес, а са някакви малки странички, които предлагат бартер. Похвално е, че ги отказва, защото като гледам Дениз не отказва нищо и само спами реклами Grinning

# 509
В кръга на шегата, разбира се. Тези дни спами яко, даже тагва Виктор.

Общи условия

Активация на акаунт