🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 17 659
  • 484
  •   67
Отговори
# 480
Повярва си, самоопредели се като "най-желания ерген". Без да иска и даже не е разбрал как го постигна?!

Истината е, че на КрасимирЪ точно Киара му вдигна толкова много акциите. Преди да влезе тя, Шермин добре му мачкаше фасона, сравняваше го със земята, но влизането на конкуренцията го изстреля в космоса. То женски битки, то надпревара по пранета, то дебнене по късни доби, покани, обяснения в любов, разходки край морето по три часа.. Еми то последният мухльо да беше /а той е близо то този образ/ пак щеше да си повярва

# 481
Аз помня в един от по-ранните епизоди как се обясняваше пред мъжете - “ На всеки се е случвало жени да се карат за него.” Аз, като жена, се почувствах обидена. Никога в живота си не съм се карала с друга за някой си, нито бих. И смятам, че достатъчно жени имат самочувствието и ще загубят интерес (и респект) към един мъж, ако се прави на много оборотен.

Освен това, честно, колко пък толкова жени да са де карали точно за тези мъже?! Нали знаете приказката - карат се и всяка вика “Вземи го ти!”

Джуджани пък кимаше и се кикотеше като ученичка колко било нормално жените са се карат за него. Представям си.

# 482
Този, ако е най-желаният ерген… ужас 😂😂

# 483
Ама наистина една вечер я търкалят цяла седмица.

# 484
Аз си мисля, че е време да вкарат още нови лица в сериала. Тези нещо ми се изтъркаха, изпростяха - или може би са си такива по принцип, стават елементарно агресивни.
Не очаквам да се хапят елегантно, все пак не са отгледани във Версай, ама все пак...
 Разбирането за любов е съвсем различно, поне описаното в любовните романи и филми. Двама истински влюбени трябва да си самодостатъчни и да не гледат другите двойки.
Или пък да има повече игри, да са ангажирани с нещо, да правят нещо екстремно по двойки, а не да се въргалят по мърлявите дивани и легла, пият, пушат и се карат...

Общи условия

Активация на акаунт