🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 17 937
  • 488
  •   52
Отговори
# 465
А защо непрекъснато се изтъква в предаването, че Шермин имала визия, а Киара - не. И Габриела вчера го спомена. То пък една визия….

# 466
  • SF
Красимира се притеснява толкова силно как ще излезне пред публиката, а по-голяма излагация от мъж, надали е имало скоро по ТВ. Най-големият женчо и п*тьо.

Тоя си съсипа участието от притеснения как ще излезе навън.
Ами как да излезе мъж, който си пада по Шермин? Като някакво глупаво, неориентирано камикадзе.
Колебаещият се не притежава нито едно качество, което аз харесвам в мъжете и въобще в хората. Нито чувство за хумор, нито обноски, нито познания, нито култура, нито е широкоскроен. Дребни, мишкува, шушумижи, тайни задкулисни постъпки, нерешителен, дразнещ, клюкарещ.
Върхът на всичко беше разговорът с Габриела с джуките върху брадата: Е, един силикон! - Ама разбира се, това е най-лесното!
Мисля, че от всички мъже в Рая към този момент, защото преди имаше други изцепки, дори и симпатичният Пенко се дънеше на всяка крачка, но от тези, които сега са там, Колебаещият се изглежда най-немъжки и най-нелепо.
Не понасям мъже, които не умеят да се влюбят. Всичко е само аритметики, планове, схеми и никакви идеи за хармонични отношения.
Преди Джани ми беше най-отвратителният. След излизането е Колебаещата се горила и към него с бързи стъпки се е запътил Виктор с готините татуси.

# 467
А защо непрекъснато се изтъква в предаването, че Шермин имала визия, а Киара - не. И Габриела вчера го спомена. То пък една визия….
Не знам, но това което чух от Габриела, че "е кво ще и сложиш едни цици и готово" и онзи грозен тъпунгер вика: " е да, бе да..." Моля?! Ако чуя по свой адрес подобно снизхождение...относно външен вид направо ще го нахраня през цяла България той да иде да си уголеми пи*шката, която явно му е компекс и да си оправи маймунската физиономия.
Страшен гнусар е тоя Красимир!
Не стига, че е отчайващо тъп, ами и грозен.
Не харесвам Киара, но бих се срамувала навън да ме свързват с такъв грозен тъпак. Сори, нищо мъжествено не виждам аз в него.

# 468
Вероятно той вярва, че е големия мъжкар и високо в псевдо йерархията, която са изградили в този катун. Вероятно е такъв, защото, нека не се заблуждаваме, навън в неговото балонче е обграден от Емилита и Грубиели, и Шермини, които намират цици достатъчни за визия. Съответно и мъжагите са като тия в предаването, та му се възхищават. И бизнеса с прането процъфтява
Абе савекс ако ги изпуснат, са големи балъци. Даже и песничка вече има...

# 469
И аз не разбирам, но явно има някой сбъркан и това не сме ние. Недоразвито тяло с увиснали бидони за гърди и абсолютно сиганска физиономия, това ми било хубава визия,

# 470
Защото в техните среди идеалът за красота са силиконовите гърди, напомпаните устни, изкуствените зъби и изпилените носове. За съжаление и Киара е тръгнала в тази посока.

# 471
Всяка жена, която не се е направила на чучело според стандартите на ятото курволяк и прайда батки е неподдържана и без открояваща се визия. Селянки смотани, смучат на мъжете си чучура, докато той суче ракия и мълчат в ъгъла, как си позволяват едни цици да не си сложат, сигурно са много бедни и прости и това заслужават. Тия без напомпано виме, надути джуки и черги по главата, къде са тръгнали недоумявам. Sunglasses

# 472
Всяка жена, която не се е направила на чучело според стандартите на ятото курволяк и прайда батки е неподдържана и без открояваща се визия. Селянки смотани, смучат на мъжете си чучура, докато той суче ракия и мълчат в ъгъла, как си позволяват едни цици да не си сложат, сигурно са много бедни и прости и това заслужават. Тия без напомпано виме, надути джуки и черги по главата, къде са тръгнали недоумявам. Sunglasses

За съжаление Киара също се е подложила на такава интервенция вече... тя още вътре спомена, че имала намерение, но искала да е след предаването, че я било страх да отиде веднага преди предаването на операция.

# 473
Дениз затова ли им бърка в здравето, че не се е подложила под ножа и пак има клиентела
Ако не дай Боже се наложи, между създаване на визуално съдържание за възрастни и физическо обслужване, бих избрала първото Joy

# 474
  • Варна
Май е от Банишора😉/Сф това/
Майна е, а в Банишора очевидно е на квартирка.
Това кофти квартал ли е?

# 475
  • SF
Не знам, но това което чух от Габриела, че "е кво ще и сложиш едни цици и готово" и онзи грозен тъпунгер вика: " е да, бе да..." Моля?! Ако чуя по свой адрес подобно снизхождение...относно външен вид направо ще го нахраня през цяла България той да иде да си уголеми пи*шката, която явно му е компекс и да си оправи маймунската физиономия.

Аз също не мога да повярвам, че може да съществуват толкова пошли отношения.
Една от най-нелепите на външен вид в предаването е Шермин. Докарала си е лице като дупе, крива усмивка, зъбаци, прекалено големи за лицето й. Гърдите й изглеждат грозно във всяка рокля, всеки бански, с който я видях. Изключително несекси - цомби, които служат единствено и само за забавление на простолюдието. Носът й е сбъркан. Габриела с уста върху брадата също е доста гротескна с корекциите си.
Но виждам, че поведението на тези мъже е подкрепено от съответните жени.
Нека си общуват помежду си, щом толкова им допадат тези низки страсти. Единият иска да мачка, другата му го предлага като услуга.

# 476
Съгласна за техните среди.Затова и Виктория,особено след като започна да се занимава с инфлуенсъртство само,е изпъздяла още повече.Визията,"красотата е симетрия" и бла,бла не са гаранция,че ще срещнеш твоя човек,за щастлива връзка,нали.Мозъчна промивка.
Доколкото разбрах Виктория е играла втора цигулка в последната си връзка/да ме поправи някой ако не е така,невярна клюка/,още един довод,че тази жена има ниска самооценка,ниско самочувствие./както и поведението ѝ във формата и т.н./

Киара я намирам за красиво момиче,само ми бърка в мозъка като почне да примлясква,/докато бааавно се изказва/някои ги дразни шумното хрупане,мен това,все едно някой дращи с нокти по дъска.
П.п.Дано не предобри с хиалурона,че и без това вече горната ѝ джука достига до носа почти.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 10:25 от Морана

# 477
"КрасимирЪ" най-желаната пералня, незаменим уред за всяка домакиня. На черен петък ще има ли промоция? 😆😆😆😆

# 478
Май е от Банишора😉/Сф това/
Майна е, а в Банишора очевидно е на квартирка.
Това кофти квартал ли е?

Според мен е гаден квартал, да.

# 479
Истината е, че на КрасимирЪ точно Киара му вдигна толкова много акциите. Преди да влезе тя, Шермин добре му мачкаше фасона, сравняваше го със земята, но влизането на конкуренцията го изстреля в космоса. То женски битки, то надпревара по пранета, то дебнене по късни доби, покани, обяснения в любов, разходки край морето по три часа.. Еми то последният мухльо да беше /а той е близо то този образ/ пак щеше да си повярва

Общи условия

Активация на акаунт