🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 37 509
  • 989
  •   24
Отговори
# 645
  • София
В конкретната ситуация беше редно Кратун да пита Шермин дали има нещо против СЕГА да отиде. Все пак двамата разговаряха, а онова наглото се намеси насред разговора им. В случая беше въпрос на възпитание от страна на Кратун да попита, не смятам, че тук точно е чехльо.

# 646
Виктория днес добре изглежда. Гримирала се е и е оправила косата.

И на мен ми хареса. И роклята й е хубава, и й отива.

Блага много се излага тази вечер. Момчето до нея й говори, тя гледа на другата страна и си говори с Киара

# 647
Никакво съжаление за фалшивата израелка. Да я махат!

# 648
  • В Града на липите
Дано сценаристите да са разпределили Красун пръв да дава роза.
Опитват се да превърнат Шермин в жертва, но тя наистина е непоносима. Нормално е да искат да я разкарат.
В тази ситуация единствения виновник е онова подобие на мъжЪ.

# 649
Петър и Криси в черно, а Дениз и Виктор в бяло.

# 650
  • София
Много тъпа сценка разиграха Блажка и Киарчето. Ама то с такъв мухльо нерешителен..

# 651
Коментарът на Шермин към Благовеста ме уби! 😆 Толкова се излагат…

# 652
А как си правят маникюра вътре? Не виждам по-интригуваща тема, съжалявам

# 653
Киара с голямата баданарка "много ми харесва усмивката ти" 😏 Като лисицата и гарванът със сиренцето

# 654
Красун обича лесните, обича да търчат след него жените, той е пасивен - не ми е мъжкарско.

# 655
Шерминка искам да я разкарат естествено, баш тя е такова дъно, че вече няма как да стане по-добра, рядко непоносима до краен предел! 🤢
Нищо хубаво не виждам в нея като качества.
В случая обаче Блажка се меси не където и е работата.

НО КрасимирЪ е тоя дето най-жалко и мишкарски постъпва цял сезон!
Тоя е падение!

# 656
И пак на диваните снимат само триъгълника.

# 657
  • София
Не съм си мислела, че ще го напиша, ама нещо ми стана доста противно как Киара се обяснява непрекъснато в любов на Краси, бута му се и се натиска. И как всички се опиват да ѝ помагат и я нахъсват. Точно като любовница ми изглежда, която непрекъснато гали егото на Краси и го ласкае.
Не че Шермин ми е симпатична. Но когато някой ти бяга, го искаш повече. Това се отнася и за Киара, и за Шермин. Конкуренция! И печелившият е Красьо.

# 658
Как ще сте за Шермин - нека прост.тутката да си ходи! Краси обаче е отврат - стана чи жал за Киара. Заслужава нещо по-добро как се е влюбила в този похотлив чичак.
За мен той използва Киара, за да пере редовно с Шермин.
Обаче с приятелка като Виктория, не ти трябва враг. Как може да си мазни така на Ш.

# 659
Аз пък мисля, че Бонбонова не е права - спокойствието в началото на една връзка е...егати и скуката! Страст трябва, силни емоции, екшън! Спокойствието повече прилича на вече улегнала двойка.

Общи условия

Активация на акаунт