🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 27 951
  • 742
  •   79
Отговори
# 630
Знам, че ще ме анатемосате, но Шерминката вече ми е любимка Grinning
Колкото и да е куку, просто ме кефи как тъпче Красунчо и той седи като малко паленце пред нея. Joy

# 631
  • у нас
На бавен огън се пече Краси. Умориха го това момче.

# 632
Хора,помощ! Става ми жал за Шермин! Благовеста е интригантка с опит, а клявките около Дениз и техните пажове сад се съюзили яко да изгонят Шермин! Все едно тя като си иде, те ще станат по-умни! Кауза пердута!

Аз, за съжаление, съм твърдо за Шермин в цялата ситуация 😆
И аз !

# 633
Хора,помощ! Става ми жал за Шермин! Благовеста е интригантка с опит, а клявките около Дениз и техните пажове сад се съюзили яко да изгонят Шермин! Все едно тя като си иде, те ще станат по-умни! Кауза пердута!

Аз, за съжаление, съм твърдо за Шермин в цялата ситуация 😆
Докараха ме дотам, че вече и аз също

# 634
  • София /Абсурдистан
От акъла си пати.

# 635
Това провлачено мрънкане на Блага е непоносимо. Не мога да разбера как от никакъв сюжет разтегнаха епизоди за цяла седмица. Много слабо

# 636
  • София
Не мога да си представя нормален мъж, който ще си вземе в къщи тази бавноразвиваща интригантка Блага. То хем с дефицити в мисълта, хем злобно, прикрито зад мяукащо гласче.
Безумна ситуация, то бива да е нагла, ама това не се трае.

# 637
Божее, Виктория е гримирана, изравнила тена с фон дьо тен, има червило, подчертани очи, че тя е направо хубава! 🙄🙄

Лили ревнува яко от Шермин, за това така напада Радо.

Да, днес се е постарала и няма индийски мотив косата, но да не изопачаваме истината Simple Smile

# 638
Тая па Блага нормална ли е???
Какво му се меша на Краси и го притиска за Киара!
За първи път може би Шерминатора беше права мъничко, нищо че тя ми е най-противната персона вътре!
Ся Краси по-добре да избере Киара, ама така да го нахъсват по подобен нелеп начин...чак е жалко!

Блага вместо да си гледа отношенията с Денислав, се бърка къде не и е работата, нямам думи!

# 639
Знам, че ще ме анатемосате, но Шерминката вече ми е любимка Grinning
Колкото и да е куку, просто ме кефи как тъпче Красунчо и той седи като малко паленце пред нея. Joy
Няма да те анатемосам! В момента изглежда, че Шерминатора е най-малкото зло! Обърна се палачинката!

# 640
Ей такива смотаняци като Краси влизат в любовни триъгълници, които не могат да вземат решение и в същност нямат към никого чувства.. Ако съм на Шермин, си тръгвам и не го поглеждам повече Краси!

# 641
  • у нас
Да, бе, Шермин забранява на Краси да ходи да разговаря с Блага. И той се чуди, пита я. Егаси и мъжа. Представям си, ако имат по-сериозно нещо с Шермин. Сигурно ще го заключва у тях, да не се вижда с други жени.

# 642
  • София /Абсурдистан
Анка скъса нервите на всички присъстващи, нормално е да искат да я разкарат.

# 643
Ама направо е отвратително как всички с голите си гъ...ве сядат по тези столове, дивани и т.н.  Като седнат и като вирнат тези краци, чак сливиците им се виждат. Дори не е секси. Ако Радо даде роза на Шерми ще ме изкефи, защото искам още повече да мачка тапунгерът. Заслугава си го. Киара, ако поведенелието й не е сценарии и игра, то направо е много загубено момиче. Викито и на мен ми харесва тази вечер.

# 644
  • Stockholm
На Виктория проблемът  ѝ не е външния вид, а това че е ужасно обсебваща, което ѝ дава вайб на отчаяна. Иначе днес изглежда много добре визуално.

Общи условия

Активация на акаунт