🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 27 588
  • 741
  •   103
Отговори
# 615
Райна е като някаква Ищар, предозирала с онова лекарство за отслабване🤪
Моля се Ана Метушева да е мис Израел или Дубай, по- престижно би било!

Виктория днес добре изглежда. Гримирала се е и е оправила косата.
Виктория е извадила най- доброто от себе си, ако и сега не го влюби Житомир, кога😉

# 616
  • София
Виктория на този коктейл ми е направо симпатична. Като се нагласи с лек грим и като си среше косата изглежда съвсем прилично. Не разбирам защо цял сезон ходи с тези нелепи дрехи и най-вече прически все едно е излязла да изхвърли боклука.

# 617
АУ, аз сега пускам, Викито е поразителна.

# 618
Красимир направил  изобра сам и после наговаря Радо в тъпите си схеми:)
Блага е мнооого сепла горката и глуповата ,  и единствено има оживление в нея около драмите на Красимир.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 23:31 от gerido

# 619
Хора, Виктория е по-красива от 99% от клявките там. Защо нарочно стои в ролята на грозната сестра, нямам идея.

# 620
Мале, наистина е голяма досадница…

# 621
Е, Виктория природно не е красива, но гримирана е 1000 пъти по-хубава, иначе изглежда чак нечистоплътна.

# 622
  • София
Блага защо се излага като селската клюкарка. Момъкът до нея се чудеше къде е попаднал, горкия.

# 623
Хора,помощ! Става ми жал за Шермин! Благовеста е интригантка с опит, а клявките около Дениз и техните пажове яко са се нахъсили да изгонят Шермин! Все едно тя като си иде, те ще станат по-умни! Кауза пердута!

# 624
Краси е такъв мухльо, просто съм в потрес

# 625
КрасимирЪ днес стана още по-голяма вагайна от колкото беше до сега... Но пък вече има песен за себе си.

# 626
  • # супернатурална #
Положението стана "всички на помощ, та Киара мома да излезе". Отбор тъпачки се обединиха, за да се справят с  друга тъпачка. В цялата ситуация Шермин НЕ ми е най-неприятната. Короната я делят Блага и Габа

# 627
Блага, Бланко, заспалият Калоян, Петър, Дениз, още кой ще влезе в ролята на сватовница на Киара.. Брей че загрижен народ 😀

# 628
Блага е точно като лелките пред блока (повтарям се, но по-точно сравнение нямам).
Влюбването на Киара е много зле изиграно - като в ученическа пиеса в квартално читалище.

Краси е абсолютен чехльо.

# 629
Хора,помощ! Става ми жал за Шермин! Благовеста е интригантка с опит, а клявките около Дениз и техните пажове сад се съюзили яко да изгонят Шермин! Все едно тя като си иде, те ще станат по-умни! Кауза пердута!

Аз, за съжаление, съм твърдо за Шермин в цялата ситуация 😆

Общи условия

Активация на акаунт