🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 29 343
  • 763
  •   107
Отговори
# 720
Може твърде много да го мисля за Виктория, но не мисля, че е до розата. Мисля, че става въпрос за дълбоката ѝ неудовлетворена нужда от взаимност. Все пак ако не всички, то повечето хора, бихме искали да си имаме поне едно много близко, обичано същество, с което да си споделим живота. На нея явно не ѝ върви в това направление и ще се закачи за първия, който ѝ обърне някакво внимание както в предаването, така и в живота. За съжаление, дори и да е имало интерес в началото, като ѝ видят поведението мъжете се отказват.

На снимката изглежда наистина чудесно. Има и хубава фигура. Визията със сигурност не ѝ е проблемът. Толкова по-грозни, тъпи, дебели и какво ли не още жени имат връзки и кандидати! Проблемът ѝ е поведението, за съжаление определение “кърлеж” доста ѝ приляга.

# 721
Такова поведение на Красимир само по филмите съм гледала.Търчи по нощите при другата жена и се оплаква как жена му го била тормозила,не можел да издържа вече,карали се все,колко била лоша,не знам си каква още,ох,горкият,да го съжаляват,а любовницата ще го спасява,неговият душевен пристан.И все не се развежда,седи да го тормозят,мън-мън.. 🙄 Мишкар.
Ужс,ужс,гледам как и мъжете го съжаляват,Блага за "душичката" му мисли.:/

Виктория е хубава на тази снимка,определено.

# 722
Виктория можеше много по-добре да си изиграе картите и дори да омае Тихомир. Просто трябваше винаги да е гримирана и добре облечена, и да не му се натиска постоянно, а да се държи на положение. Видя се, че в началото той сам се лепна за нея. Можеше да му задържи интереса, ако се беше постарала.

# 723
Да, ако имаше правилното отношение и не изглеждаше безпределно отчаяна и аз мисля, че имаше шанс с Тихомир. Ако поддържаше външния си вид, ако не го обсебваше, ако се държеше на положение и беше мила, приятна и забавна той щеше да клъвне. И без това там никоя не му е грабнала до момента вниманието дотолкова, че да иска да е с някоя друга. Виктория можеше да го привлече със спокойствие, лежерност и чувството, че той е този, който избира, а тя да си го манипулира, но обсесията и по него и изигра лош номер.

# 724
Виктория изглеждаше много добре тази вечер. Аз не я намирам за грозна и имам чувството, че нарочно се прави на такава с безумните дрехи и панделки. За нея би било най-добре да работи повече над себе си и да не бъде толкова токсична, защото това се връща като бумеранг към нея. И аз мисля, че  Тихомир я хареса в началото, но тя го отблъсна с държанието си. Не знам дали би било възможно да имат истинска връзка, защото за него всички хора, които са по-възрастни от него са му баби и дядовци, а и той не е имал сериозна връка досега.

# 725
Заради спокойствието на дебила КрасимирЪ и женската суета на Киара, заради нараненото его на Дениз, която всъщност е сивият кардинал на този триъгълник, трябвало Шермин да излезе. Ами не! Да излязат заспалите, сеирджиите, а не главни герои, за да се осигури комфорт на интригантите. Шермин е повече от ясно че е пациент, но съзнателното поведение на КрасимирЪ, Киара, Дениз, Виктор ги прави в моите очи най-отвратителните персонажи на този сезон.

# 726
Още съм на една трета от вчерашния епизод и Крастамир едва го издържам... Чуди се как да се отърве от Шерм и да прехвърли цялата чернилка върху нея. Лъже Кера яко - не били го гушкали, неутрално било... Слушам свалката им "ала четвърти клас". И двамата лъжат.

Аз също не можах да го догледам. Но помня едно нещо - приятелчето на Ани - Радо, след срещата с нея каза, че тя е много добра компания, но не е за сериозна връзка. Директно си я изкара компаньонка, ама сега й се пише приятел. Иска и той да я мине, ясна е работата.

# 727
  • Край морета северни и южни
Шермин няма как да ми стане симпатична с този характер, но външно вече не ми е чак толкова гротескна както на повечето. От нея единственото позитивно е да си взема малко от държанието й като отивам на интервю за работа. Grinning

# 728
Точно така е за Виктория, като св постарае да се облече по-женствено, лек грим дори си е много добре изглеждаща даже. Просто тя явно не е такъв тип и най-вече и пречи ниската самооценка, която има заради миналото и нападките колко е грозна и тн. Даже ми харесва повече от Гергана, Хени и Лили.

# 729
Дързост и красота, епизод 562566 "Красимиро още мисли..."
Шермин е едно наранено, объркано момиче, чак ми е жал вече за нея.

# 730
Не всички сме съвършени. Няма как всички жени да бъдем красиви. Каквото ни е дала природата.
Проблемът при Виктория не е дали е красива или грозна, а поведението й. Тя е обсебваща. Впива се като кърлеж в един мъж. Това мъжете не го харесват. Когато усетиш, че определен мъж не те харесва и обича, прекрати всякакви взаимоотвошения с този мъж, за да запазиш достойнството и честта. Една жена не може да направи връзка с този определен мъж.

# 731
# 732
Блага е доста глуповата ,плюс и интригантка.

# 733
Гледам на запис. Получавам дежа вю вече с тия уговорки на Краси относно раздаването на розите… тоя Радо нормален ли е като казва, че Киара нямало да му откаже роза?! Тя не го понася, ама ще вземе розата, много се съмнявам.
Киара можеше тя да му седне в скута на Краси, ама изпусна момента.
Чакам с нетърпение да махнат Шермин. В спойлерите казаха, че ще си ходи, но не знам дали ще е този път.
Обаче по нея всичко изкуствено - коса, лещи, уста, скули, нос, мигли, гърди… ужас някакъв. Била имала нещо славянско, ми не, имаш нещо циганско. 😀

# 734
Щеше да е интересно, ако Краси даде роза на Ана, а Радо на Кира и тя му я откаже. Дали Красун щеше да хукне и нея да връща?

Общи условия

Активация на акаунт