🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 37 628
  • 992
  •   34
Отговори
# 930
Ахаха, браво на Виктория! Точният въпрос!

# 931
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Шермин излезе по-голям мъж от "алфа" мъжкаря Красун. Да и е честито на Киара заслужават се двамата. Продукцията и тук си прави каквото иска и си променя правила, както и дойде, толкова вече са омръзнали с номерата си.

# 932
Това е сценарий, знаели са кой на кого и кога ще подари роза, те винаги ги казват. Явно са го накарали да я върне  предния път.

# 933
ШЕРМИНКАТА се мъчи до последно да ни убеди,че е стилна и красива ...ми не си бе какче ти си просто една мръсница за забавление на закъсали и загорели мъже,които миришат не на пари,а на кисело вкиснато зеле.....набий си го в голямата си главЪ

# 934
  • Край морета северни и южни
Ех, Шермин сега ще излезе наистина с избелен имидж.

Не може да й се отрече, че намери начин да си изчисти имиджа пред публиката със само един ход.

Съжалявам, че Тушев не даде шанс на Гери.

# 935
Ахаха, браво на Виктория! Точният въпрос!
Въпросът е тип Шермински. И какво, там всички са непорочни ли? Наеу разбрахме как се оправят по тоалетни и в храсти. Какво я интересува тази нещастна жена дали и с кого е прал Красьо. Отчайваща е, и тя щеше да пере, ама не я искат. Та тя дори не може да ходи и сяда като жена. И с това самоизтъкване колко е умна и как била най. Жалка работа.

# 936
Киара обаче ако отиде да спи там, ще е много жалка. Пък и ако изпере съвсем.

# 937
Една от недолюбващите съм на Анифето - това е очевадно.
НО, когато си цървул, си си цървул за цял живот. Ненавиждам мъже като Краси тъпото.
Да си прал и то не еднократно с една жена, която после наричаш вещица е не само унизително за теб самия, но и показва на какво ниво си.
Такова дъно на мъж, не съм виждала през живота си. Кавал, мухльо, пе..ал , нещ...астник и мога още много да ги изказвам.
Падам си леко феминистка в някои отношения и не понасям подобия на мъже, да използват една, а да ходят при друга.. Това никога не ми е било ок.
За това и сега Краси тъпото ми е най-долу в оценката и мнението и дори когато и предването да свърши, край този човек, не може да се реабилитира.
Нещо като Джани агресора.
Този е курвар и плюнка. Точка.
Блага е интригантка и то на изключително ниско ниво, такива хлебарки не ги търпя в живота си, товс може да ти обърне живота с нагоре краката, толкова клюкарско, толкова просто същество, прикривайки се зад ехидна и малка обвивка. Хаха
Не харесвам и цялата клика, която като хиени нападнаха един единствен човек. Ми борете се индивидуално,не в група. Да сте нападли " кралицата " по отделно. Това ми прилича на публичен линч, Не съм ок с това.
Жалкари.
Чао ШерминЪ, надявам се да си промениш средата и да дойдеш на себе си, да се промениш, да изкараш нещо добро от себе си ,защото всеки има право на втори шанс в живота,а и ти имаш.

# 938
  • here and now

Не може да й се отрече, че намери начин да си изчисти имиджа пред публиката със само един ход.

Съжалявам, че Тушев не даде шанс на Гери.
На мен хич не ми е избелена. Точно ми е като предполагаемия ѝ произход...

# 939
Хареса ми развръзката. Любовта възтържествува. Блестят им очите на Краси и Киара. Радват ме. Виктория е много, много жалка.

# 940
О не втори любовен триъгълник се очертава, даже четириъгълник, трябва да отменят финала и да продължаваме да се наслаждаваме на дълбоките терзания на нашите шекспирови трагични образи. Натали между курвалъка и музикалната кариера, Виктория яхнала сърфа и чакаща приливите и отливите, Тихомир между луканката и козовете в ръцете и Орлин между мълчанието на агнетата и широкоскроеността. За мен тази вечер си беше мини финал, нашите измъчени рицари вдигнаха наздравица един за всички, всички за един и гордо възтържествуваха срещу злото, все едно са се сражавали срещу нея със зъби и нокти, а те мишкуваха и и мълчаха насреща, Кратун карикатурата даже роза и даде, насра се и ся я плюе, заслужава си да я върнат и пак да го тъпче, ние не го заслужаваме обаче 😀 за съжаление тя излезе с най-големи топки и си тръгна гордо, нахрани го за последно и ни направи кефа поне, най-лошото е че сега ще гърми интернет пространството с логореята ѝ и мазната и физиономия, отново…

# 941
А дали продукцията не скрои шапка на Кралицата със златната роза за Красимир? Отнеха й възможността да си тръгне с него, а 100% са й обещали и са я надъхали за сценария на церемонията.

# 942

Тоя имидж няма чистене.
Аз мисля, че тя искаше да отмъсти на Красимир и да го извади, но продукцията я прецакаха.

# 943
Обаче пък такава радост и наздравици за напускането на кралицата от ИзраелЪ, за никой друг не е имало.

# 944
  • София
Физиономията на Киара като разбра първоначално, че и Красимир ще напусне - незабравимо!
Жалко, че му дадоха златна роза и се върна... Грозно

Общи условия

Активация на акаунт