🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 52 112
  • 1 368
  •   106
Отговори
# 1 125
  • София
Няма как да си тръгне Киара без да е дадена последната роза.
Просто не оцениха за пореден път ситуацията и подцениха Шермин.
Ако Киара беше отказала розата на Радо щеше да е топ ход и щях да я похваля, но там е ясно ще на горния етаж има едно равно поле.
Краси тогава щеше да му се наложи да избира директно и ако беше дал розата на Киара сега щяха да са бетон на хартия по канон. Така излезе че Киара отново е втората опция.
Фактите са следните: Краси избираше Шермин и я гонеше и молеше да се връща след това.
Това ни е показано, това коментирам.
Сценарий тук няма хора. Какво правиш и какво говориш си зависи от теб. Единствено може да усетиш посоката на продукцията и разказа и да играеш с тях, но за това се иска и определен интелект какъвто Краси няма. Има и помощ от редактори (но не винаги), но какво правиш и как отиграваш нещата и дали се излагаш или не си зависят изцяло от теб.

Също така дали ще се превърнеш в главен герой или фикус пак си зависи от теб и не става после да се оправдаваш, ама те мен не ме излъчваха. Не са те излъчвали, защото си бил палма. И не е задължително да изпъкнеш със скандално поведение въпреки че Тушев основно това си търси, защото човека си разбира само от Биг брадър.

# 1 126
Краси и на мен ми се видя искрено щастлив. Нямаше как да изиграе чак такава радост и облекчение...

И аз не мисля, че има капацитета да го изиграе. Освен това, дори и да го беше изиграл, този блясък нямаше как да го докара. Той буквално грееше. Дори пропя и се разтанцува, а накрая и алкохола.....

# 1 127
Ако Киара беше отказала розата на Радо щеше да е топ ход и щях да я похваля, но там е ясно ще на горния етаж има едно равно поле.
Няколко коментара по-назад писах какво каза Киара. Не е имало вариант да чака следваща роза. Ако ще и първа роза да ти дадат, откажеш ли - и двамата си заминавате.
Естествено, че има сценарий - това е предаване на Радо Тушев. Като Краси иска да е с Киара, няма да го оставиш втори път да ѝ даде роза, а ще подредиш нещата така, че да има какво хората да коментират и да ахкат колко е неочаквано.

# 1 128
Краси тогава щеше да му се наложи да избира директно и ако беше дал розата на Киара сега щяха да са бетон на хартия по канон. Така излезе че Киара отново е втората опция.
Фактите са следните: Краси избираше Шермин и я гонеше и молеше да се връща след това.
Това ни е показано, това коментирам.
Сценарий тук няма хора.
Какво правиш и какво говориш си зависи от теб. Единствено може да усетиш посоката на продукцията и разказа и да играеш с тях, но за това се иска и определен интелект какъвто Краси няма. Има и помощ от редактори (но не винаги), но какво правиш и как отиграваш нещата и дали се излагаш или не си зависят изцяло от теб.

Също така дали ще се превърнеш в главен герой или фикус пак си зависи от теб и не става после да се оправдаваш, ама те мен не ме излъчваха. Не са те излъчвали, защото си бил палма. И не е задължително да изпъкнеш със скандално поведение въпреки че Тушев основно това си търси, защото човека си разбира само от Биг брадър.

Добре де, честно ми кажи, когато Краси върна Шермин в предаването, изглеждаше ли ти, като човек, който наистина иска да я върне? Ама честно! Защото на мен ми изглеждаше, като принуден. Сравнявам сцената с връщането на Ана и тази от снощи. Ами все едно са двама различни мъже. С Шермин, като се върна, беше свил раменете, навел главата, сдухан, увесил нос, само мълчеше и се въртеше..... За вчера няма какво да коментираме - всички го видяхме.

# 1 129
  • София
Тя Киара може да каже и че е видяла летящо розово слонче.
Кой какво говори от каста сега не минава, всеки си наглася така нещата, както му е угодно, защото вижда какви са реакциите. А масово в момента Краси и Киара отнасят хейт.

Туджаров какви фази бе човек?
Провален сезон е това за мен.
Не може 2/3 от сезона да ти се крепи на 5 езика и 48 килограма.
И само скандал след скандал след скандал и то изключително грозни скандали.
Скрий се някъде, че се осра и ти с това жалко бТВ.
Сбъркана концепция.
Жалко.

# 1 130
Киара пояснява правилата на предаването, не си аргументира действията. Тая Надкаст мантра за нагласяването на събитията в последствие и аз я подкрепям, но в случая не важи. Сега тепърва ще гледаме Шермин да маже, както го направи и Джанислав.

# 1 131
Тя Киара може да каже и че е видяла летящо розово слонче.
Кой какво говори от каста сега не минава, всеки си наглася така нещата, както му е угодно, защото вижда какви са реакциите. А масово в момента Краси и Киара отнасят хейт.

Туджаров какви фази бе човек?
Провален сезон е това за мен.
Не може 2/3 от сезона да ти се крепи на 5 езика и 48 килограма.
И само скандал след скандал след скандал и то изключително грозни скандали.
Скрий се някъде, че се осра и ти с това жалко бТВ.
Сбъркана концепция.
Жалко.

Да , така е , ама постига целта си - всички коментират , вкл. ние тук .За съжаление скандалите и лошите  новини продават .

# 1 132
В едно интервю на Красимир ( участник в един от сезоните на фермата)  разказа за един тип риалити в Испания , което се излъчва постоянно, влизат и излизат участници непрекъснато и реално е като без финал.. Това на Тушев тази година малко се доближи до този формат. Толкоз се разтегна и разми, че забравихме откъде тръгнахме,  Емили, доктора и Батката ми изглеждат направо от друг сезон...

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 17:01 от friends

# 1 133
  • Край морета северни и южни
Дяволо, мен вече не ме дразнят (вече поне няма Шермин да ми проглушава ушите), но не гледам на предаването като на "Пълна лудница", а не романтично риалити.

Провал е ако гледаме на него като романтично риалити, но като пародия на такова кърти. Жалко, че името "Пълна лудница" вече е използвано, много щеше да пасне на този сезон, поне като подзаглавие. Simple Smile

# 1 134
  • София
А защо трябва да вярвам на Киара?
Нека го каже някой от продукцията. Член на екипа.

Дори и да приема това нещо (а аз не го приемам), да кажем че им е раздадена роля кой на кого да дава розите. По този начин и Краси и Киара излязоха меко казано зле и изписаха вежди на Шермин. И сега във Фейса я изкарват герой. Аз ако съм там няма да се навия и да ги видим тогава. Ще им кажа или давам роза на Киара или си излизам. Дали ще искат да се разделят с 4 човека вместо сами с един (защото си тръгна Шермин, а иначе можеше да си тръгнат и тя и Краси и Радо и Киара).
Като са съгласни да ги правят на маймуни сега ще си търпят хейта.

Под сценарий, имах предвид че не им се задават реплики и не им се казва какво да правят.
Има сценарий само за това какво предстои и върху кое да се акцентира за деня и няколко дена напред.
Самите участници не играят и никой не ги води и не им казва как да си играят играта.

# 1 135
Анка има стори от Истанбул м.юли

# 1 136
Защото няма да излезе човек от продукцията да го каже. Евентуално Туджаров в обзора в събота може да потвърди.
Това изписване на вежди само няколко човека тук го виждате и то защото се самонавивате, както вече наблюдавам в коя на брой тема за риалити. Във всички социални мрежи ликуват срещу Шермин и ако някой вземе да напише, че си е тръгнала достойно, отдолу веднага я контрират, че е било просто последен опит да се направи мръсно. Пък вие си съчинявайте нещата както искате.

# 1 137
  • София
Аз визирам много от коментарите на обикновените хора и там, че и тук дори.
Шермин беше на 90% хейтена, сега е 50 на 50 да не кажа и по-малко.
А след 1 година масовия зрител ще получи амнезия и ще помни само че тази са я показвали най-много пъти и ще помни като сезонът на Шермин. Това са реалностите.
И на Рупецова изписаха вежди в Преди обед и тя сега успешно си продава книгата.
Виктория Капитонова буквално се скри от света, а сега е сред най-успешните инфлуенсъри.
Аз лично за Шермин съм малко скептичен, защото тя прекалено много се изложи, но ще видим как е след 1 година.
Сега е рано.

Но фактите са следните.
Шермин имаше само два верни хода. Тя и двата ги направи. 2 от 2. Ами браво. Така се прави там на място когато трябва. Първият път си тръгна, а сега отказа роза. Много други се дънят.
Пък сега в ерата на социалните мрежи и подкастите всеки може да се прави на велик. Ама там на място когато е трябвало да покажеш хитрост или дързост ти си се провалил.
Който разбрал-разбрал...

# 1 138
Факт е, че и аз виждам повече радост, че Шермин си е заминала от колкото възхищение от постъпката й. Или ако я хвалят за последната й постъпка, винаги добавят че това не компенсира държанието й през останалото време. Все пак тя ще остане в съзнанието на зрителя с високото си самочувствие, просташкия език и 48те килограма. Не като жена с достойнство.
П.с. доста надценявате подкрепата за Рупецова. След Преди обед повечето хора спряха да я хейтят, защото видяха, че е прекалено. Но тя не е спечелила чак подръжници. Книгата й си има читатели и без това. От тези извън таргета й най-много някой да я е купил от любопитство или за майтап.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 17:15 от Vaflichka81

# 1 139
Мен ме дразнеха обидите към другите от Шермин , за мен най-мнгоо с е излага Виктория .

Общи условия

Активация на акаунт