🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 75 938
  • 1 534
  •   1
Отговори
# 1 230
Ама Кралицата сигурно е в храстите .... Операторите тичаха след нея да не пропуснат някой кадър. ...А може би си е забравила шалчето и затова се връща?

# 1 231
Ако не друго Красимир дава надежда на всички мъже, че за всеки влак си има пътници. Щом този тъпунгер изпра три различни за един месец в ефир, значи всеки може Laughing
Ако има пари😉

# 1 232
  • В Града на липите
Тия двамата поне смениха ли чаршафите след Шермина Grinning
Красун се оказа голям палавник. Като го гледа човек, трудно ще реши че е перач сред перачите.

Хаха, сменили ги били. Тушев е пратил Виктория да ги интервюира. Grinning

# 1 233
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ми то и тебе никой не те иска Красимире, интересува ги безплатния курорт и да се видят на тиви-то.

# 1 234
За мен ще е огромен червен пешкир мъж на 37, вместо да развива бизнес, себе си или поне да пътешества или да се занимава с някакво хоби, да ми се навре в Ергеня и като пъпчив тийнейджър да пере с всичко живо. Не знам с какво реноме е влязал, но доста олекна Красимиръ

# 1 235
Отвратително

# 1 236
Бях забравила колко е нелеп Викито

# 1 237
Обаче Шарминеката за едно е права - Краси беше потиснат от нейното величие. Предполагам мисълта, че не може да ѝ осигури луксозния живот, който тя е имала, много му е свалило самочувствието. Хем му се искаше да ѝ бъде на нивото, хем не можеше, гОркия. Просто няма съответните възможности.

# 1 238
Спойлерът се оказа грешен…

# 1 239
Тази година правото е на мода и името Габриела.

Радо и представи 'групите' -  (на Дениз)-- група:"Надутите"

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 22:47 от Pepina_n3

# 1 240
  • София
Това ли трябваше да е голямата изкусителка? Съжалявам, но ми изглежда от махалата, никакво изкушение не виждам ...

# 1 241
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
"Чаршаф с точки", казано от кренвиршите, които има вместо устни Габи Бланко звучи смешно.
Виктория запри се бе жена, не ти отива такъв език

# 1 242
  • Пловдив
Това ли трябваше да е голямата изкусителка? Съжалявам, но ми изглежда от махалата, никакво изкушение не виждам ...
Не обичам да коментирам външен вид, но определено не впечатлява. Стройна е, висока, визуално не виждам да има корекции, което си е направо похвално. Гергана беше със сигурност по-красива според мен.

# 1 243
Новото момиче го познавам лично, макар и бегло и въобще не е за там!
Много е различна в сравнение с другите участнички в хубав смисъл!
Не знам за какво се е записала, като тя е доста нормален интелигентен човек...от това което съм видяла де.
Ще ми е интересно да видя как ще и мине участието.

Мислех че Галена Назърова ще влезне, ама явно са я оставили за по-натам.

# 1 244
Новата трета Габи ми е позната от някъде

Трябваше да засекат шармин и двамата как й събират багажа. Красимир е толкова лицемерен! Забрави какви планове кроеше да остави и двете

Общи условия

Активация на акаунт