🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 47 111
  • 1 292
  •   211
Отговори
# 1 230
Горката Киара, за подарък получи всичките полови болести на Шермин, Емили и прочие долнопробни пр.ститутки Trollface
Дано поне е бил добър сексът... като за излагация по ТВ Trollface Ама като гледам как не му пука за жените, нещо ме съмнява

Красимира: "Наистина вече много по-спокоен"... Head Band

# 1 231
Ако не друго Красимир дава надежда на всички мъже, че за всеки влак си има пътници. Щом този тъпунгер изпра три различни за един месец в ефир, значи всеки може Laughing

# 1 232
  • София
Този сега сигурно се хвали, че е изпрал три пъти. Май жените сме за бой.

# 1 233
Е извинявам се че ще го кажа, ама Киара малко е взела огризките все едно...
Чак па в леглото му да влезне вече, айде стига!
И тоя КрасимирЪ до вчера обичаше и Шерминлинго, сега я плюе до последно!
Ся има за какво, НО пък като така ще реагира, въобще да не я беше връщал!
Е*ати и измисления мъж...😢

# 1 234
Ама Кралицата сигурно е в храстите .... Операторите тичаха след нея да не пропуснат някой кадър. ...А може би си е забравила шалчето и затова се връща?

# 1 235
Ако не друго Красимир дава надежда на всички мъже, че за всеки влак си има пътници. Щом този тъпунгер изпра три различни за един месец в ефир, значи всеки може Laughing
Ако има пари😉

# 1 236
  • В Града на липите
Тия двамата поне смениха ли чаршафите след Шермина Grinning
Красун се оказа голям палавник. Като го гледа човек, трудно ще реши че е перач сред перачите.

Хаха, сменили ги били. Тушев е пратил Виктория да ги интервюира. Grinning

# 1 237
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ми то и тебе никой не те иска Красимире, интересува ги безплатния курорт и да се видят на тиви-то.

# 1 238
За мен ще е огромен червен пешкир мъж на 37, вместо да развива бизнес, себе си или поне да пътешества или да се занимава с някакво хоби, да ми се навре в Ергеня и като пъпчив тийнейджър да пере с всичко живо. Не знам с какво реноме е влязал, но доста олекна Красимиръ

# 1 239
Отвратително

# 1 240
Бях забравила колко е нелеп Викито

# 1 241
Обаче Шарминеката за едно е права - Краси беше потиснат от нейното величие. Предполагам мисълта, че не може да ѝ осигури луксозния живот, който тя е имала, много му е свалило самочувствието. Хем му се искаше да ѝ бъде на нивото, хем не можеше, гОркия. Просто няма съответните възможности.

# 1 242
Спойлерът се оказа грешен…

# 1 243
Тази година правото е на мода и името Габриела.

Радо и представи 'групите' -  (на Дениз)-- група:"Надутите"

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 22:47 от Pepina_n3

# 1 244
  • София
Това ли трябваше да е голямата изкусителка? Съжалявам, но ми изглежда от махалата, никакво изкушение не виждам ...

Общи условия

Активация на акаунт