🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 56 509
  • 1 431
  •   13
Отговори
# 1 245
На мен ми харесва новото момиче.

# 1 246
Това същото момиче ли е от снимките, които някой беше показал тук?! Видях - не е.

# 1 247
Новото момиче не е за общежитието на перачките Unamused
Дано сама да се махне от там.....

# 1 248
За Филипа столове няма ли? Постоянно кацнала на крака на този като някакъв папагал. 6-ти клас голямото междучасие...много стилно.

# 1 249
  • Пловдив
Новото момиче го познавам лично, макар и бегло и въобще не е за там!
Много е различна в сравнение с другите участнички в хубав смисъл!
Не знам за какво се е записала, като тя е доста нормален интелигентен човек...от това което съм видяла де.
Ще ми е интересно да видя как ще и мине участието.

Мислех че Галена Назърова ще влезне, ама явно са я оставили за по-натам.

Благодаря за информацията, ревизирам първоначалното мнение, изглежда доста нормална, иначе наистина доста стройна е, висока, липсата на корекции за мен е плюс. Виктория ми направи неприятно впечатление, защото се изказва грубо, а не отчита нейните недостатъци. И стилът й на обличане, който не е перфектен.

# 1 250
Интересно, защо никой не отговори на въпросите ми. Особено тези, които си живеят в България. Тоест защо и как така всички се познват или са се виждали някъде? Къде, в София, в Пловдив, толкова ли са малко завденията, че се познават повечто ? За 6 и кусор, да кажем, че младите са 2 милона. Някои да са забутани и са си стоят в селата или по двойки. Означава ли, че по завденията в цяла България вършеят поне милион ? За какво влизат повечто, ако не за инфлуенсърство или за чистене за имидж ?

# 1 251
Краси ги опраска и двете, край. Не били правили кекс, да, да, направо им повЕрвах.
Краси като Клинтън, менуетът не го брои за кекс явно.

# 1 252
На бас,че  новата мацка ще я етикетират като "грозна",защото няма напомпани гърди и изпилен свински нос.Сигурна съм.

# 1 253
Офф Виктория "модната полиция", жълтото е нейния цвят.

# 1 254
За Филипа столове няма ли? Постоянно кацнала на крака на този като някакъв папагал. 6-ти клас голямото междучасие...много стилно.
Да, с неговата риза хавайка - тамън. 😁

# 1 255
Новото момиче го познавам лично, макар и бегло и въобще не е за там!
Много е различна в сравнение с другите участнички в хубав смисъл!
Не знам за какво се е записала, като тя е доста нормален интелигентен човек...от това което съм видяла де.
Ще ми е интересно да видя как ще и мине участието.

Мислех че Галена Назърова ще влезне, ама явно са я оставили за по-натам.

Благодаря за информацията, ревизирам първоначалното мнение, изглежда доста нормална, иначе наистина доста стройна е, висока, липсата на корекции за мен е плюс. Виктория ми направи неприятно впечатление, защото се изказва грубо, а не отчита нейните недостатъци. И стилът й на обличане, който не е перфектен.

Наистина по-бегло я познавам, и то по-отдавна съм я виждала, но със сигурност не е от типа Габчето, Шермин, Блажка даже...
Имам обаче съмнения, дано не се случат, че ще стане като с Гери.
Такива момичета без корекции, естествени, натурални, че и с морални ценности са кът, рядкост!
Дано да я задържат повече и да не я орязват, защото има какво да покаже! 🙂

# 1 256
След детронирането на пералнята, вече най-противна е Виктория.

# 1 257
Новата Габриела все едно е закъсняла за кастинга за пролетния Ерген и момичетата на Виктор. Въобще не я виждам в този змиярник.

# 1 258
Споко, на момичето ще му дадат рокли за коктейл.

# 1 259
  • София
Виктория е толкова злобна, че се отразява на външността й. Тръгнала тя да обсъжда външния вид и облеклото на другите жени. Не си вижда стойката и поведението на квартална гаменка, нищо женствено няма в нея.

Общи условия

Активация на акаунт