🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 50 095
  • 1 337
  •   77
Отговори
# 1 245
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
"Чаршаф с точки", казано от кренвиршите, които има вместо устни Габи Бланко звучи смешно.
Виктория запри се бе жена, не ти отива такъв език

# 1 246
  • Пловдив
Това ли трябваше да е голямата изкусителка? Съжалявам, но ми изглежда от махалата, никакво изкушение не виждам ...
Не обичам да коментирам външен вид, но определено не впечатлява. Стройна е, висока, визуално не виждам да има корекции, което си е направо похвално. Гергана беше със сигурност по-красива според мен.

# 1 247
Новото момиче го познавам лично, макар и бегло и въобще не е за там!
Много е различна в сравнение с другите участнички в хубав смисъл!
Не знам за какво се е записала, като тя е доста нормален интелигентен човек...от това което съм видяла де.
Ще ми е интересно да видя как ще и мине участието.

Мислех че Галена Назърова ще влезне, ама явно са я оставили за по-натам.

# 1 248
Новата трета Габи ми е позната от някъде

Трябваше да засекат шармин и двамата как й събират багажа. Красимир е толкова лицемерен! Забрави какви планове кроеше да остави и двете

# 1 249
На мен ми харесва новото момиче.

# 1 250
Това същото момиче ли е от снимките, които някой беше показал тук?! Видях - не е.

# 1 251
Новото момиче не е за общежитието на перачките Unamused

# 1 252
За Филипа столове няма ли? Постоянно кацнала на крака на този като някакъв папагал. 6-ти клас голямото междучасие...много стилно.

# 1 253
  • Пловдив
Не знам за какво се е записала, като тя е доста нормален интелигентен човек...от това което съм видяла де.

Благодаря за информацията, ревизирам първоначалното мнение, изглежда доста нормална, иначе наистина доста стройна е, висока, липсата на корекции за мен е плюс. Виктория ми направи неприятно впечатление, защото се изказва грубо, а не отчита нейните недостатъци. И стилът й на обличане, който не е перфектен.

# 1 254
Интересно, защо никой не отговори на въпросите ми. Особено тези, които си живеят в България. Тоест защо и как така всички се познват или са се виждали някъде? Къде, в София, в Пловдив, толкова ли са малко завденията, че се познават повечто ? За 6 и кусор, да кажем, че младите са 2 милона. Някои да са забутани и са си стоят в селата или по двойки. Означава ли, че по завденията в цяла България вършеят поне милион ? За какво влизат повечто, ако не за инфлуенсърство или за чистене за имидж ?

# 1 255
Краси ги опраска и двете, край. Не били правили кекс, да, да, направо им повЕрвах.
Краси като Клинтън, менуетът не го брои за кекс явно.

# 1 256
На бас,че  новата мацка ще я етикетират като "грозна",защото няма напомпани гърди и изпилен свински нос.Сигурна съм.

# 1 257
Офф Виктория "модната полиция", жълтото е нейния цвят.

# 1 258
За Филипа столове няма ли? Постоянно кацнала на крака на този като някакъв папагал. 6-ти клас голямото междучасие...много стилно.
Да, с неговата риза хавайка - тамън. 😁

# 1 259

Благодаря за информацията, ревизирам първоначалното мнение, изглежда доста нормална, иначе наистина доста стройна е, висока, липсата на корекции за мен е плюс. Виктория ми направи неприятно впечатление, защото се изказва грубо, а не отчита нейните недостатъци. И стилът й на обличане, който не е перфектен.

Наистина по-бегло я познавам, и то по-отдавна съм я виждала, но със сигурност не е от типа Габчето, Шермин, Блажка даже...
Имам обаче съмнения, дано не се случат, че ще стане като с Гери.
Такива момичета без корекции, естествени, натурални, че и с морални ценности са кът, рядкост!
Дано да я задържат повече и да не я орязват, защото има какво да покаже! 🙂

Общи условия

Активация на акаунт