🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 55 749
  • 1 421
  •   73
Отговори
# 1 260
Новата Габриела все едно е закъсняла за кастинга за пролетния Ерген и момичетата на Виктор. Въобще не я виждам в този змиярник.

# 1 261
Споко, на момичето ще му дадат рокли за коктейл.

# 1 262
  • София
Виктория е толкова злобна, че се отразява на външността й. Тръгнала тя да обсъжда външния вид и облеклото на другите жени. Не си вижда стойката и поведението на квартална гаменка, нищо женствено няма в нея.

# 1 263
На колко години е тази? Да знаем ,дали ще я хареса Тишката

# 1 264
  • София
На 24-25г. Баш в неговия таргет е.

# 1 265
На колко години е тази? Да знаем ,дали ще я хареса Тишката

За Тишо ако може една 23-годишна с акъл на 12, сексуален опит на 45, и разбира се девствена.

# 1 266
Голяма скука с новото момиче.. За какво вкарват нови, като не можем да проследим взаимоотношенията на всяка от останалите двойки. Тихомир щом си е заплюл Натали, тази няма шанс. Абсолютен пълнеж

# 1 267
Радо и Тишо умуват как можело мъжете да правят на жените си закуски, особено че жените никога не им връщали жеста. Trollface
Такива принцески са и двамата, че не ги виждам никога в сериозна връзка или брак. Радо може да се хване като жиголо с някоя 50-годишна чуждестранна богаташка, но Тихомир е съвсем изгубил връзка с реалността и комплексиран. Щом на 33 вече ги погребва с жито..

Да. Ами има и такива мъже - моят мъж всяка сутрин ми прави кафе и закуска. Това е много мил жест.
А двамата глупаци седят и се чудят ли, чудят защо никоя не им връзва сериозно.

Аз друго се чудя, защо това красивото момиче от предишен сезон, забравих ѝ името, влезе за малко и си тръгна. А, да, Гери. Защо никой не я иска, какво ѝ има?

# 1 268
  • София
Ама как защо. ЖитомирЪ ще трябва да й вари всяка сутрин жито за закуска, че не е младичка каквито ги търси. С кой да се "мачне"? Радо и ЖитомирЪ са на 24-25г., другите са се впили един в друг. Никакъв шанс за Гергана.

# 1 269
Гледам емоционално явно, не знам защо съм се зачекнала с Виктория, може би защото е прекалено неадекватна и прекалено много неистини и глупости говори. Но се впечтлих от изказването, че тя е УМНА, опекла си е нещата, а аз седя и гледам на екрана срещу мен един психар...

# 1 270
  • В Града на липите
Шермин си тръгна и от спестения бюджет за алкохол, остана някое евро да наемат джет.
Тишо има очи само за Натали, новата Габи няма как да го впечатли.

# 1 271
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Тези двамата на плажа уж трениращи с гири са ми като Бийвъс и Бътхед.
Виктория, ти и Тихомир имате отношения само в твоята глава.

# 1 272
Какво се случи? Красьо пусна ли центрофуга с Китара, че предпрането с Емили и основното с Шармин свърши. Последната да не е сложила омекотител?

# 1 273
Виктория ,как може да е ок с това да я наричат "Пър , пърке" Grinning

# 1 274
Прилича на Теди Кацарова..

Общи условия

Активация на акаунт