Кутия за обяд – какво приготвяте за училище и офиса? - тема 17

• 15 136
  • 457
  •   1
Отговори
# 360
  • shumen
За утре-хот дог с кебапче,ябълка,десертче.
Приготвих му ги за училище,но е болен и ще си остане вкъщи ми се струва.
За мен-огретен и десертче.

# 361
Danaeka, бързо оздравяване! Мислех, че периода на болестите е вече отминал.
При нас днес закуската е спаначена палачинка с маслинова паста, крем сирене и сушени домати

За обяд кашкавал на фурна и печени сладки картофи с морковена салата.

# 362
Малко тъп въпрос, но спаначените палачинки миришат ли на спанак, защото не мога да накарам никого у нас да яде такова нещо.. ?
Правила съм с моркови.

# 363
Ако спанака е сложен суров, да. Но ако се задуши предварително имат само цвят. Поне аз не намирам разлика във вкуса.
   Благодаря за идеята с морковите! Не съм се сещала.

# 364
  • shumen
Bibikota,благодаря.Не е отминал все още периода с болестите.
За утре-за мен-тас кебап.
Детето ще си е вкъщи и ще си почивам от кутия няколко дни.

# 365
  • Berlin
Отдавна не съм писала, но моите хора нещо не искаха да им правя кутии. Сега обаче големият искал да спестява от джобни и съответно каза, че иска... иначе няма какво да яде или какво да спести съответно.Laughing
Та за днес за петък - нещо по-сладичко - оризови филийки с фъстъчено масло и малко банан, райска ябълка и десертче с лешников тахан.

# 366
При нас мързелива закуска и обяд😀. Избутахме седмицата!

Сандвич обери хладилник. И кренвирши с кашкавал, яйце и домати, които останаха без снимка.

# 367
danaeka, бързо оздравяване.
Ние също сме болни тази седмица, по - конкретно аз и баща му се е заел да му урежда храната.
За това и не съм пускала нищо, а другата седмица го записах цялата на стол. Ще правя само закуски.
Хубав уикенд на всички!

# 368
И аз скоро не съм се включвала, но не успявам да снимам или все забравям.
Иначе за днес имаше картофено пюре и свинско месо ( в стъклена купичка, защото се оплака, че в металните не можела да си ги стопли в микровълновата). За закуска бейгъл с масло и шунка. Тя кашкавал и сирене под никаква форма не признава, та сандвичите са ни еднотипни. Актамил с горски плод, една суха паста и плодове-ягоди и круша.

# 369
При нас нищо особено,или са записани на стол или получават сандвичи и плодове,няма ми я музата.

# 370
  • София
Здравейте, при мен също вече започва да се протестира срещу сандвичите, иска си разнообразие детето. За довечера ми е поръчало пърленки, кренвирши, майонеза... все "хубости" за приготвяне на джоб Hushed
Аз поне ще си покажа домашно приготвения десерт "Сладък  салам", вкъщи много одобрен

Бибикота, какво слагате като пълнеж в листата от Айсберг?

# 371
  • shumen
За утре-геврек,домашни кифлички,ябълка и вафла.
За мен-картофи яхния и ябълка.
За днес-домашна пица,кифлички,ябълка и десертче Буено.

# 372
Вчера имаше яхния с грах и салата цвекло и морков, за закуска купен геврек, плодовете бяха ябълка и круша и бях сложила едни брускети. Днес за закуска фалшиви пържени филийки, за обяд хот-дог с наденичка и отново салата като вчера, плодвете са ябълка и портокал, има и ендо актамил за пиене.

# 373
B.U.2 , в айсберга слагам крем сирене. Понякога и яйчеба салата.
  Philipa кое е това училище с микровълнова фурна?
   Rozi бързо оздравяване и се завръщай при нас!
    При нас днес за закуска: черита, моцарелки, пъдпъдъчи яйца, кренвирши, крекери и прошуто.

За обяд пилешка пържола, ориз със соев сос и салата айсберг.

# 374
Моят ученик тази седмица е на стаж и, ще - не ще, носи сандвичи за обяд. Вчера бяха печени с яйце и сирена, днес - със салам и разни добавки. Плюс кутия с плодове и зеленчуци.

Общи условия

Активация на акаунт