Кутия за обяд – какво приготвяте за училище и офиса? - тема 17

• 9 671
  • 310
  •   1
Отговори
# 180
Днес: зеленчукова супа (лук, чесън, морков, картоф, целина, магданозен корен, савойско зеле) с един нарязан кренвирш вътре.

# 181
В бързината днес само снимка на закуската.   
Понички, динозавърско, кашкавал и краставица.
  За обяд картофени кюфтета, плочка сирене и салата айсберг.

# 182
Ние днес последно имаме малко стол и от утре трябва пълна програма от вкъщи.
За днес сандвич, малко пиперка, ябълка и ядки:

За ММ - мусака, сурова пиперка със сирене, варено яйца, маслини:

Вчера за детето имаше мини пици, плодове и ядки:

# 183
bibikota, много красиво аранжирано! В първия момент даже донътите не ги разпознах и се почудих какви са пък сега тези "шарени рецепти"!:grinning:

rozi4ka222, купешки ли са малките пици? Вкусни, а и много удобни ми изглеждат за мобилен обяд. Simple Smile

Ето и моето меню за днес:
Талиатели със сос болонезе и кашкавал гауда
Авокадо
Омлет
- по рецептата за мъфинчетата, ама пробвах уж за по лесно да изпека обикновен омлет, но във еър фраера. Ами голяма грешка, триста часа го пекох и сто пъти разбърквах, че отдолу все суров стоеше. Ако някой смята да пробва, недейте! Sweat Smile
В нормалната фурна и с малките формички стана в пъти по-лесно.

Скрит текст:

# 184

Тези мини хлебчета направени от баща им,отделно поискаха чери домати ,ябълка и десерт .

# 185
alllimei, да готови замразени са, от Кауфланд.
Сутрин само ги пека, като има различни варианти - тези са само със сирене.
Много са хубави и понякога защото връща една две бройки, дори към 17ч не са станали на камък, а са меки.

# 186
  • shumen
За утре-кроасан с нуга крем,ябълка,шоколадче Рьошен.

# 187
За днес: сандвичи, омлет със зеленчуци, плодове:

# 188
Пак красива снимка рано сутрин! Добро утро на ранобудните!!! Grinning

Току що затворих и аз чантата с обяда и по-късно като остане време ще докладвам тук съдържанието.Blush

# 189
  • София
Дъщеря ми пак си прави сама кутията днес- сандвич с масло, шарена сол и краставици, отделно краставици Satisfied, ягоди и ябълка.

Имаше и леща, но не пожела. Simple Smile

# 190

Два тоста с кашкавал и филе, банан и мини курабийки

# 191
Дръжте се, още малко до ваканцията, само 9 дни! 😉
    Али, и аз като теб реших да направя ,,мързелив миш-маш". Нарязах чушките, натроших сиреното, разбърках с яйцата, сложих отгоре кашкавал на слайс и всичко във фурната. Вадя след 20 мин. посредата сурово. Хайде пак, и така няколко пъти, та малко късно видях предупреждението.... 😆

Принцеси с кайма

и мързеливия миш-маш

# 192
  • София
Дръжте се, още малко до ваканцията, само 9 дни! 😉

Много е. Smile

# 193
Вкъщи хапваме предимно домашно приготвена храна ,но не мога да му изпратя нищо течно ,каквато и кутия да му сложа ,винаги всичко е разлято ,съобразявам и изпращам само суха храна или нещо което се реже .Имам чувството,че я настъпва и хвърля тази раница .
Иначе днес нямам снимка ,но се получиха страхотно...от вечерта приготвихме сместа и сутринта запекохме за 5 мин сандвичи със сирене и яйце ,отделно чери домати и краставица ,банан и нещо в пакет за 15ч (яде и в 17ч когато се върне и после си вечеря нормално ). Радвам се ,че с охота яде закуските в училище,та даже и на съучениците.

# 194
  • shumen
За утре приготвих кекс,ябълки и вафла,но моя се разболя и ще ги яде вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт