Кутия за обяд – какво приготвяте за училище и офиса? - тема 17

• 9 238
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
Чудих се защо никой не пише в темата.
Ние сме в грипна епидемия и учим онлайн, та.....почивам си от кутиите.
Биби, започнала си подготовка за Великден с този козунак Yum

# 286
При мен:

Кисело мляко с протеин и овесени ядки

Пилешка пържола с нарязан морков и нахут и лютеница.

# 287
За мен кисело мляко с плодове ,чия и лъжичка сусамов тахан. За обяд имам тас кебап. Едното дете болно а другото е на стол.

# 288
  • shumen
За мен имах за сутринта кифлички с локум,а за обяд-шницел и кюфтета.Детето тази седмица беше болно и си беше вкъщи.

# 289
Бързо оздравяване на болните деца.

# 290
Моля за мнение за бутилки за вода Гуш? Гледам една с керамично покритие и изглежда добре. Някой използва ли такава?

# 291
Не, но и аз съм в търсене.
До скоро ползвахме на аквафор.....но започна да изпуска, защото детето е наръбало със зъби пластмасата и вече гумичката не приляга и уплътнява добре.
Карахме известно време на минерална вода, но сега пак иска някакво шише.

Сега ги разгледах и се зачудих това керамично покритие няма ли да се наруши при падане.
Видях, че имат и термобутилка. Чудя се дали им се отварят и затварят лесно. Ако някой има такива да сподели.

# 292
  • shumen
За днес-тост с шунка и кашкавал,бутер банички,ябълка,десертче Брауни.

# 293
За днес за закуска- кус-кус с масло, за обяд- ориз със зеленчуци, кюфте, малко пържолка и чери домати, за следобедна и междинна- банан, кроасан с шоколад и киндер шоколадче.

# 294
Рози, хвана ме в крачка 😊.
Бързо оздравяване на болните!
И аз преди време издирвах бутилки за вода и накрая пак взех ,,Аквафор". Поне зная какво да очаквам.
Днес очаквам да ми върне закуската недокосната. Така е като си правя експерименти 😂.

Мъфини от червена леща.

За обяд салата цезар с пилешки хапки.
   Успешна седмица!

# 295
Биби, може би и аз ще заложа пак на Аквафор. Някак не ми се дават 57лв за бутилка.
Закуската ти изглежда вкусна.
Ние продължаваме онлайн и честно казано в този студ съм доволна.
Хубава седмица на всички.

# 296
Тези Аквафор ме дразнят, че филтъра постоянно плува във водата. Как не са го измислили да се закрепя нормално този филтър??

# 297
  • shumen
За утре-тост със салам и кашкавал,кроасан с масло,банан и десертче Брауни.

# 298
Да отбележа, че все пак е ял от мъфините.
 За днес е на пържени филийки за закуска и кюфтета на фурна за обяд с яйчена салата и моркови.

# 299
Днес: манджа със зеленчуци и просо, нарязах и един кренвирш вътре за по-хранително.
Вчера: малка салата от ендивия, рукола, морков; джобчета от многолистно тесто пълнени със спанак+лук (задушени), маслини, моцарела, малко доматено. Измишльотина на половинката, ученикът беше очарован, много вкусни били, всяка седмица можело по веднъж подобни. Хайде, делегирах една манджа Joy, само ще слагам в кутията сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт