ТУЕС - 10 тема

• 5 278
  • 83
  •   1
Отговори
# 75
Лаптопът е хубаво да бъде личен, за да може всичко, което си работи и прави детето да е на едно място и да му е под ръка. Лаптопите осигурени от ТУЕС си се ползват само в съответните часове в училище. Не си ги носят вкъщи.

Дъщеря ми е с Линукс.

Кой клас е детето? Каква паралелка? Да разбирам ли, че няма значение дали е линукс, iOS, windows?
И аз съм на мнение, че всичко, което си инсталира и пише на него е най-добре на личен.
Въпреки това ми е малко странно.
Изпитите на личните устройства ли се случват? Всеки ден ли се носят? В 8 клас ще бъдем.

# 76
А за записване необходимо ли е да присъства детето, или може само родител?

# 77
  • sofia
Може без детето, ние така го записахме.
А за записване необходимо ли е да присъства детето, или може само родител?

# 78
Здравейте, някой тук има ли приет и записан в ИИ с немски?

# 79
  • Beyond the Frontiers
За лаптопа - те са толкова по в час от 90% от нас, че ще си го настроят сами. Както им трябва.

# 80
  • София
За лаптопа - те са толкова по в час от 90% от нас, че ще си го настроят сами. Както им трябва.

Така е.  Пък и обикновено имат повече от един компютър,  инсталират, преинсталират / хардуер, операционни системи, приложен софтуер, правят си сървъри, .../, апетитът идва с яденето.

# 81

Харесвам някакъв и купувам без да го мисля много? Спрял съм се на lenovo ideapad, че е с алуминиев корпус

# 82
  • Beyond the Frontiers
Ако вие разбирате от машини, ок.
Аз понеже гледам само едни цифрички...съм оставила той да си избира

# 83
Здравейте, някой тук има ли приет и записан в ИИ с немски?
Синът ми е приет и записан ИИ с НЕ

Общи условия

Активация на акаунт