Умопобъркваници и мистерии - 9

• 32 049
  • 1 252
  •   1
Отговори
# 150
Ами не ми я иска  Sick

Сега ще я започна от начало, направо се вбесих smile3511 smile3514

# 151
vickey , ако се наложи да я почвам отначало - ще се побъркам...Много е завъртяна и нелогична...
Давайте линк към друга или ще отпочинем малко?

# 152
Ами не ми я иска  Sick

Сега ще я започна от начало, направо се вбесих smile3511 smile3514

Монетата трябва да е червеникава /май/ и с йероглифи по нея. Взима се като с магнита се кликне върху кутията.

# 153
Да ама аз като много бързам и не чета, мисля че ключ трябва да ми даде, знам ли и му я дадох и после си взех друг, една жълта и вече нито кутията пускаше монети, нито тая гад ми ги вземаше.

Ама пуснаях я отначало и излязох

vickey , ако се наложи да я почвам отначало - ще се побъркам...Много е завъртяна и нелогична...
Давайте линк към друга или ще отпочинем малко?

А, за по малко от минута я минах втория път. То е лесно като всичко знаеш вече Simple Smile

-------------------

Следващата игра някой друг да я предложи, защото моите излизат едни ..... ужас

----------------------

Joy Joy Joy Тази започнах
http://www.doodoo.ru/modules.php?op=modload&name=FlashGames& … owpic&pid=539

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 16:44 от vickey

# 154

Аз имам какво ли не, но нищо не мога на направя с предметите... Май не ми работи играта.

# 155
Здравейте! Помни ли някой тази игра?
http://www.doodoo.ru/modules.php?op=modload&name=FlashGames& … wpic&pid=2058
Или съм не наред, или... намерих отвертка, лост, 2 ключа и листче са нула време. И кода от листчето разгадах. Но не мога да намеря третия предмет (предполагаме ножче, съдейки по изписаното от вас)
Помни ли някой къде е?

# 156

Аз имам какво ли не, но нищо не мога на направя с предметите... Май не ми работи играта.

Работи ти, предметите не ти трябват с изключение на отверката. Трябва да събереш 5 камъка за вратата. Аз имам обаче само жълт и син

# 157
Или съм не наред, или... намерих отвертка, лост, 2 ключа и листче са нула време. И кода от листчето разгадах. Но не мога да намеря третия предмет (предполагаме ножче, съдейки по изписаното от вас)
Помни ли някой къде е?

Ножчето е в сейфа, който е в дясно от голямата секция, под листа с числата.

# 158
Помни ли някой къде е?

Ами като разгада кода, защо не отвори сейфа, за да си вземеш ножчето? Simple Smile

# 159
Коя играете  newsm78

# 160
Отворих един шкаф с ключ. И там има залепен лист с код ( който разгадах на секундата  Mr. Green) И това е. Ни сейф, ни нож. Сега я пуснах отново. В моя вариант няма сейф  Joy
Аха. Явно одеве не е заредила като света.   bouquet Излязох.
Сега играя на тази с камъните. И аз имам 2 - жълт и син. Липсват ми 7 предмета.

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 17:13 от мама_знае

# 161
# 162
Аз имам жълт и син камък/последния е във вентилационната шахта/, млековарка, кибрит, молив, тиксо, 2 ножици, стълба-използвах я да взема часовника, жълто фолио и някаква статуетка.
-------------
Млековарката я сложих на масата и започна да гори.

# 163
Часовник, вероятно бинт (пише медикаменто едикво си), статуетка, молив, тиксо, ножици и Не знам (olor a limon)
Откъде я взе тази млековарка. Взех камъка от шахтата. Имам вече 3.

# 164
Да, явно е бинт, а аз го помислих за фолио.
Млековарката май е от кухнята.
А ти от къде взе третия камък.

Общи условия

Активация на акаунт