Пролетта навън дойде, първи крачки прави АВГУСТинското дете!

• 11 435
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Аз  влизам набързо да се похваля: фестивалът продължи от 11 до 16 ч. и от 21 суъстава ние сме на 2-ро място...мно'ооо добри бяхме, а на 1-во просто бяха повече хора. Mr. Green Grinning

blanc, Dreams, не очаквах, че подобно мероприятие ще ви заинтригува, но следващият път ще ви предупредя отрано. Heart Eyes

# 151
Анди, цял ден ти стисках палци и поздравления smile3525!!! Но я разкажи с подробности в какво се изразяваше  надиграването, че да взема да репетирам за другата година  Laughing
Велмар, ако я видиш тази количка в магазина при вас ми пиши колко струва и дали е лекичка

# 152
  • София
Здравейте!Влизам на бързо.Ние сме много болни-Дейв продължава да има страхотна хрема(водниста и бистра) ,днес вдигна за малко 37.4 температура,а сега видях че дриска рядко  ooooh!.Какво е това чудо незнам.Аз също успях да се разболея.Боли ме ацки гърло и хрема тръгна .Ужас. Tired Какво мислите за леението което му провеждам: 4 пъти на ден капки Виброцил,промивки през час със Стеримар,сутрин по една ампула от 2 мг. витамин C от която и по малко в носа.  #Crazy Направо го побърках това дете. Cry

# 153
  • у дома
ей ме на и мен  Hug пригответе се за „кратък” пост  Mr. Green

ние се прибрахме от скитосването в петък  Mr. Green бяхме при кумата и малкия Христо и си изкарахме супер  Party припек и мързел, само дето нощно време Ния мрънкаше и аз малко накъсано спях, ама какво да се прави  Wink ето малко снимки ЦЪК  Whistling
след някой и друг ден пак ще отидем, те са си се командировали извън София и нямат намерение да се прибират скоро. Иначе нищо ново и интересно, зъбите си мъчат Ния, но никакви ги няма  ooooh! прави боц и пляска с ръце за браво, казва чао и здрасти, стои изправена в кошарата или си седи и си играе кротко, но е станала голямо диване  ooooh! Този месец започваме с жълтъка и супичката, ако ви интересува ще пиша подробно  Peace
защоооо не ме стават старите дрехи и на мееееен  Sick толко любими панталони си имам и няма как да си ги нося, не е честно  Crossing Arms
успяхме с Ния да отидем до прасешкия и съм доволна  Peace имаше интересни неща, аз напазарувах малко пюрета и едни готини маратонки, ще се фукаме при срещичка  Mr. Green nana77 радвам се, че сте по-добре и честито ви почти трето зъбче  Hug и ние с татито изгледахме интервюто на Слави  Sad
Цитат
„и за пореден път нещо като че ли ме цапна по главата, за да си припомня колко важни са малките неща - да ходиш бос по тревата след дъжд и да се събудиш сутрин и да видиш усмивката на детето си... Другото е бошлаф работа”
винаги съм знаела, че малките неща са важни и се опитвам да не пропусна някое  Peace dani тези твои сънища направо ме разбиват  Joy ама и аз сънувам доста често шантафи истории  hahaha
не е лошо да се "убажаваме"  по-честичко с татковците  Heart Eyes  Mr. Green velmar честита радост на приятелката ти, да са живи и здрави всички и бързо възстановяване  Hug Andy туй + 300 гр и 0 см. какво точно ще рече  Thinking искам крайни резултати  Mr. Green и как не те бше срам да не кажеш къде ще е надиграването  Twisted Evil другите ги остави, ама поне на мен трябваше да кажеш  Whistling vst_80 дано бебчето на приятелката ти се оправи бързо-бързо  Praynig  Praynig nadinko честити ви зъбчета   bouquet Kabiv ние може би юли ще отидем на моренце за седмица, но ще сме на гости та няма какво да му мислим, само стягаме багажа  Mr. Green Mama Igi, не се притеснявай, всяко дете си е индивидуално  Peace  Hug

уф, спирам да пиша  Stop че ще започнете да ме псу....те накрая  Mr. Green

болните да оздравяват   Hug  Praynig   bouquet ronkis, къде премерихте температурата 37.4  newsm78

# 154
  • София
ЧРД и от мен на serena_bg!   bouquet Heart Eyes Малко сме телетата в нашата група май Laughing
AndyB , честито ви второ място! Hug С носии ли сте? Сигурно е интересно. Аз като малка ходех на народни танци, но спрях. Мързел Blush
Велмар, аз се чудех какво става Joy Дано скоро ти я оправят! Peace
vst_80 , не се притеснявай и не го мисли сега! Може новия режим да отчете друго. А и най-вероятно грешката е в кантара. При нас последния път сестрата каза, че винаги показвал повече, а ми се караха, че той качва много Close
Kaili и останалите мами студентки  - вие сте магьосници! Peace Аз нямам мозък и за първи клас Crazy Ето да ви докажа - да тълкувам ли писаното на плика на Памперс, че пощенските разохди се поемат от получателя като че няма нужда аз да лепя марка? Срам-несрам питам, ама да не идат мечетата на кино Embarassed
ronkis , на нас д-ра ни каза, че над 38 е необходимо да се сваля и то ако я поддържа повече от час. Дано се оправите бързо! Praynig Колко пъти ака? Водичка ли е или просто по-редичко? Така се наплаших с това разстройство - не пожелавам на никоя мама да се случи това на слънцето й. Мъчи ни толкова време, добре че обича течности и не се обезводни. За него нещо изписаха ли ви? Или не сте ходили на д-р?

# 155
Момичета да почерпя. Вече си имаме кола. Да полеем за леко и безаварийно пътуване. Не е нова,но поне си имаме личен транспорт. Grinning

Лека вечер на всички! Hug

# 156
Елвинг, така трябва да бъде. Аз обаче като попитах на касата в пощата, ми отговориха, че не знаят дали фирмата си е платила абонамента /или нещо от рода/. Така че аз не се разправях повече и си залепих марка.
Между другото имам мечета - 8 бр. Тъй като не намерих карта, за да ги изпратя, мога да ги дам. Ако някой проявява интерес и му се идва на гости - да заповяда Hug
Каили, честита кола! Леко и безаварийно пътуване! travel
Аз отивам да 1ironing на мъжа ми дрехи за утре и лягам, че съм скапана след днешния уж почивен ден.
Лека и спокойна вечер на всички! smile3524

# 157
  • София
 Kaili , честита кола!  Party Леко и безаварийно и от мен! Peace
albena_vlady , мерси!  Hug Може и аз да се застраховам! А мамите, които вече са получили играчки - как постъпихте?
Лека нощ и от нас!  Heart Eyes

# 158
Kaili , честита кола и от мен много хубави разходки да си направите с нея! 
albena_vlady аз съм кандидат ако все още ги даваш  Embarassed Rolling Eyes
AndyB браво на вас!Обожавам да танцувам !
vst_80 тая диета която са ви предллложили ми се вижда абсурдна!Дай сега да му докараме алергия на детето ,за да вдигне килограмите!Нали не е стигнало минимума за възрастта,да им минава през ума че може и да е от по-голямата активност на детето!Моето скромно мнение е че можеш да и правиш обедното пюре с кърма и кашата също ,защо да му даваш изкуствени млека, освен това колкото по често се цедиш или кърмиш,толкова повече се увеличава кърмата.Най добре и давай да си суче колкото иска между храненията.А за попара не е толкова рано прави и ако и харесва,но с това АМ ме разбиха!
ronkis вашето много ми прилича на грип,дано бързо ви мине без усложнения!Други идеи освен това ,което вече правиш ,нямам  Confused
bamboocha браво за изпитите,и аз така завърших гледайки Ники и знам колко е трудно,браво!
miss74 и моя мъж ми ги е говорил такива като се ядоса ,но откакто го оставям за половин ден сам да я гледа 2 пъти седмично,вече не е толкова убеден.Зарежи му детето и си бий камшиците за един ден и да видиш после как омекват!
Mama Igi много си е добре Лъчето,ние с мадамите сме по напред, но то си е така момченцата по късно се раздвижват,ама като пораснат ела и гледай!Но ти знаеш ,де,целувки и на двамата мишоци и никакви болести повече да не ви спохождат! Hug
Моята Елица също почти не яде зеленчукови пюрета,изяжда максимум 100гр и то само от любимите.Тези на Хип ги третира като  отрова ,плюе и ме гледа възмутено!На Гербер яде само букета,от другите  по 50-60 гр,моите също не ги харесва.Плодовите също максимум 100гр.Кашата на Фризо е много вкусна и я яде с удоволствие но пак максимум 100гр,после започва да хваща лъжицата с която я храня и си я дърпа от устата, бърка ми в чашката от която я храня, върти се ,абе показва ми много ясно че не иска повече.Виж за сукане е винаги готова,само да ме мерне гола и се нарежда и едни слюнки текът ,едно облизване ooooh! как ще я отбвам някой ден не ми се мисли  #Crazy

# 159
bamboocha  smile3501 smile3529 и аз ви се възхищавам - направо незнам как успявате, аз вече не мога една книга да прочета като хората, на второто изречение съм  Sleeping
AndyB Честито!  smile3525 smile3501
ronkis желая бързо оздравяване на твоето слънчице   newsm17
blueeye® Направили сте си страхотна разходка, снимките са прекрасни, а твоята принцеса е много сладка права и обикаляйки кошарата, много й се радвам всеки път като я видя и все се надявам,че и моето мишле най-сетне ще го постигне  1crib  newsm32 Grinning
Kaili честита ви придобивка - да е много здрава и да ви служи безотказно!
MamaMargo и мен доста ме притесни новия ни режим и затова реших лекичко да захранвам с глутен и да почакам с попарата, за сега давам само каши които съм давала. И мойта идея беше да се цедя и да правя кашите с кърма, а доктора ми излезе с няква щура теория, че вече качеството на кърмата ми го няма, така нямало да качи и да разберем, дали е това или хилядите неразпознати инфекции и "скрити" алергии, които ми описа, че са другата вероятна причина. Всъщност сега притеснението ни е, че Лори наистина сваля доста кг - за по-малко от месец е свалила повече от 600гр. и продължава да го прави. Сега се надявам, че други ден като отидеме ще е качила някой друг грам, и че стерилната урина, която ще събираме утре ще е с добър резултат, че иначе тез неразпознати и скрити тинтириминтири ми звучат ужасно

# 160
Здравейте, Стефан има трето зъбчеееее. А аз току що се връщам от кръчма. Организирахме си дружеско пиене и ядене предимно първото на квартално ниво и свекъра и свекървата дойдоха да гледат детето след уморителен работен ден на вилата  Shocked. Мъжа ми се прибра към 11.00 ч., че такава им била уговорката, а аз останах да си допия  Grinning и като се прибрах беше настроен за  luvbed, ама на мен не ми е минало от вчера и сега си седя пред компа на сухо.
Нана, аз съм нощна птица и седя до късно вечер, а на сутрешнодообедния сън много си държа, така че на никое бебе не давам да ми го отнеме. Стефан се буди м/у 7.00 и 8.00 ч., яде, играе си на спалнята до мен докато дремя 1 ч. и заспиваме до 11.00 ч. поне. Давай Калоян насам на обучение.
Мамо Иги, ние сме доста по-назад от вас с материала. Стефан седи нестабилно, не иска да стъпва нито да подскача, изобщо не се опитва да се изправи и дори не ме хваща за ръце като се опитам да му помогна, чака аз да го издърпам. Така че споко, ака някой трябва да ходи на лекар това сме ние. А за пюретата зеленчуковото на Гербер е супер за злояди бебета, моркова на Семпер също.
AndyB, ти си нашата гордост. Браво за успешното представяне. Пък като се видим вместо да търкаме пейките ще ни учиш на това онова. Няма да се излагаме по сватбите я.
ronkis, направо не знам какво да ти кажа. Аз имам голям опит от 1-вия месец до 6-тия с гадна хрема, но карах на физ. р-р и помпичка, а от Виброцила при нас нямаше никакъв ефект. После ползвах някакви капки с Адреналин, които се приготвят в аптеката, но рецептата мога да ти препиша утре, че е при спящите киселици.
Kaili, честит кола. Леко и безаварийно да си я карате с мъжа и само хубави емоции покрай нея.
vst_80, мила за съжаление не мога да помогна със съвет понеже при мен проблема е обратен - бързо качване, обаче си мисля че май е добре да попитате и друг лекар какво мисли за проблема.
Пописах си на воля, отивам да си допия биричката, а на някой от вас желая лека нощ, а на другеи добро утро  Mr. Green.

# 161
  • София
Нана, аз съм нощна птица и седя до късно вечер, а на сутрешнодообедния сън много си държа, така че на никое бебе не давам да ми го отнеме. Стефан се буди м/у 7.00 и 8.00 ч., яде, играе си на спалнята до мен докато дремя 1 ч. и заспиваме до 11.00 ч. поне. Давай Калоян насам на обучение.

Ралка ще ти го пратя, ама имам усещането, че ще стане като във "Вождът на червенокожите" на О`Хенри Joy
Абсолютно невъзможно ще ти е да го оставиш до теб на спалнята, защото ще слезе/падне на 20-та секунда Sad Освен всичко друго не спи повече от 30 минути сутрин, та въобще за сутрешен сън и дума не може да става.

Тази сутрин е станал в 6. И сега вършее с проходилката, докато му просна дрехите и въобще се опитам да свърша малко домакинска работа. Е, най-много да ми откъсне пердето. В момента се е увиснал с две ръце на него и се мъчи да се набере, за да излезе от проходилката. Еййййййй как му идват на главата не знам hahaha

# 162
  • София
Тази сутрин е станал в 6. И сега вършее с проходилката, докато му просна дрехите и въобще се опитам да свърша малко домакинска работа. Е, най-много да ми откъсне пердето. В момента се е увиснал с две ръце на него и се мъчи да се набере, за да излезе от проходилката. Еййййййй как му идват на главата не знам hahaha

Нана,идват им и по-щури неща.Ина успява да се изсипе през едини крачол на гащите на проходилката,за да я бута отвън.Не ще да стои вътре Rolling EyesОтивам да я храня,после повече Heart Eyes

# 163
  • София
Здравейте !
Не съм писала от много време, но ми е много тъжно. Cry Ще трябва да се разделя с моето коте, тъй като ще се местим на ново място, а там е доста по - тесничко. Освен това тя си точи ноктите на почти всички мебели, а там където отиваме всичко е ново, купено със заеми, които, както се казва ще изгладуваме. Не мога да пускам и детето да си играе на пода, защото навсякъде има косми. Преди да се роди Марти я глезехме, гушкахме, ходеше навсякъде, спеше в краката ми. Сега е изолирана и самата тя не се чувства добре.
Много ми беше трудно да взема това решение и днес пуснах една обява, но сега не мога да спра да плача. Само се моля да се обадят добри хора, които да я обичат и да се грижат добре за нея.  Cry  Cry Cry

MamaMargo, дано проблемът с Ники се оправи по-скоро.

За Слави и на мен ми е мъчно. Дано се оправи човека!

Блу, снимките са страхотни!

ronkis, хремата да не е от зъбките? Марти беше така и му излязоха 4 зъбчета.

Mama Igi 
Hug

vst_80, всичко ще е наред  Peace

Kaili, честита придобивка!

Еlwing, и аз го изпратих без марка.

Искам и да ви питам нещо: По колко минути преварявате водата?

Пожелавам на всички приятен ден  Hug

# 164
  • софия
Мацка,аз знам,че се преварява 10 мин. след,като е кипнала.Но аз в момента в който започне да бълбука спирам котлона и я остваям -колко-толко.

Общи условия

Активация на акаунт