.Какво е това чудо незнам.Аз също успях да се разболея.Боли ме ацки гърло и хрема тръгна .Ужас.
Какво мислите за леението което му провеждам: 4 пъти на ден капки Виброцил,промивки през час със Стеримар,сутрин по една ампула от 2 мг. витамин C от която и по малко в носа.
Направо го побърках това дете.
пригответе се за „кратък” пост
припек и мързел, само дето нощно време Ния мрънкаше и аз малко накъсано спях, ама какво да се прави
ето малко снимки ЦЪК 
прави боц и пляска с ръце за браво, казва чао и здрасти, стои изправена в кошарата или си седи и си играе кротко, но е станала голямо диване
Този месец започваме с жълтъка и супичката, ако ви интересува ще пиша подробно
толко любими панталони си имам и няма как да си ги нося, не е честно 
имаше интересни неща, аз напазарувах малко пюрета и едни готини маратонки, ще се фукаме при срещичка
и ние с татито изгледахме интервюто на Слави
dani тези твои сънища направо ме разбиват
ама и аз сънувам доста често шантафи истории 
Andy туй + 300 гр и 0 см. какво точно ще рече
искам крайни резултати
vst_80 дано бебчето на приятелката ти се оправи бързо-бързо
nadinko честити ви зъбчета
Kabiv ние може би юли ще отидем на моренце за седмица, но ще сме на гости та няма какво да му мислим, само стягаме багажа

че ще започнете да ме псу....те накрая
ronkis, къде премерихте температурата 37.4
Малко сме телетата в нашата група май
С носии ли сте? Сигурно е интересно. Аз като малка ходех на народни танци, но спрях. Мързел
Дано скоро ти я оправят!
Аз нямам мозък и за първи клас
Ето да ви докажа - да тълкувам ли писаното на плика на Памперс, че пощенските разохди се поемат от получателя като че няма нужда аз да лепя марка? Срам-несрам питам, ама да не идат мечетата на кино
Колко пъти ака? Водичка ли е или просто по-редичко? Така се наплаших с това разстройство - не пожелавам на никоя мама да се случи това на слънцето й. Мъчи ни толкова време, добре че обича течности и не се обезводни. За него нещо изписаха ли ви? Или не сте ходили на д-р? 

на мъжа ми дрехи за утре и лягам, че съм скапана след днешния уж почивен ден.

как ще я отбвам някой ден не ми се мисли
и аз ви се възхищавам - направо незнам как успявате, аз вече не мога една книга да прочета като хората, на второто изречение съм 

и като се прибрах беше настроен за
, ама на мен не ми е минало от вчера и сега си седя пред компа на сухо.
Освен всичко друго не спи повече от 30 минути сутрин, та въобще за сутрешен сън и дума не може да става.

Ще трябва да се разделя с моето коте, тъй като ще се местим на ново място, а там е доста по - тесничко. Освен това тя си точи ноктите на почти всички мебели, а там където отиваме всичко е ново, купено със заеми, които, както се казва ще изгладуваме. Не мога да пускам и детето да си играе на пода, защото навсякъде има косми. Преди да се роди Марти я глезехме, гушкахме, ходеше навсякъде, спеше в краката ми. Сега е изолирана и самата тя не се чувства добре.