Пролетта навън дойде, първи крачки прави АВГУСТинското дете!

• 11 313
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
Привет мили майчета,

ние отново кацнахме на българска земя, ще се помотаем малко с моето лъвче за около 10тина дни в София, имам малко административни неща за уреждане. Вече напълно съм се загубила из темите ви, но ми е приятно да виждам познати и обичани муцуни тук newsm51
Всички лъвчета са чудесни!
За протокола, миналата седмица бяхме на лекар в Австрия, боцнаха ни срещу кърлежите, това там е болна тема. Имаме вече и официялен детски картон, който го нося винаги в себе си. Малкият Начи тежи 10100 кг и е висок 77 см. Юнакът на мама Joy
Изобщо не се върти, лази или пълзи, иска само да стои прав, но не да се държи, а мама да го придържа. Засега още сме на три/четири кърмения, зеленчук и плод.
Тези дни ще ви следя отблизо, какво пишете, така че ще мога да участвам по-активно. А от 10 май най-после ще ползваме отново интернет и там.
Желая на всички мамита и бебчовци много слънчеви и хубави почивни дни!!!
Цунки-гунки

# 286
  • София
Добро утро момичета!

За моя радост сънливата серия продължава, като снощи Калоян заспа още в 20 часа и спа до 5 ч. без да мръдне. В 5 ч. яде и спахме до 7 ч., което си е национален рекорд!  Laughing
Днес са последните приготовления за кръщенето, с кръстницата ще ходим да му купи триколка, от тези, които се бутат. Та вече ще сме и моторизирани по градинките.
Аз мислих, мислих и накрая й купих сребърни обици-халки и една сребърна котвичка /нали е символ на Надеждата/ и една сребърна икона на Богородица.  Hug

Хайде отивам да правя попара, че гладникът вече надава боен вик! hahaha

# 287
  • София
Добро утро! Hug
Май ще си останем без нова тема през почивните дни Thinking Mr. Green
Днес моята обичана баба става на 79г. Hug Черпя ви по случая
 dusheto , добре дошла на родна земя! Peace
nana77 , браво на момчето! Кога ли и аз ще се похваля с цяла нощ сън?
Ето, сега май му се доспива и мрънка.  Tired

# 288
Elwing, да ти ви жива и здрава бабата   bouquet И много вкусна тортичка си спретнала рано, рано    Hug

nana77, браво на детето бе, аз тъкмо щях да си го вземам тука, а то само се научи да нанка  Heart Eyes

dusheto, добре сте си дошли  Hug

Оф бе аз съм бясна на ВИП брадъра  #Cussing out То бива, бива манипулиран вот ама т'ва на нищо не прилича. Тия СИА са за съд  #2gunfire

# 289
val_stef , да ти предложа друго неспящо бебе... bowuu Laughing

А вчера аз исках Китаеца да спечели - трябва да подкрепяме съкварталците. Mr. Green Наистина ми е много странно Христина да спечели, въпреки че предпочитах пред Десислава - ама пък толкова хора да гласуват за нея.... newsm78

dusheto  Hug

Elwing, да ви е жива и здрава бабата!  bouquet 

# 290
  • София
Благодаря! Hug
Аз пък се зарадвах, че спечели Христина - манипулиран или не избор. Чалгата е победима! Ура! Mr. Green Hug

# 291
  • София
Аз малко през главата на Блу,за което се извинявам,ама пуснах НОВАТА ТЕМА,защото ако тя после не може,и аз няма да мога и верно ще си останем без тема.

# 292
AndyB, пращай Гоги мило вземам го, те и без това си приличат с Наско, така че на Али няма да се налага да свиква с него  Mr. Green

Elwing, как може бе злато да си за Ристинка Mr. Green И аз не съм чалга, но ме дразни факта на шуробаджанащината и съм на мнение, че Здравко и Христина нямаха място в тоя ВИП  Naughty
Тъй като вече няма да има ВИП брадър, до година ще направят детски и в него ще участва Яница, та Нико Топарев да даде и на детето някои лев, че да се отчете както трябва на цялото семейство   Wink

Общи условия

Активация на акаунт