Пролетта навън дойде, първи крачки прави АВГУСТинското дете!

• 11 435
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Привет и от мен  Hug
Ммария,съжалявам за дядо ти -бог да го прости  Praynig
Бубче,дано приключи по-бързо одисеята с зъба ти,че е адски гадно  Peace/на мен също ми е случвало и е много неприятно/  Sad
Ely_em честито ти племенничка,много да ви радва  newsm51
През почивните дни и ние ще сме си в Пловдив,никъде няма да ходим  Mr. Green
Момичета имам предложение за следваща тема: АВГУСТИНЧЕ ПЪРВИ ДУМИЧКИ РЕДИ,А МАМА ОТ КЕФ ЩЕ СЕ РАЗТОПИ -приемам всякакви корекции  Laughing
Ей мойта мома се събуди,ставам да се обличаме и изчезваме  Joy Joy

# 256
Ммария26 моите съболезнования!  Praynig
И ние ще сме тук по празниците, но вече си имаме програма - чистене, пазаруване, зоопарк, някой друг парк и т.н.  Laughing
Комшиите над нас правят ремонти ако ми събудят детето ще има.  #Cussing out Аз чакам педито да дойде да ни сложи Акт Хиб-а.
AndyB добре, че не дойдохте вчера - тъкмо си изпихме кафетата и като задуха един гаден вятър се прибрахне набързо.
Аз пък съм сърдита на nana77  Crossing Arms защото няма милост към нас гладуващите. По едно кафе не почерпи, а само торта.  Laughing Да ти е жив и здрав малкия юнак и чакаме снимки от церемонията.  Peace
Хайде до после!  Heart Eyes

# 257
eli_ym  честита ти братовчедка!Да е жива и здрава !  bouquet
Ммария съжалявам за загубата ти!Бог да го прости!Нали знаеш,някой ден пак ще се видите! Hug
Бубче много неприятно с този зъб....гадост,оправяй се бързо! Hug
Мама Иги може да сложиш и Инфанрикс по евтина е и пак е убита ДКТ е само ,но така натоварваш имунната му система по малко, а и няма проблеми с доставката  Peace
Ралка писах на лични за розата!
Пепър тъкмо се чудех къде се покри а ти си в служба на лъва! Laughing
И Елица реве в кошарата ама няма как понякога стои там  Wink
Пълзи навсякъде и днес обърна една саксия,яде учебниците на Ники и най вече картите му Юги-о  Mr. Green

Браво на децата колко много нови зъбчета и така растът хубаво като гъбки! Hug

# 258
Ммария26, моите съболезнования за дядо ти!
Ely_ym, честита ти племеничка! Hug Да е жива и здрава и да радва много родителите си!
За протокола, след вчерашната консултация, Деница тежи 9 кг и е 72 см. Това за един месец е +500 гр и +4 см.
Вчера за първи път бебката не повърна попарата, което много ме зарадва.Вече мога да редувам с кашите. Вчера, лекарката ме учуди като каза, че сутрин попарата да почна да я редувам с прясно мляко с бисквити Shocked Все си мислех, че е много рано за прясно мляко, обаче като чета, че в някои детски кухни готвят с него. Както и да е, нищо не казах, обаче не мисля да давам на Деница преди да е направила 1 годинка, пък може и по-късно. Баткото доста късно започна прясното мляко / между 2.5 и 3 г/, дотогава си пиеше вечер АМ.
Спирам, че бебката ще се буди и трябва да обядва.
Хубав ден и приятни разходки!  bouquet

# 259
nana77  и bubcheto15 дано по-бързо се оправите  Hug Hug Hug
eli_ym честита радост - да е живо, здраво, много усмихнато и обичано бебче!
Ммария26 приеми моите най-искрени съболезнования! Hug spoko
Ние днес нещо не можем да се наспим с Лори и досега се излежаваме на пресекулки - дремнем малко, поиграем в леглото и после пак дрямка, та чак до сега Crazy.
Сега се обличаме и излизаме на разходка, че доста помързелувахме днес!
Хубав и слънчев ден на всички  Hug Heart Eyes

# 260
  • София
Дриймсче прости на старата жена, която освен че вече не помни, става и несъобразителна hahaha Освен това аз нали си пазя окръжност хич не искам и да си спомням за Японското чудо. Междудругото правила съм я преди 5 години. Резултатът за 1 месец 15 кг. Но аз съм такава натура - лесно свалям и лесно качвам.

По друг начин не мога да си обясня факта, че 20 дена след раждането бях свалила 25 кг, а за цялата бременност бях качила 20.  Mr. Green Ама да си призная имам още поне 30 за сваляне Joy Ама те си седят и аз си седя и си ям hahaha

Сега за Мама Иги

мила, по последни данни от Дарик радио Joy hahaha Joy Пентаксим можеш да намериш в Търговска лига - тел. 960 37 51 или 962 34 51 пробвай един от двата телефона е, ама мацката не можа да ми уточни кой е.

Освен това ваксината я има в апкета Фармаексперт на ул. Тодорини кукли в кв. Сухата река. Това се намира до Т-маркет след Герена преди аптеката има заведение с Еврофутбол.

Друга аптека - на ул. Николай Коперник срещу 22 поликлиника - това е кв. Изток. Струва 62,58 лв.

Последната аптека за която имам данни за наличен Пентаксим е в една аптека на Дондуков след пресечката с Левски - след Виенската сладкарница.

Надявам се да съм ти помогнала. Много целувки на Лъчето и Мишето от звяра в бабиния двор т.е Калоян Joy

# 261
Дриймсче прости на старата жена, която освен че вече не помни, става и несъобразителна hahaha
Айде от мен да мине Joy  прощавам ти!  Laughing Пък и сега като каза за 1 месец 15 кг, още повече ме мотивира!  Laughing

# 262
  • София
Сега сериозно. Наистина Японското чудо е много добра диета, но трябва строго да се спазва без заместване на продукти и без допълнително хапване на нищо освен на написаното. Понеже аз съм супер инат, когато искам, разбира се Mr. Green първият път свалих 15 кг, после още 7.

Така че дерзай мила, но не забравяй, че всичко е въпрос на организъм. Аз вече 2 месеца тичам като луда след Калоян, който по 1 час рита топка на площадката и го водя за ръце след нея и съм си същото кюфте. Друга мама да е, ще е станала 40 кила. Ама аз ТЦ Naughty

# 263
Здравейте и от нас!
Мили мами да ви кажа каква е моята тайна за отслабване. Аз по принцип мога да кажа, че никога не съм била дебела, но все пак имах излишни килограми след ражданията. Трябва да тренирате нещо  running jump и същевременно да намалите яденето, не да го спрете. Аз вече три месеца ходя на аеробика, ям сутрин и на обед колкото ми се яде (не прекалявам разбира се), а вечер не ям след 19.30ч. И вечерям нещо леко, или супа без хляб, или много голяма салата. Когато ям картофи или ориз, не консумирам хляб. Малко бавничко се сваля, но и се стягам така. Ходя вечерно време, когато мъжа ми се прибере, за да гледа децата. Аз 10 години съм тренирала волейбол и знам от мойте съотборнички, които са имали проблеми с килограмите, че с диета и глад нищо не става. Защото когато подложиш организма на диета, т.е.на стрес, веднага след като я свършиш и хапнеш нещо повече организма си го складира, защото не знае кога пак ще бъде стресиран. Важното е да се движиме  newsm39
А иначе и ние имаме малко здравословни проблеми. Каката ни е с ангина и е на антибиотик. Дано само бебчо да не я пипне, защото ужас.
Лека вечер на всички.  lovekiss

# 264
  • София
Уф нана77, и аз като теб, след всички тревоги и неволи, сега съм повече отколкото като родих, аз бях свалила 17 кг като родих, ама сега съм качила обратно 5! И аз тичам и не се спирам, ама още по-завъртяна ставам, явно е върпос и на обмяна и на организъм и всичко в комбина! Права е адрианска за това което е написала, ама нямам време за фитнес за жалост, няма кой да гледа децата!

# 265
Ммария, приеми най-искрените ми съболезнования!
Днес цял ден ми е свинско, аха да ми дойде, ама нъц. Ужас. И бях на зъболекар. 1 час се бори да ми изгради мъдреца и мрънка защо не го извадим, аз правих жестове, мучах, а той ми казваше да чакам да свърши и ще ме чуе. Та свърши и можах да си затворя устата, успях да му кажа, че нямам нищо против да го извадим Mr. Green. Ама като прочетох Бубчето вече ще си трая.
А за празниците отказах оферта за Копривщица с напиване, че с детето трудно ще стане и ще сме в София. Почивката около Деня на труда ще използвам да поизчистя и подредя къщата  Rolling Eyes и задължително ще посетим зоопарка.
Мамо Иги, на Стамболийски "При виетнамеца" има Пентаксим - 67 лв.
Eli_ym, честита радост! Айде наздраве  cheers.

# 266
  • София
Добро утроооооооооо!

Моето голямо момче вече втори ден си спи от 9 до 6.30 ч. без да става да яде, за което съм страшно щастлива Laughing

Нашият тати сега отива на работа и ще се върне чак утре вечер, та ще си се гледаме самички. Но определено сега ми е добро настроението, защото снощи с кръстницата на Калоян ходихме да "тестваме" кръчмата, в която ще сме в неделя Wink, а тати гледа детенце и добре си прекарахме.

Сега отивам да правя пюрета!

# 267
  • София
Добро утро Mr. GreenВчера процедурата при зъболекаря беше гадна и болезнена,но в подробности няма да навлизам SickСамо ще ви кажа,че не се разминах с кюртажа,но днес ще прави същото и се надявам да се размина поне с антибиотика,че да не тровя Ина.За това ще го прави това по-често,за да не пия лекарства ooooh!
А моето лъвче за този месец е пораснало с 4см и е качило 550гр PartyПедиатърката каза,че е дете-бижу Mr. GreenИ как няма да порасне толкова,я вижте как се яде картофена салата: Joy клипче
Мамо Иги,ако не успееш да намериш Пентаксим ми пиши на лични и ще измислим нещо Peace
Нана,Ина също напоследък спи почти без да се буди.Тази нощ се събуди за първи път е 5ч Flutter
Аз тайни за отслабване няма да ви казвам,защото може и да си изпрося нещо EmbarassedИ без това в Младост се носят вече легенди за мен и Айла,обвиняват ни че ние ядем,а се лепи на другите,ама ние мноооого ядем Joy hahahaВъпрос на структура и обмяна на веществата.Дано и Ина се е метнала на мен PraynigКато гледам май е така,защото хем сме едно от най-ядящите бебета във форума,пу-пу,хем е едно от най-леките.След качването този месец сме 7.600кг WhistlingАйде спирам StopПриятни разходки и много целувки Heart Eyes

# 268
Добро утро и от мен!

За първи път Гого се събуди в 6 и заспа в 7 пак, явно е нощ на чудеса за бебетата. Mr. Green

adrianska, а, дано някой те послуша и мамите да спрат да се подлагат на мазохистични диети! Grinning

nana77, а къде ще е кръщенете? Нас ни очаква другата събота, а единствено решихме да празнуваме всичко на 6 май вкъщи, защото са 3-ма Георги-евци в семейството. Mr. Green А, да, знаем и кръстникът кой ще е! Party

Днес таткото ни е на защита, така че стискайте палци! Praynig

Слънчев ден! Hug

# 269
Добро утрооооо  Hug

eli_ym, да ти е жива и здрава племенничката-принцеската! А мамата бързо да се възстановява
   bouquet

bubcheto15, гадост това със зъба  Tired Дано бързо да го оправят и не те мъчат много! И много ти е порастнала момата  Wink
Ние сме качили за един месец само 200 грама, но сме се издължили с цели 3,5 см. Вече сме 9,250 кг. и 75 см.

Dreams, браво за диетата! Аз такова нещо никога не съм спазвала, нямам воля – при мен варианта за сваляне е само един - глад Wink Но твоя е много по цивилизован. Аз съм си старите кела, ама тялото ще кажеш че не е моето Sad Едни любовни "дръжки" си имам сега – отврат  Sick

nana77, и моята мома се опита от няколко дни да става в 6 но си продължава да яде по 1-2 пъти  ooooh!

Ммария26, приеми и моите съболезнования  Confused

Хубав и много усмихнат ден от мен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт