Пролетта навън дойде, първи крачки прави АВГУСТинското дете!

• 11 435
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
  • софия
Днес,ще има ли Св.Тр.?Аз,ще съм на линия,но след три и нещо  Hug

# 181
Днес,ще има ли Св.Тр.?Аз,ще съм на линия,но след три и нещо  Hug
Да, да, да!  Peace Аз незнам в колко ще излезем- всико зависи от малкия господар!  Mr. Green

# 182
Здравейте  Hug да се разпиша и за преди да съм изчезнала навън  Mr. Green
Kaili честита Ви кола,леко и безаварийно пътуване  Peace
Elen@ аз също като ММилена завирам водата в електрическата кана и махам  Laughing
Блу много сладки снимки Hug
Марго само незнам как ще стане номера да му оставя детето за половин ден,като аз му виждам очите само вечер след 9 часа  newsm78 /и в събота,а и в повечето случаи и в неделя го викат на работа/ Sad,а иначе идеята ти е страхотна Peace
Vst_80 вярвам,че с малкото слънчице всичко ще е наред  Peace
Ставам майка ми дойде на гости Laughing обличаме се и отиваме на разходка  newsm44

# 183
Мами - кърмачки, какво лекарство пиете за менструалните болки?  Tired Но-шпа не се препоръчва...

# 184
Здравейте!
Аз съм на линия, станах преди малко, а Маги още спинка.
Kaili, честита ви кола. Дано само хубави пътувания ви предстоят!
Мама Иги , радвам се че малкия е наддал, както са ти казали и другите мами - всяко детенце се развива индивидуално. Но подобрението е огромно и както виждаш всичко лошо отминава. Скоро ще остане само споменът от тревогите. Много целувки за вас.
Kabiv, нямам представа какво можеш да пиеш, пробвай с нещо хомеопатично. Или си пийни малко мастика Thinking.
Маги се храни с всичко и за сега нямам проблем с храната й. Почти всичко го правя аз, само от време на време давам готови плодови пюрета на "Ганчев". Много ги обича и отваря голяма уста за тях.
Сега отивам да прибирам дрешки от простора. Пожелавам ви усмихнат и хубав ден!

# 185
Мами - кърмачки, какво лекарство пиете за менструалните болки?  Tired Но-шпа не се препоръчва...
Нищо не пиех - но се сещам, че като родихме ни бяха изписали Солпадин или Солфадин (незнам точно как се казва) като болкоуспокояващо. Явно не пречи при кърмене, но питай някой лекар все пак.  Thinking

# 186
Здравейте и от мен! Използвам да почета и се разпиша докато Деница спи. Тя май ще минава на 4-кратно хранене. От известно време не си изпиваше цялото сутрешно мляко /в 7.30/. Днес отказа да пие повече от 60 мл. Оставих я и след около един час си изяде кашата. Преди да заспи яде пюре с пилешко, после ще яде кисел и довечера мляко. Но пък не се притеснявам , че ще яде по-малко пъти, тъй като си изяжда всичко без протести. Между храненията й давам по 1-2 солетки, плодов сок , 1-2 пъти/седмично жълтък, така че със сигурност няма да остане гладна.
След не много дълго двоумене, пратих таткото да купи слънцезащитния крем на Себа мед с фактор 30. Надделя това, че съм много доволна от олиото и кремчето от същата серия, които съм ползвала.
На консултация не ходихме вчера, защото ме домързя а пък вечерта ходихме на пазар. Деница беше много доволна в пазарската количка и не спря да подскача и да бръмчи в магазина. От сутринта повтаря същото подскачане и в къщи и на вън в количката. Научила се е като й омръзне да седи, да вдига ръчичките да я гушна. Много е смешна, защото пак подскача с дупето.
Извинявайте, че стана дълго Embarassed
Приятни разходки на всички Hug

# 187
Elwing,за съжаление още сме с каишките.Средата на другия месец сме на снимка и тогава ще се разбере дали ще ги махаме или...
Приятни разходки,днес времето е разкошно тук.

# 188
Благодаря ти, Еми  Hug Solpadeine, като гледам съдържа безобидни съставки - парацетамол, кодеин, кофеин в малки количества, пък и пише, че може да се приема от кърмачки. Само Парацетамол няма да помогне, но Solpadeine трябва да действа. Мерси още веднъж.
На Ники първото му зъбче се показа в събота, но тези дни прорязват едновременно и двата долни резци, та по тая причина е с висока Т, разстройство и е кисел. Все пак от време на време се отпуска и се заиграва. Вижте снощи какво записах: http://www.vbox7.com/play:93d0c43c

# 189
  • гр.София
 Здравейте,от мен, без София Simple Smile Вместо да използвам,че баба й я разхожда навън и да поошетам,аз се чудя откъде да започна-толкова е зле положението,че 2 часа няма да ми стигнат.
 Блу,много са хубави снимките, а още по-хубаво е мястото Peace

Но-шпа нали ни даваха да го пием като бременни,защо сега да не може newsm78 Но щом казвате,сигурно е така.

AndyB, и аз да кажа-ти си нашата гордост. Миналата година пред НДК уцелих такова мероприятиe, а синът подтичкваше после след мен по улицата и играеше ръченица Simple Smile

Дайте знак,ако има люлинска среща,без утре и четвъртък имам шансове да дойда

Кaili,честита кола,вярно да ви служи Peace

Дриймс,а ако вдигнете решетката по-нагоре, а долу заковете дъска в дупката,която ще се получи Thinking При всички положения ще ти трябва майстор

elen@,толкова обичам котки,че винаги ми е приятно като се появи Велмар с нейния аватар Simple Smile И напълно разбирам,какво ти е Sad

Чао,засега-изчистено или не,поне трябва да сготвя

# 190
Ехо, здравейте мами и от нас, не съм писала защото бяхме в болница с Жорко.   #Cussing out
Включвам се само за малко, за да кажа здрасти, утре ще пиша по-подробно за нашите приключения.
Дайте ми някакъв линк за въпросното интервю на Слави че ми се иска да го видя и аз.
vst_80 знаеш ли че съм чувала че има кърма която на количество е ок, но не е достатъчно хранителна? Питай къде можеш да се изследваш - дано да е това проблема с ненаддаването. Иначе за уронфекциите - вдига се ужасна температура, няма да се разминете само с ненаддаване - така че - споко, според мен не е това. Иначе и ние смъкнахме някой грам в болницата...ама то с температура 39.8....не е лесно.
Чао и до скоро

# 191
Kabiv за нищо  Laughing - дано ти помогне!  Peace
  Дриймс,а ако вдигнете решетката по-нагоре, а долу заковете дъска в дупката,която ще се получи Thinking При всички положения ще ти трябва майстор
Таткото вече е говорил с дърводелци - да видим какво ще измислят!  Peace
Кaili съвсем забравих  Embarassed - честита ви кола - със здраве да си я карате!  Peace
Tony_M а защо бяхте в болница? Дай малко повече инфо, как сте сега?
Ето и линка http://www.neterra.tv/bg/
Мами сигурно ви досадих днес, ама съм толкова гладна (на японското чудо съм)и изнервена от глад, че се чудя по цял ден как да не мисля за това!

# 192
  • София

Аз пия Нурофен. Peace

Dreams , какво е това японско чудо? newsm78

# 193
# 194
  • София
  Тони много неприятно, вече добре ли сте? Как е Жорко? Пиши като имаш повече време моля те.
  Кабив как е Ники свали ли вече температурата?
  А за нехранителна кърма - наистина това е мит и такова чудо няма. Всяка кърма си е точно това което му трябва на бебето. В банката за майчина кърма изследват само за това дали не е замърсена или разредена с вода, а не дали е хранителна, просто няма такова изследване.

Общи условия

Активация на акаунт