Ти си му прави гимнастика и масажчета
Браво за килограмите!
Направо супер си ни е режима
, чак по някой път си викам от де се взе толкова ранобудно не мога да си обясня ...Да откачиш направо.
И няма да се притесняваш за Лъчко, направо си е върха детенцето 
Ивчо наду гайдата, естествено.
За Лъчко не се притеснявай - не мисля че има нужда от специалист - ние сме същите - дори онзи ден като го сложих да седи и се килна, такъв рев му удари - почувства се явно предаден, че мама не е до него.
Не лази, не се изправя, но ако може нон-стоп да е прав в ръцете на някой и да скача
Педиатърката пък каза, че всичко му е наред, просто го мързи. Надявам се да е така. Ако продължава още време в същия стил, мисля да идем до някой ортопед, просто да чуя мнение.
и аз успях да се добера до тук.
(малките де)
Така му се спеше уж,едвам се прибрахме,и като се разсъни няма сън а само мрънкане.Идеше ми да скоча от третия етаж
,а бях и ужасно изморена,гладна и баща му нощна смяна.В един момент докато простирах прането реших да го оставя да пореве,а той започна да вика Мама...Мама.Ами то се разтопих за пръв път го казва,но що по тоя повод
И Наско скоро започна да стои седнал стабилно и хич не умее да стане сам.Стои стабилен,но аз му помагам със ставането.
миличките дано се отърват един път от тези боледувания.
, но няма начин.
После обаче се стъмни и нищо не вождаше навън, та му тегли един едночасов рев, с прибежки и прилазки от единия до другия заден прозорец... без ръце останах 

За развитието на Лъчето- сигурно няма нищо притеснително и скоро ще догони "наборите"
Само не знам моя заряд до кога ще стигне, че малкия бяс на моменти ме сдухва съвсем 
За лъ4ко не се притеснявай. И ДАри не може сама да се изправя- седнала и права седи и та, като Ив4о на Елвинг, само иска да ска4а
( а не ме пита имам ли нужда да тренирам за бицепси
.Аз дори с моите творения правя доста по-сполу4ливи и разнообразни комбинации от готовите.За пюретата на Сънвал ти писах 4е ги има в Бебмаркета в Иван Вазов до стадион Раковски.АКо не откриеш някъде по-близо, бих могла да ти взема и да ти донеса( 4есто идвам към вашия район, нали мъжа ми работи близо
).АКо искаш - само кажи!
.Друго май няма какво да кажа.Днес ДАри ще се гледа с баща си.О4аквам телефонен тормоз

,но аз като някой от Вас се скарах с мъжо и сега не си говорим /ами писна ми все да съм сама с детето,а той все има работа/ е аз не съм ли човек и аз имам нужда от глътка въздух поне за малко без детето
и с най-голямото си нахалство ми каза че затова ми плащали майчинство
,вярно е че се грижи за финансовата част но само това не е достатъчно едно дете все пак има нужда и от баща си
,гледам други дечица на нейната възраст вече седят сами,а тя неиска и това е и аз си мислих дали да я водя на преглед,ама реших да изчакам още малко 
И аз реших, че не си видяла че писахме за тези пюрета, затова реших пак на ЛС. За другото - ето, обадиха се и останалите мързели
Наистина мисля засега да не ходя на д-р, но ако продължи така може и да го посетим. Ти за какъв специалист говориш? Къде се ходи в такъв случай? 
Сигурна съм, че и ден няма да издържат на нашата работа

. Сега променихме режима на хранене по препоръка на доктора, който предполага, че вече не се нахранваме от кърмата, която май намалява
Та сега ядем карма само рано сутрин и вечер, а иначе на закуска попара, на обед зеленчуково с АМ/месно пюре, следобед млечна каша. След два, три дни отиваме на контролно измерване и ако не сме започнали да качваме кг
се започват едни изследвание, едно чудо
То и с него доста се притеснявам - досега не бях давала АМ, не съм захранила и с глутен, и сега от това бързене да не вземе да излезе и някоя алерги, че вече ще се побъркам.
. Нещо ме е хванал як карък