Пролетта навън дойде, първи крачки прави АВГУСТинското дете!

• 11 435
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
  • гр.София
 ДобрУтро! Не че бих отказала още един час сън,ама кой ти дава!
 Иги,ама ти ако си взела за пример Ина на Бубчето,всички сме изоставащи в сравнение с нея Heart Eyes
 Допреди 2 седмици и София беше точно както описваш ти-нестабилна. Според мен имаш поне още месец време,преди да се притесняваш за двигателните умения на Лъчко и да се тормозиш с лекари и за това,малко ли ти е другото Tired Ти си му прави гимнастика и масажчета Peace  Браво за килограмите!

И София има проблем със седенето в количката,дори и вързана се измъква и обръща по корем,почва да се дупи и се вози почти права. Май вместо да инвестирам в лятна количка,ще купя каска и наколенки.
Още не съм взела крем за слънце и вече С. има лек тен-бузите, издадената,чипа част на нослето и ръцете до китките  са друг цвят Simple Smile 
 Излизаме да презаредим батериите на слънце Wink

# 136
nana77, давай го Коки на сам бе мило, ние ще го вкараме в режима на моита мацка - ще ти заспива в 22 часа  Laughing ама ще яде 2 пъти през ноща, ще ти промърморва поне още 2 и накрая ще се оцъкли в 4-5 часа сутринта готов за новия ден   #Crazy Направо супер си ни е режима  Close, чак по някой път си викам от де се взе толкова ранобудно не мога да си обясня ...Да откачиш направо.  Twisted Evil  Туй сън до 6 часа за девет месеца ако не греша е имала само 2-3 пъти   ooooh!

Mama Igi, нали видяхме слънчицата ти, толкова са сладки и двамата, да са ти живи и здрави   bouquet И няма да се притесняваш за Лъчко, направо си е върха детенцето  Heart Eyes

Много слънце и от мен  Heart Eyes

# 137
  • София
Привет!
Първо да се оплача как ни събудиха с Ивчо, след тежка нощ с постоянно мрънкане - тел. на таткото, който забравил да си изключи звука, звънна с едно "Алармаааааааааа", ако си спомняте имаше една такава песен. А като разбрах и че е била свеки, която днес е на работа, полудях #2gunfire #Cussing out Ивчо наду гайдата, естествено. Tired
ema_ , мама Иги, радвам се че пишете! Heart Eyes За Лъчко не се притеснявай - не мисля че има нужда от специалист - ние сме същите - дори онзи ден като го сложих да седи и се килна, такъв рев му удари - почувства се явно предаден, че мама не е до него. Tired Не лази, не се изправя, но ако може нон-стоп да е прав в ръцете на някой и да скача  Crazy Педиатърката пък каза, че всичко му е наред, просто го мързи. Надявам се да е така. Ако продължава още време в същия стил, мисля да идем до някой ортопед, просто да чуя мнение.
Ох, гледате ли "Сблъсък" - Коцето-Калки май вярно е мръднал - темата е за прераждането. Та той казва, че имал спомени от предишни животи и е бил капитан на пиратски кораб и нещо като черна нинджа по време на турското робство #Crazy Joy hahaha

# 138
  • София
Валка знаех си мила, че ти ще ме разбереш  Hug Ще ти го пратя с препоръчана поща Joy

Ей го и сега спа от 9.30 до 10.20 ч. голям сън, голямо нещо.  Mr. Green Чудя се вече дали да не паля гумите на количката и навън newsm78

# 139
Ехо  Partyи аз успях да се добера до тук.
  nana77 Абе то това мъжета са ужасна работа Crazy(малките де) Laughing И моят звяр снощи ме побърка #Crazy Така му се спеше уж,едвам се прибрахме,и като се разсъни няма сън а само мрънкане.Идеше ми да скоча от третия етаж smile3514,а бях и ужасно изморена,гладна и баща му нощна смяна.В един момент докато простирах прането реших да го оставя да пореве,а той започна да вика Мама...Мама.Ами то се разтопих за пръв път го казва,но що по тоя повод Mr. Green
  Мамо Иги много си е добре детенцето Hug И Наско скоро започна да стои седнал стабилно и хич не умее да стане сам.Стои стабилен,но аз му помагам със ставането.
 Нацелувай ги  Heart Eyes миличките дано се отърват един път от тези боледувания.
  Хайде лек ден и повече сън Joy

# 140
Здравейте! След малко ще ходим на детски рожден ден, а аз съм придружител на Ицето. Влизам само да ви поздравя и да се запиша. вчера ми беше последният изпит от поредицата през този месец. сега малко ще си почина и ще имам повече време за форума. въпреки, че не съм си направила пролетното почистване и като си помисля какво ме чака ooooh!, но няма начин.
Анди и Велмар тенкс за инфото за количката. вчера в Благоевград бях в магазина дистрибутор на Джордани, но бяха продали ВАЯ и не можах да я видя. цената обаче бе 186 лв и нямаше никакво намаление Twisted Evil. в каталога им си харесах ето този модел http://www.giordanibaby.com/galleria.php?pdt=301&folder=ppes … gio_0450_60_M.jpg
и ако някой е виждал или види, нека да ми пише - колко струва, лека ли е и т.н

# 141
  • София
Мерси момичета, явно повече се притеснявам...
Ани наистина не съм видяла за пюренцата като си ми писала, аз нали рядко влизам и съм виновна,... и аз искам навън ама няма как, трябва да чакам да дойде време да се изцедя и така да хукнем нанякъде, че иначе няма как, не е като да накърмиш дирекно...
Иначе аз знам къде можем да проверим дали си ни отговорят децата за възрастта като развитие, но прегледа е 40 лв! Може и проформа все пак да го заведа, още не съм решила със сигурност, не е при ортопед, ако решиш да ходиш за Ивчо, обади се ще ти обясня за какво става дума, да не натоварвам сега тук излишно...

# 142
Здравейте, мами!
Пиша с Виктор на ръце, че е много крив и не щеи да седи - нито в паяка, нито в леглото. Момент- търкулнах го на земята- доста бързо лази човечето Mr. Green
Не съм писала отдавна. Да докладвам- мин- седмица ходихме в Плевен и това беше първото голямо пътуване на Виктор с кола /до там са над 200 км./ На отиване се държа прилично първите час и половина- спа, после зяпа през прозореца  Crossing Arms После обаче се стъмни и нищо не вождаше навън, та му тегли един едночасов рев, с прибежки и прилазки от единия до другия заден прозорец... без ръце останах  Crazy
На връщане спа повече от 2 часа в най- легналото положение на столчето.  Много съм доволна от него  Peace
В Плевенско бяхме на гости на баба и дядо. Свекървата не го беше виждала от новороден, а дядото- изобщо, защото е болен и не може да пътува. Ние с баткото и таткото си похойкахме по водопадчета и пещери, а баба и дядо оставихме да се справят с Виктор.  Оцеляли са, ама със сигурност няма да се навият да го отглеждат за повече от 5-6 часа /поне докато не навърши 2г./
Днес таткото си е по негови мъжки работи, баткото е на математическа олимпиада в Русе, а ние с Мърморков сме в къщи. Много рев, много чудо  #Cussing out
имаме 2 зъба, кани се и трети да излезе, ама за сега само ни мъчи  Confused На посл. консултация се оказа, че сме към 8 оки и към 73 см.  Имаме голяма фонтанела и ще капем по 5 капки Вигантол, че да не рахитясме.
Мамо Иги, хайде да оздравявате вече, че съвсем ще те побъркат тези боледувания.  Peace За развитието на Лъчето- сигурно няма нищо притеснително и скоро  ще догони "наборите"
nana77, и ние сме с този модел акумулатори  Laughing Аз уж кротко дете си бях поръчала- тия от родилното нещо са объркали и са ми дали от бесните деца.  newsm78 Само не знам моя заряд до кога ще стигне, че малкия бяс на моменти ме сдухва съвсем  Sick
Весел ден на всички, пак ще звъня на математика...

# 143
Здравейте, момичета! Мамо Иги- радвам се 4е пишеш HugЗа лъ4ко не се притеснявай. И ДАри не може сама да се изправя- седнала и права седи и та, като Ив4о на Елвинг, само иска да ска4а Crazy( а не ме пита имам ли нужда да тренирам за бицепси Rolling Eyes)
А защо си мислиш 4е не можеш с домашни пюрета да му подсигуриш разнообразие Thinking.Аз дори с моите творения правя доста по-сполу4ливи и разнообразни комбинации от готовите.За пюретата на Сънвал ти писах 4е ги има в Бебмаркета в Иван Вазов до стадион Раковски.АКо не откриеш някъде по-близо, бих могла да ти взема и да ти донеса( 4есто идвам към вашия район, нали мъжа ми работи близо Wink).АКо искаш - само кажи!
Бамбу4а,тзаи коли4ка ,която показваш е новия модел на Вай, за който ти писахй преди. Разгледах го доста подробно, така 4е - ако имаш питанки - насреща съм Peace
Аз съм на работа Crazy.Друго май няма какво да кажа.Днес ДАри ще се гледа с баща си.О4аквам телефонен тормоз Whistling

# 144
Здравейте момичета  Hug
Тези дни само Ви чета,нещо нямам настроение да пиша Cry,но аз като някой от Вас се скарах с мъжо и сега не си говорим /ами писна ми все да съм сама с детето,а той все има работа/ е аз не съм ли човек и аз имам нужда от глътка въздух поне за малко без детето  Cry и с най-голямото си нахалство ми каза че затова ми плащали майчинство  #Cussing out,вярно е че се грижи за финансовата част но само това не е достатъчно едно дете все пак има нужда и от баща си  Rolling Eyes
MamaIgi и нашта шушка неиска въобще да стои седнала,ситуацията при нас е точно такава както ти я описваш  Wink,гледам други дечица на нейната възраст вече седят сами,а тя неиска и това е и аз си мислих дали да я водя на преглед,ама реших да изчакам още малко  newsm78
Да попитам може ли една и съща мама и бебчето и да са записани и при юлките и при августинките?  newsm78
Хубав ден Ви пожелавам,а дано на мен ми мине сръднята по-бързо,че вече нервата ме е подгонила яко  Mr. Green

# 145
  • София
Mama Igi Hug И аз реших, че не си видяла че писахме за тези пюрета, затова реших пак на ЛС. За другото - ето, обадиха се и останалите мързели Wink Наистина мисля засега да не ходя на д-р, но ако продължи така може и да го посетим. Ти за какъв специалист говориш? Къде се ходи в такъв случай? newsm78
miss_74 , не ми говори за мъже Close Сигурна съм, че и ден няма да издържат на нашата работа Peace

Последна редакция: нд, 22 апр 2007, 12:28 от Elwing

# 146
  • гр.София
ЧРД!! на една почти не пишеща  Naughty нова мама-serena_bg!  Party Time

miss74, и мъжете си имат цикъл,май. И не само детето има нужда от майка си, а и жената има нужда от мъжа си Wink

# 147
Здравейте и от нас!
Mama Igi и ние сме от мързеланковците - седим и стоим прави когато някой ни държи и подскачаме - това е общо взето,нито се обръщаме, нито пълзим, камо ли да крачим Crazy
Честит празник на serena_bg!! Здраве, щастие и много, много любов и усмивки!   bouquet   party023 Tada
Аз си мисля, че е крайно време да ми забраните да пиша тук - само ви се оплаквам Embarassed. За съжаление и днес ще е така - Моето слънчице отслабва и това си е Sad. Сега променихме режима на хранене по препоръка на доктора, който предполага, че вече не се нахранваме от кърмата, която май намалява Cry Та сега ядем карма само рано сутрин и вечер, а иначе на закуска попара, на обед зеленчуково с АМ/месно пюре, следобед млечна каша. След два, три дни отиваме на контролно измерване и ако не сме започнали да качваме кг  ooooh! се започват едни изследвание, едно чудо Confused направо не ми се мисли. Сега се моля новия режим на хранене, който не се харесва и от двете да даде резултат Praynig То и с него доста се притеснявам - досега не бях давала АМ, не съм захранила и с глутен, и сега от това бързене да не вземе да излезе и някоя алерги, че вече ще се побъркам.
Абе въобще нищо хубаво не ни се случва тези дни Cry. Нещо ме е хванал як карък Close

# 148
vst_80 не се притеснявай толкова. Може да има грешка и в кантара. Сега като въвеждаш нови храни карай бавно и селд като до сега сте били основно на кърма и предлагай и да си досуче след яденето. В един момент тя сама ще откаже гърдата след твърдата храна.
Тони в началото и той си търсеше да си посуче след ядене, а сега почти не иска.

Тези дни съм под напрежение. Ходя на лекции,чета за изпит и на всичкото отгоре ми закъснява цикъла и съвсем ще изпуша.  ooooh!

Отивам сега да се мъча да запомня нещо.
Приятни разходки на всички. Hug

# 149
Ох-не-стига-4е-сънм-на-раота-ами-и-си-залях-клавиатурата-с-вода-та-не-ми-раотят-половиата-клавиши ooooh!.Като-ми-я-оправят-или-сменят-ще-се-вкл/ю4а CrazyСпирам-4е-да-не-ви-мъ4а ooooh! Blush

Общи условия

Активация на акаунт