Сайт с игрички и хубави награди - 4 серия "ЧАКАЩИ СПЕЧЕЛЕНОТО" :))

• 13 041
  • 307
  •   1
Отговори
# 105
  • ПАЗАРДЖИК
Я кажете на коя игра играете като вземете Max Pack? На коя според вас, шанса да спечелиш джакпота е най-голям? И защо на зайчето всеки път почти взимам нов зеленчук, а на следващия път като отворя играта и нямам никакви събрани зеленчуци? Толкова ли често там взимат джакпот, та ми крадат зеленчучетата?
аз играя рибите защото така задобрях 4е я превъртам- демек поне сигурни 0,10 бъб имам ина4е съм играла на вси4ките но смятам 4е реален шанс за джакпот с един макс пак няма . наи много то4ки и 4асти за джакпота ми дава май на тетриса .
за заи4ето - ами някои е обрал джакпота и затова сигурно не ти се появява зелен4ука после
 4естито на спе4елилете  Peace успех на тези като мен дето нищо не им пада  Mr. Green Laughing

И аз в началото играех на тетриса с Max Pack и взех 7 от 9 парчета на 2 акаунта. После играх на самолетчето, ама не ми дава маски  #Cussing out само 2-3 събера. Сега ме хвана яд, че нищо не печеля от тия томболи и от всички акаунти си купих билетчета за един и същ подарък. А дано най-накрая спечеля

# 106
аз събирах перлите на рибите и ми останаха 2. Ама някой гепи джакпота... пък и на едното ниво мрежата ми обра всички риби и ми остави само една малка червена, без балончета отдолу  Shocked Mr. Green
На самолета кви са тия маски?  Blush

# 107
  • Berlin
събираш едни маски за джакпота, на мен супер рядко ми се падат.

# 108
Нямаше как да не и се похваля ... преди време спечелих в аукциона гривната за мобилен телефон и след , като написаха , че са я пратили мислех да изтрия акаунта .
Понеже имах останали едно бъбсче играх на билетчето със сладкишите и взех , че спечелих 5 бъбсчета .
Поиграх още два дена и си дадох заявка за подарък " Бъбли Ключодържател " .
И днес влизам и какво да видя - спечелила съм го ! Heart Eyes Laughing
А за това подаръче имаше 355 човека - хиххи това , ако не е късмет .
Сега продължавам да играя на същия акаунт и няма да си го трия - късметлийски ми е ! Mr. Green

# 109
Нямаше как да не и се похваля ... преди време спечелих в аукциона гривната за мобилен телефон и след , като написаха , че са я пратили мислех да изтрия акаунта .
Понеже имах останали едно бъбсче играх на билетчето със сладкишите и взех , че спечелих 5 бъбсчета .
Поиграх още два дена и си дадох заявка за подарък " Бъбли Ключодържател " .
И днес влизам и какво да видя - спечелила съм го ! Heart Eyes Laughing
А за това подаръче имаше 355 човека - хиххи това , ако не е късмет .
Сега продължавам да играя на същия акаунт и няма да си го трия - късметлийски ми е ! Mr. Green

Честито,късметлийка си наистина smile3521

# 110
Някой ще каже ли с тези ми ти точки в тоз сайт кво мога да правя? newsm78

# 111
  • Ботевград
Някой ще каже ли с тези ми ти точки в тоз сайт кво мога да правя? newsm78

Купуваш си макспак и играеш в prizee - но трябва да имаш 45 000 точки  ooooh!

Ще ми помогнете ли  Blush изобщо не знам как се играе на летящата къртица, кръжим си с нея из въздуха, падаме си по главата и ми дава по 10 - 12 бубсчета  newsm78 ooooh!
Какво се прави на нея?

# 112
  • ПАЗАРДЖИК
Като цъкаш с мишката и тя си размахва ръшете като криле и лети. Целта е да събереш колкото се може повече бъбз и да стигнеш най далече. Използвай торпедата, те ти дават по-висока скорост. Аз бягам от чадърите, че ме приземяват много бързо. Това ми е любимата игра. Само заради нея трия акаунти и правя нови.

# 113
Сега продължавам да играя на същия акаунт и няма да си го трия - късметлийски ми е ! Mr. Green[/color]
Наистина ти е късметлийски, честито!  Grinning

# 114
  • Berlin
честито на печелившите:) аз вчера си взех 2 билетчета от томболата за 2 ключодържателя.. и чакам де сега. тия платените билетчета (които струват буби да играеш на тях) са много зарибяващи.. толкова буби потроших на тях, че не ми се мисли Crazy все си казвам - не! ии после пак посягам на там с надеждата да спечеля нещо.на sweeties и smash ticket често ли се губи? досега не съм ги пробвала.

# 115
Вместо да проверя дали печеля, без да искам си взех още един билет от томболата Close. Пишеше, че ще се тегли в 11ч, но явно още не е, защото сега ми пише, че имам два билета Rolling Eyes

# 116
Просто... искам да ви кажа ква съм ТЪПА ПАТКА!  #Cussing out
Събирам на единия ацц 5 буби да станат, та да си взема билет, дето се трие и ако не печели да ми върнат бубите. Сещате се кой билет.
Обаче отивам на тези ПЛАТЕНИТЕ, да видя какви са, говоря с мъжът ми по телефона и КУПУВАМ ТАКЪВ!!! В резултат - 5 буби се изпариха и ми иде да си отрежа дясната ръка от яд.... Ама 5 буби, не 0.05 или 0.50  #2gunfire

# 117
Днес си получих тефтерчето,това в прозрачната кутийка! newsm44Сега се боря за портмоне.Стискайте палци.

# 118
Днес си получих тефтерчето,това в прозрачната кутийка! newsm44Сега се боря за портмоне.Стискайте палци.
Честито! Дано спечелиш и портмонето  Peace

Кажете ми как да си изтрия акаунт?

# 119
  • Berlin
уауауауаууу ! спечелих 5 буби от sweeties Simple Smile да не повярва човек !  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт