Сайт с игрички и хубави награди - 4 серия "ЧАКАЩИ СПЕЧЕЛЕНОТО" :))

• 13 051
  • 307
  •   1
Отговори
# 90
halapela, доста хора са си получили наградите вече  Grinning Включително и аз  Peace

Хулиганче, и на мен си ми стоят в списъка изтритите акаунти. Сигурно това е така защото има опция да се върнат титулярите. Затова и не дава да се регистрира нов потребител с някое от имената на вече изтритите акаунти.

# 91
Аз имам 4 спечелени награди ,едната е изпратена на 6 април,другата на 16,а другите 2 не са изпратени още.И аз се интересувам дали някой е получил награда вече.

Браво на тебе Hug.
Аз да ви питам, на кое играете, защото аз играя на томболата и до сега нищо... Close #Cussing out

# 92
И аз играя на томболата и на билетчетата за изтриване, които са по 5 бубс. Току що си купих пак билет за томболата за Personal Databank, дано този път спечеля Rolling Eyes

# 93
И аз играя на томболата и на билетчетата за изтриване, които са по 5 бубс. Току що си купих пак билет за томболата за Personal Databank, дано този път спечеля Rolling Eyes
А играя на тези билетчета, от 10 и повече дни, но до сега все още ниищо не съм спечелила.

# 94
Ееее днес хич не ми върви на  Snuggi Pilot  минах 8-мо ниво и не ми даде никакво бубсче, а на Sinkyfrog`s Ark играх на 10-то ниво и гадната птица ми грабна жабчето преди  да скоча дори веднъж #2gunfire

# 95
За това винаги долу в балонче трябва да си пазиш поне по една от вид  Peace
Благодаря  Hug аз бях отворила всичките  Blush и само 1 малка червена остана. Ма тя мжоеше да нацвъка за другите..  Rolling Eyes карай. Мерси и за обяснението за точките на клана.
Между другото, ако някой иска да се присъедини в клан - BADYOK има няколко свободни места  Wink

A за томболата да питам нещо - като си купите билет не се възстановяват после бубите, нали?  Blush Rolling Eyes
И за това с 5-те буби, дето се залагат. Доколкото разбрах за него - ако печели билета ти пращат нагрда. Ако не - възстановяват ти бубите в полунощ. Нали така  newsm78 Или имам нужда от опресняване на езика...  Embarassed

Последна редакция: пн, 23 апр 2007, 22:02 от crazybrat

# 96
Да, точно така. Ако не спечелиш ти връщат бубуте на всички игри освен на томбулата. От 2 месеца упорито играя с 2 от акаунтите си на магазина за катинарчетата /макар и идея да си нямам за какво биха ми послужили  Mr. Green/ и упорито ВСЕКИ ДЕн губя  Confused  Когато играех на томбулата правех по-често акаунти, но макат и на 5 билета веднъж да печелех някак повече награди докопах.  Confused Май ще се насоча пак към томбулата  Peace

# 97
  • до морето
Много съм ядосана на този орел #Cussing out,бях на 5-то ниво и точно щях да приключа мисията си,а той ме грабна.Направо ако го хвана перце няма да му остане.

На другия ми акаунт минах 10-то ниво на самолетите и само ми вдигна малко ранга,нито едно бубзче допълнително не даде Crossing Arms.На рибките като минеш 10-то ниво поне дава 0.10 В.

Днес си получих плюшената рибка ,детето много и се радва.

# 98
  • ПАЗАРДЖИК
Я кажете на коя игра играете като вземете Max Pack? На коя според вас, шанса да спечелиш джакпота е най-голям? И защо на зайчето всеки път почти взимам нов зеленчук, а на следващия път като отворя играта и нямам никакви събрани зеленчуци? Толкова ли често там взимат джакпот, та ми крадат зеленчучетата?

# 99
Айдееееееееее вече си имаме участник получил награда Simple Smile 

Значи всички сме в очакване  Hug

НА МахПака аз играя на първата игра /бягащото и скачащо дяволче/, незнам дали дава най-много но ми е най-забавна.

# 100
И аз днес си получих плюшеното дяволче newsm44 ,много му се радвам  Hug .

# 101
Хей, браво на вас smile3501. И аз искам да спечеляяяя newsm45

# 102
Айдееееееееее вече си имаме участник получил награда Simple Smile 

Значи всички сме в очакване  Hug

НА МахПака аз играя на първата игра /бягащото и скачащо дяволче/, незнам дали дава най-много но ми е най-забавна.
Пък аз съм много смотана на тая игра ..  Tired Embarassed
Макспак играх на рибите, на Тайната градина (направих грешка с тая игра..  ooooh!) и билети за търкане по 45 пъти  Twisted Evil От рибите съм най-доволна. Ама аз на пейнтбола, дявола и заека съм  много зле, иначе бих играла и тях.  Peace

Я да се оплача ..  Tired ква съм патка! Вчера цъках на томболата да си избера нещо хубаво и по погрешка си купих билет за нещо супер смотано за 3 буби  #Cussing out #Cussing out Може ли да съм толкоз смотана и да объркам бутона..  Tired Иде ми да се  #2gunfire

# 103
  • Spain
Я кажете на коя игра играете като вземете Max Pack? На коя според вас, шанса да спечелиш джакпота е най-голям? И защо на зайчето всеки път почти взимам нов зеленчук, а на следващия път като отворя играта и нямам никакви събрани зеленчуци? Толкова ли често там взимат джакпот, та ми крадат зеленчучетата?
аз играя рибите защото така задобрях 4е я превъртам- демек поне сигурни 0,10 бъб имам ина4е съм играла на вси4ките но смятам 4е реален шанс за джакпот с един макс пак няма . наи много то4ки и 4асти за джакпота ми дава май на тетриса .
за заи4ето - ами някои е обрал джакпота и затова сигурно не ти се появява зелен4ука после
 4естито на спе4елилете  Peace успех на тези като мен дето нищо не им пада  Mr. Green Laughing

# 104
  • Berlin
е като ви слушам и се срамувам направо  Mr. Green аз на никоя игра не мога да мина и последното ниво, на всички стигам до 6-8мо някъде и не мога да мина по-нататък. къде е най-добре да се пробвам за награда като за 1ви път? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт