Сайт с игрички и хубави награди - 4 серия "ЧАКАЩИ СПЕЧЕЛЕНОТО" :))

• 13 012
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
Ами поне играйте само на единия. Другия даже не го отваряйте  Peace

# 151
Хулиганче, Биби Жраво на вас. И аз станах много добра на Пинбола. На единия акаунт съм със 98 точки  Mr. Green Много съм добра. Но веднъж играх с един пич, ей голям джентълмен  Mr. Green Беше добър имаше над 100 точки, но когато аз го уцеля, ме цели и той, когато аз пропусна, пропуска и той. Накрая завършихме равно и ни даде по 0,01 буба и на двамата. Но се накефих много.
Колкото за акаунтите: Една мацка в другия форум писа, че повече от месец не е играла с 2-ия акаунт и като станало време за макспак й затрили акаунта и нищо не й дали. Явно тия са мошенници и аз повече няма да играя там.

# 152
  • Mediterraneo
Аз се бях регистрирала, но днес си направих нов акаунт  Rolling Eyes Ще влизам само с новия. Като за сефте направих едва 0,80 точки, които стопих до 0,03  ooooh!  Tired

# 153
Цвете, чак сега отварям темата  ooooh!
Бях забравила да играя  напоследък, виновна съм  Embarassed
Много съм изостанала и ти давам правомощия да ме изтриеш  Whistling

# 154
Цвете, чак сега отварям темата  ooooh!
Бях забравила да играя  напоследък, виновна съм  Embarassed
Много съм изостанала и ти давам правомощия да ме изтриеш  Whistling
Миленка как ще те изтрия, няма разбира се. Аз попитах, защото нали понякога затриваме акаунти и правим нови. Да не би това да се е случило и с твоя. Радвам се че пак си на линия и в отбора  Hug

# 155
  • Berlin
днес от мераци да направя 7.77 буби,аз взех, че направих 10 и ми откри Stack em high Grinning
e, пак днес от 20 буби общо за 2 акаунта останах с 0.... smile3511 smile3514

Последна редакция: пт, 27 апр 2007, 20:34 от abs

# 156
  • до морето
Извинявам се ,но някой може ли да ми преведе това изречение
Цитат
Bienvenue Royzi, toute l'équipe de Yacado vous souhaite de nombreuses heures de plaisir avec nous.

# 157
  • София
Получих си книжката за оцветяване newsm68

Успех на всички  bouquet

# 158
Може ли някой от вас да ми каже колко време горе- долу се чака за надградата, която сте спечелили, защото моята пише, че са я изпратили на 20/04/07 и се чудя за колко време пристигат newsm78

# 159
Ей, ей, ей! Спечелих за първи път на пейнтбол Mr. Green Чакам поздравления  Joy

newsm18 newsm18 newsm18ПОЗДРАВЛЕНИЯ  newsm18 newsm18 newsm18

Tada

А сега остана да почерпиш  Mr. Green

Hug

Отивам да си отиграя днешната доза .

# 160
Може ли някой от вас да ми каже колко време горе- долу се чака за надградата, която сте спечелили, защото моята пише, че са я изпратили на 20/04/07 и се чудя за колко време пристигат newsm78
Моята са я пратили на 13.04 но още я няма. А днес получих това:
Hello Daniel,

You've won Prizee Snack Bag which was sent the 13/04/2007 .
We wanted to know if you like this present.
Would you please transmit us your opinion by answering those 3 short questions.

Thanks you for your Loyalty and your Help!

Best Regards,
Prizee's Team

# 161
  • Русе
cvete_m, имам проблеми с компютъра и не играя много често, но не съм затрила акаунта (той ми е основен). Ако искаш ме махни (Debbra), няма да се сърдя  Mr. Green То и без това без постоянни игри с Макс Пакс няма как да минем напред  Rolling Eyes
А да ви се похваля - имах 5 бубс на втория акаунт и вчера най-накрая се престраших (понеже ме беше хванало яд, че не печеля и не ги харчех) и си купих 3 билетчета за портмонето, и СПЕЧЕЛИИИИИХХХХ!!!!!!   newsm44
Сега ми дава възможност да си сменя адреса. И мисля да го направя, защото имам съмнения, че няма да стигне иначе до мен  Tired Много ми се иска да сложа адреса от основния акаунт, но няма как, нали... Няма и на кого да го пиша... Освен да променя някак адреса от основния...  newsm78

# 162
Deb, множеш да използваш адреса от основния гледай имената да са различни обаче. Играта приема, че всички членове на едно семейство имат акаунти и играят, но пък приемат че ако има 3 и повече деца хич не ти е до игри и затова гледай да нямаш повече от 4 акаунта. Адресите може да се повтарят, важни са имената!

Честито портомоне де  Hug

# 163
Въх Еовин, как можа такава готина торта да сложеш. Ще се удавя от собственото си слюноотделяне  ooooh!

Fantasi_Girl - чака се минимум 1 месец докато дойдат наградите.

# 164
СПЕЧЕЛИХ! СПЕЧЕИХ!

Оня катинар дето играя за него от месеци с опит да го купя, а вчера случайно купих билет за томбулата за него и ето СПЕЧЕЛИХ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт