Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 690
  • 805
  •   1
Отговори
# 285
Ютия ми е необходима спешно.

Дали в Лидл има, че не ми се ходи до Техномаркет и подобни ?

# 286
  • СОФИЯ
Днес  в 12 ч освен другите, взех и 3 с купони. Нито един не беше отчетен. Върнах ги естествено.

# 287
Този продукт продава ли се в България? Снаха ми от Англия ми го похвали.

# 288
Има ли В Лидъл в ПА все още от есенциите в малките шишенца? Ванилия, лимон и още нещо имаше като аромати. Сякаш не съм ги виждала скоро?🤔

# 289
Подарявам купона за вафличките.Валиден до утре Пишете на лично.

# 290
Има ли В Лидъл в ПА все още от есенциите в малките шишенца? Ванилия, лимон и още нещо имаше като аромати. Сякаш не съм ги виждала скоро?🤔

Вчера в магазина на Каменица мярнах една опаковка с мини шишенца като парфюмни мостри, сякаш бяха есенции, но не загледах.

# 291
Благодаря! Не тези имах предвид, а едни в малко по-големи пластмасови шишенца с капачка на винт.

# 292
Благодаря! Не тези имах предвид, а едни в малко по-големи пластмасови шишенца с капачка на винт.

В магазина в Кючук Париж имаше пластмасови тубички като от крем - три вида. Ако за тях става въпрос. Ако са някакви стъклени шишенца - не съм обръщала внимание, защото не са ми трябвали.

# 293
Някой ако си купи машата да сподели отзиви как е, дали изобщо я има налична?

# 294
И аз ги дебна, но мисля, че последно по великден видях, ако става дума за тези

# 295
Здравейте, и аз се интересувам от стилизанта за коса 6 в 1.. и някой виждал ли го е наличен.. Сутринта в 8:45 в Лидл Петрич, вече беше свършил..

# 296
call3, да, за тези питах. Значи вероятно са отлистени.

# 297
Да ви кажа, че този хляб стои в хладилника от септември и не е мухлясъл, нито развален. Хем ми е жал да го хвърля, хем не смея да го ям- да не се превърна в Кашчей Безсмертний Scream

# 298
  • София
Мисля че този тип хлябове изначално бяха с дълъг срок.
Има календар с награди в приложението. Не знам дали за всички ще са еднакви и сега, аз имам италиански ябълки с прилична отстъпка.

# 299
  • Кърджали
Мисля че този тип хлябове изначално бяха с дълъг срок.
Има календар с награди в приложението. Не знам дали за всички ще са еднакви и сега, аз имам италиански ябълки с прилична отстъпка.
Еднакви са за всички и тук и в Кф също.

Общи условия

Активация на акаунт