Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 588
  • 805
  •   1
Отговори
# 435
някой помни ли кога пускат сухите чушки на струма фууд в лидл? нещо и в била ги няма...
Другата седмица, 4лв.пакета. Миналата година и аз взимах, ама не помня толкова скъпи да са били.

Момичета, някой има ли мнение за термобельото за деца? Впито ли е по тялото или е уголемено?

# 436
_ilka_, благодаря ти от сърце.
Досега прелиствах старите брошури, но не мислех че е било толкова назад.
Дано да ги пуснат отново.

# 437
  • Варна
Здравейте, някой с мнение за масажора от следващата седмица.

# 438
Здравейте, знаете ли кога ще има налични отново малките разфасовки от нарязано кисело зеле? Стояха при туршиите и големите кофи, но вече не ги откривам…

# 439
някой помни ли кога пускат сухите чушки на струма фууд в лидл? нещо и в била ги няма...
Другата седмица, 4лв.пакета. Миналата година и аз взимах, ама не помня толкова скъпи да са били.

Момичета, някой има ли мнение за термобельото за деца? Впито ли е по тялото или е уголемено?
Не са скъпи. В петък бях в Лидл за часовници да взема и сухи чушки и нямаше чушки. В събота отидох до Била и видях на друга марка по 6 лв пакетчето. Не се виждат вътре чушките от опаковката и не съм ги отваряла. Така, че тези в Лидл са на сметка. Грамажът мисля е същият.

# 440
И според мен цената на сушените чушки е нормална. Миналата година по едно време бяха на промоция, но иначе не помня редовната им цена да е била по-ниска от 3,99 лв.

# 441
Аз даже помня, че купувах последно на близо 5 лв за брой. Промоционална цена.

# 442
Аз също с въпрос. Кога пускат ютиите, че моята предаде Богу дух, а техните ми харесват? 😄

# 443
  • София
Ако имаш избор от много или поне няколко магазина наоколо, избери някой по-голям и провери.
Често такива неща остават от миналите седмици и без да чакаш да ги пуснат отново.

# 444
И според мен цената на сушените чушки е нормална. Миналата година по едно време бяха на промоция, но иначе не помня редовната им цена да е била по-ниска от 3,99 лв.

Съвсем е добре, даже ниска. В сайта на Струма фрут са близо 6 лв. Толкова са и на пазара за 10 бр малки

# 445
Да, и аз помня, че се мръщех на редовната им цена (6-7 лв по спомен), а не на цена 4 лв. Просто сушените чушки са си леки и изглеждат малко количество - аз мисля, че все с един и същ грамаж съм виждала да продават пакетирани.

# 446
Здравейте! Имам два въпроса Simple Smile

Реших и аз най-накрая да ползвам приложението, обаче преди време съм си направила регистрация с незнайно каква карта Лидл Плюс, а ползвам друга. Има ли начин да сменя картите в приложението? Аз търсих и не успях да намеря начин

И вторият ми въпрос е: купих гащеризон в цвят, който не харесвам. А свекърва ми успя да купи друг с по-приятен цвят. Искам да върна първия, но така добре прибрах касовата бележка, че не мога да я намеря. Имам спомен, че я подпъхвам някъде, но не помня къде. Обаче имам бележка за втория гащеризон. Мога ли с нея да върна първия?

# 447
Обаче имам бележка за втория гащеризон. Мога ли с нея да върна първия?
Може, ако са на един и същи код и двата гащеризона.
Въпроса за картите в приложението не го разбрах. Двете регистрации са с два различни телефонни номера ли (не знам в Лидъл+ да могат да се добавят по повече от една карта в един профил🤔)? Но, ако има достъп до приложението и е използвано при покупката на гащеризоните, то там ще има и дигитални касови бележки (копие на хартиените).

# 448
Аз също с въпрос. Кога пускат ютиите, че моята предаде Богу дух, а техните ми харесват? 😄

Ако не може да чакате Вижте в Kaufland наскоро купих на Philips с точки в приложението никак не е лоша, за 30 лв е просто перфектна.

# 449
Ще ида направо в магазина с двата гащеризона и ще питам.

По другия въпрос. Имам лидл-ска карта, която е на мъжа ми и е добавена в Wallet-a ми. Отскоро взех да я сканирам на касите. Преди това не я ползвах. Реших да следя и приложението за разни кодове. Оказа се, че съм го инсталирала по някое време и имам добавяне някаква карта. Съответно, понеже си цъкам другата карта и тя не е вързана с приложението, нямам история на касовите бележки. И въпросът ми беше дали има начин да махна първата карта и да добавя втората. Най-вероятно трябва да си направя нова регистрация, но вече съм се регистрирала с мейла за спам и не искам нова регистрация Grinning

Прочетох се, много объркано звучи. Може да прескочите, пък аз ще си карам както досега без приложение Smiley

Общи условия

Активация на акаунт