Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 565
  • 805
  •   1
Отговори
# 450
Ще ида направо в магазина с двата гащеризона и ще питам.

По другия въпрос. Имам лидл-ска карта, която е на мъжа ми и е добавена в Wallet-a ми. Отскоро взех да я сканирам на касите. Преди това не я ползвах. Реших да следя и приложението за разни кодове. Оказа се, че съм го инсталирала по някое време и имам добавяне някаква карта. Съответно, понеже си цъкам другата карта и тя не е вързана с приложението, нямам история на касовите бележки. И въпросът ми беше дали има начин да махна първата карта и да добавя втората. Най-вероятно трябва да си направя нова регистрация, но вече съм се регистрирала с мейла за спам и не искам нова регистрация Grinning

Прочетох се, много объркано звучи. Може да прескочите, пък аз ще си карам както досега без приложение Smiley

Мъжи ви би трябвало да има регистрация за да има карта, трябва през профила в приложението да излезете от вашия и да се логнете с неговия.

# 451
От написано разбирам , може би, че искаш да махнеш картата на мъжът ти от Wallet. Би трябвало да има такава опция в приложението да изтриеш неговата и да добавиш твоята.

# 452
  • Бургас
Обсъждали ли сте четката за коса на Cien от следващата седмица? Дали ще се справи добре с изправяне?

# 453
Момичета, бамята на Авис, от предстоящата седмица, бива ли я? Като цяло, ако имате препоръки за добра консервирана бамя, ще се радвам да споделите
Миналата година купих същата, добре че взех само 1, защото не беше каквото очаквах. Кисела е някаква, нещо като туршия все едно е направена, твърда беше. Не очаквах и исках да я слагам в разни ястия, но я изхвърлих.

# 454
Бургас МР има чудесни касетки по 5лв, явно по това време успяват да ги приготвят Simple Smile

# 455
Имам купон за лазаня. Никога не съм купувала. Добра ли е?

# 456
  • Пазарджик
Въпрос на вкус е . Дъщеря ми я хапва,а аз дори не съм я опитвала.

# 457
За мен лично е отвратителна, но съм взимала преди много време и може и да са я подобрили. Обаче беше толкова лигава и безвкусна, че не мисля някога отново да я тествам.

# 458
Дали цената на боба Крина в новата брошура е реална? В смисъл дали наистина е 1кг,да се не окаже 500гр и да е грешка? Че сме без кола сега и да не се разкарваме за нищо Grinning

# 459
  • София
Ние много обичаме лазаня и
когато я има намалена винаги си купуваме.
За който  харесва си е супер на тази цена.
Казах на мъжа ми да вземе една.
Само не разбрах купона за 1 или за повече бройки е?

Скрит текст:

# 460
Вкъщи я харесваме. Ако не сте някакви уау любители на лазаня и да сте пробвали на много места си е супер.

# 461
Няма ограничение в бройките за лазанята.

# 462
децата я хапват, на мен не ми харесва определено.

# 463
  • Sofia

LieToMe, В Лидл "Студентски град" имаше доста 5/6 от тези  ютии на Тефал.

# 464
В Лидл продават ли шоколадови капки? Имам спомен, че миналата година купувах от там, но днес не намерих.

Общи условия

Активация на акаунт