Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 541
  • 805
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте ще има ли някоя дама свободен купон от коледните от имейла със чашките и шоко Дядо коледа  ще съм много благодарна хубав ден

Какъв е този купон?
От имейла имаше избор между кексчета и тези чашки моя го използвах нямам фото за съжаление

# 481
  • София
Здравейте ще има ли някоя дама свободен купон от коледните от имейла със чашките и шоко Дядо коледа  ще съм много благодарна хубав ден
Ще ти изпратя.

# 482

Какъв е този купон?
От имейла имаше избор между кексчета и тези чашки моя го използвах нямам фото за съжаление

Аз веднъж имах купон в имейла и толкава. Нали не е нужна постоянна актуализация, за да се получават купони в имейла?

# 483
Благодаря получих желания купон хубав и усмихнат ден от мен:smiley:

# 484
  • СОФИЯ
При мен купонът от четвъртък идва в спам.

# 485
  • София
При мен купонът от четвъртък идва в спам.
Ако посочиш че не е спам, вече би трябвало да излиза в пощенската кутия.

# 486
Стъклените нудли в ПА ли са, че не ги откривам?

# 487
  • София
Поне допреди известно време бяха.
Ако проверяваш в някой от малките филиали и имаш избор, то виж и в голям. Те са с по-широк асортимент.

# 488
  • Бургас
Аз пак да попитам за четката за коса на Cien от утре. Върши ли работа?

# 489
В Англия също има коледен календар за отваряне всеки ден като в някои дни купоните са томбола.
Та може да се падне този - безплатно пазаруване до 200 паунда

А при нас минус 20% за маслини Joy и други тъпотии

# 490
Здравейте, имам спешно питане - дали някъде сте засичали детските комплекти чаршафи (стандартни, единични плик и калъфка) за момичета? Имаше с Мини маус и Хелоу Кити. Няма значение къде точно, стига да са в София и околността...

# 491
  • shumen
В настоящата брошура има ориз и кори за баница?Тези цени,които са в брошурата реални ли са?

# 492
  • София
На началната страница в приложението, там където излизат скреч картите, има поредица от сторита представящи поведението ни през годината и разни статистики.
В едно от тях, някъде след средата, има опция за купон подарък, като сам избираш от коя категория.
На последното има участие в томбола.

# 493
  • Пловдив
И аз го отметнах това Simple Smile Даде ми отстъпка за плодове, като можеш да я избереш от разни др.категории...
Спестила съм 230 лв.

# 494
  • при Дядо Коледа
Някой и питаше за четката за коса с горещ въздух по нагоре. Аз също много и се чудех и я взех. Сега я включих, само за да проверя дали работи. Все си мислех, че е въртяща се, но не е.  За това малко ме съмнява ще върши ли някаква работа.  Ще я пробвам. Дано някой, който я има да сподели мнение 😊

Общи условия

Активация на акаунт