Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 559
  • 805
  •   1
Отговори
# 465
Помня, че някои от вас миналата година търсеха този чай. Имам купон за отстъпка и ако някой иска да го ползва
Скрит текст:
Скрит текст:

# 466
  • софия
В Лидл продават ли шоколадови капки? Имам спомен, че миналата година купувах от там, но днес не намерих.
Продават в тематична седмица, не са ПА.

# 467
В Лидл продават ли шоколадови капки? Имам спомен, че миналата година купувах от там, но днес не намерих.

Около кувертюрите бяха.

# 468
  • София
Бамята е туршия, не е за готвене. Хрупкава е, осолена. В някои опаковки се е случвало да има два,три по-големи броя които са прекалено жилави. Огледайте доколкото е възможно да няма прекалено едри вътре.

# 469

Около кувертюрите бяха.

Точно там.

# 470
Помня, че някои от вас миналата година търсеха този чай. Имам купон за отстъпка и ако някой иска да го ползва
Скрит текст:
Скрит текст:
Tози купон от скреч карта ли се пада?
Искам да попитам за киселото зеле на Авис в кофа - обявения грамаж от (ако не се лъжа) 2,7 кг е общото тегло или това е отцеденото тегло на киселото зеле?

# 471
Да
Скрит текст:
Скрит текст:
Tози купон от скреч карта ли се пада?
Искам да попитам за киселото зеле на Авис в кофа - обявения грамаж от (ако не се лъжа) 2,7 кг е общото тегло или това е отцеденото тегло на киселото зеле?

# 472
  • София
Дали цената на боба Крина в новата брошура е реална? В смисъл дали наистина е 1кг,да се не окаже 500гр и да е грешка? Че сме без кола сега и да не се разкарваме за нищо Grinning
Да, миналата седмица купих 1 кг трапезем боб Крина за 4,49лв.

На въпроса за шоколадовите капки, в постояния асортимент са. Стоят до шоколадовия кувертюр. Надявах се тези дни да ги пуснат с малко намаление, затова не знам точната цена в момента. Специално ходих да видя дали не са на оферта, когато беше намалението на кувертюра, затова съм сигурна, че се предлагат и не са отлистени.

# 473
  • София
Зелето е отцедено тегло. 1 цяла + около половина е в кофата.

# 474
Lady Royal, благодаря ти!

# 475
Подьържам ги вкъщи постоянно, просто промениха малко кутииката. Там са около кокосовите стърготини, мляни орехи, бадеми и т.н

# 476
До какаото и шоколадовите кувертюри са шоколадовите капките в нашия филиал. Цена съм запомнила около 3,49 лв за 100 грама.
Aisha, благодаря! Не е уточнено на кофата, просто пише 2,7 кг.
Видях ново в асортимента - растителна сметана (мен не ме кефи като състав, но споделям, ако някой го интересува):

Забравих обаче каква беше цената и'!
Тази вечер в нашия филиал имаше много месо на -50% със зелени стикери. Аз взех пилешки фенери, пилешко филе и бутчета, кебапчета. Исках и гурме бургери, и пилешки черен дроб, но нямаше как да ги нося и тях пеша, а и черният дроб не изглеждаше съвсем добре отблизо.

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 15:02 от dolce miele

# 477
# 478
Здравейте ще има ли някоя дама свободен купон от коледните от имейла със чашките и шоко Дядо коледа  ще съм много благодарна хубав ден

# 479
Здравейте ще има ли някоя дама свободен купон от коледните от имейла със чашките и шоко Дядо коледа  ще съм много благодарна хубав ден

Какъв е този купон?

Общи условия

Активация на акаунт