Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 502
  • 805
  •   2
Отговори
# 525
Имам още 2 такива на Hama, на Xiaomi и отделно имам пречиствател на Xiaomi, който също мери температура и влажност. Имам и стенен термометър обикновен. 😆 За бебето ми е важно влажността и температурата, че първата вечер с таткото от пренавиване го претоплихме милото… Докато се усетим какво става.. Та затова толкова го взех на сериозно. 😆 Сега ще ги пръсна по стаите и ще ми е мирно на главата.

П.П. Простете за отклонението. Simple Smile

# 526
LieToMe,
Скрит текст:
честито бебче!🥰  Кога мина толкова време?!😃
Аз помислих, че мери дали въздухът е замърсен, като прочетох "качество на въздуха", не температура и влажност. И се зачудих как уред за 12 лв прави това.☺️

# 527
Благодаря! Много бързо мина, тъкмо това се замислям и аз. 😁
А иначе има някакви звездички, които има на екрана му уж за “качеството” на въздуха. Има и показател за мухал, за много висока температура и за вирус/грип. Не знам на какъв принцип ги определя обаче.

# 528
За мухъл и вирус/грип и на мен ми е много любопитно как точно определя.😃

# 529
  • София
Купон за сладолед-подарен на DARSANH
Направих клип от телефона на мъжа ми
при мен и при сина все още го няма.
Скрит текст:

и накрая имаше за участие в томбола за телефон

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 10:22 от lite16

# 530
Явно не всички имат този купон  Lidl Plus Wrapped. Аз го получих, но ММ няма, но той по-рядко пазарува, ползва Лидл плюс.

# 531
  • Враца
Здравейте. Знам, че темата е за българския Лидъл, но бих искала да попитам дали някой има тази прахосмукачка, която е на брошура в Германия в момента? Дали върши работа? Имам голяма прахосмукачка на Филипс и съм предоволна, но искам нещо лекичко, с което да мина под масата след вечеря или около котешката тоалетна. Дали ще успее да дръпне нещо или е само за прах? Благодаря предварително.

# 532
  • Sofia
Аз този купон от началната страница не го получих. А пазарувам много редовно.

# 533
Дали са еднакви купоните? При мен е 25% за мрежа лимони, мрежа портокали и мрежа мандарини.
И при мен са същите.
Тогава ще е добре да споделим какво се пада в другите категории. Не посмях да отворя "късметите" на дъщеря ми и на мъжа ми. Ще чакам да кажете какви ядки и какви шоколади се падат. Simple Smile И храните за домашни любимци, но от тях рядко купувам. Предпочитам да поръчвам по-качествени онлайн.
Аз избрах печивата. Там предлагат 25% на брецел, донът с шоколадов пълнеж или пуричка със сирене.

И аз избрах печивата, но не разбрах колко бройки могат да се купят с отстъпка. Пише ли го някъде в купона, че аз не го намерих?

Явно не всички имат този купон  Lidl Plus Wrapped. Аз го получих, но ММ няма, но той по-рядко пазарува, ползва Лидл плюс.
monii, пробвай пак. При мен се появи вчера сутринта този "обзор" на годината, но понеже тръгвах за работа си викам какво ще го гледам това и ги отрязах набързо.Wink
После обаче тук прочетох, че имало купони, но като отворих профила вече не ми излизаше нищо, явно този път те ме бяха отрязали. JoyJoyJoy.

Но сега преди малко отворих и се появи въпросната "презентация", ама докато успея да взема купона три пъти я изгледах... Sweat Smile

# 534
  • София
Сторитата със статистиката, купоните и томболата пак са на начална страница :

Не дават повторен избор на купони или повторно участие в томболата, изписва че това вече е направено. Но които не сте, можете да си проверите сега.

# 535
Здравейте, всяка година си купувам от планерите на Лидл, тези цветните със спиралата. Някой дали е попадал на тях последния месец, чудя се дали не ги изпуснах или тепърва ще ги пускат?

# 536
  • София
При мен "обзорът" изглежда по различен начин.

# 537
На мен ми даде, че съм Местен герой Joy

Видях, че има по-различен Желатин (май Белбейк беше), но отзад не пише, че се прави по стандартния си начин. Някой пробвал ли го е? Че аз доста ползвам обикновен си желатин и сега този не знам как трябва да се направи. Пише "изсипете в сместа", но не се ли разтваря предварително във вода?

# 538

Видях, че има по-различен Желатин (май Белбейк беше), но отзад не пише, че се прави по стандартния си начин. Някой пробвал ли го е? Че аз доста ползвам обикновен си желатин и сега този не знам как трябва да се направи. Пише "изсипете в сместа", но не се ли разтваря предварително във вода?
Нищо общо с обикновения и доста слаб. Не ми желира добре и сместа беше повече като мус. Бях поръчала на мъжа ми и взел 3 опаковки. Че и по-скъп.

Аз да питам тази последната четка с горещ въздух дали върши работа за изсушаване и оформяне на къса черта? Не знам пускали ли са преди. Дали би заместила сешоар и четка? 🤔

# 539

отвратителен е, съсипа ми една торта, но го разбрах след като я занесох и опитах да разрежа.

Общи условия

Активация на акаунт