Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 524
  • 805
  •   1
Отговори
# 510
Дали са еднакви купоните? При мен е 25% за мрежа лимони, мрежа портокали и мрежа мандарини.
И при мен са същите.
Тогава ще е добре да споделим какво се пада в другите категории. Не посмях да отворя "късметите" на дъщеря ми и на мъжа ми. Ще чакам да кажете какви ядки и какви шоколади се падат. Simple Smile И храните за домашни любимци, но от тях рядко купувам. Предпочитам да поръчвам по-качествени онлайн.
Аз избрах печивата. Там предлагат 25% на брецел, донът с шоколадов пълнеж или пуричка със сирене.

# 511
330 лв. съм спестила. Като открият Кауфланд Театрална и повече ще спестя Joy

Скипнах участието за айфона, само купон си взех:

# 512
Намалението за ядки е -25% на марка Alesto, точно за боровинки пратих мъжа ми да го използва, каза, че даже нямало празно място там, където обикновено стоят. 200гр бяха 3,99лв. Много глупаво са Ви отговорили, че никога не е имало, на всеки две седмици купувах 😃

# 513
  • Бургас
Аз избрах намаление за сладоледи. Има го този, който най-много харесваме - с бадемите, от 6 бр кутия .Освен него са мини сладоледи, премиум сладолед щру?, сладолед щрудел, сладолед ванилия.

# 514
Избрах шоколадите. От по-назад показаните ям 2 от 3те вида. Доволна съм Simple Smile

# 515
Здравейте,  мнение за еърфрайяра?

# 516
Купонът за ядките е Alesto:

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 18:11 от vili_ili_eva

# 517
И на мен се паднаха същите шоколади!

# 518
То е ясно, че купоните са едни и същи за всяка категория.

# 519
  • София
Къде по-точно се намира това стори, не го намирам аз?
Вече не го виждам за да покажа, тъй като съм изпълнил целта.
Фронтално отгоре и директно щом отвориш приложението беше.

Сушени червени боровинки и аз не намирам. Имали са, разбира се, както и ххл.
Предполагам е временно, безброй пъти се е случвало с разни неща да изчезнат за някакво време.

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 20:38 от RebelHeart

# 520
Апаратът за кръвно налягане, който е по брошура тази седмица (sensiplast) мери ли точно? Виждам, че и в К се предлага под тяхната марка, та се чудя кой да взема.

# 521
Кауфландския не мери, сравнени с механичен/обикновен апарат за кръвно

# 522
Благодаря! Дано някой има впечатления и от този, който се предлага в Лидл в момента.

# 523
Аз идвам с молба за термометъра ако има някой, който го е ползвал. Дали този е по-хубав от този в Кф?

Взех уреда за мерене на качеството на въздуха. Мери точно и много ми хареса. За 12 лв е много добро бюджетно попадение.

# 524
LieToMe, а как разбра, че мери много точно качеството на въздуха?🤔

Общи условия

Активация на акаунт