Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 531
  • 805
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
И аз я взех за подарък. Не съм я вклювала и е разочароващо, че не е въртяща. Ама за тези пари - толкова.

# 496
Здравейте ,имате ли впечатление от  мъжките пижами ,какво е качеството ,плътни ли са, стават ли за по пълен човек.Благодаря Ви !

# 497
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз имам четката за коса от предното й пускане, може би минаха 6м, не помня кога я взех, но от както я имам - само нея използвам и съм си доволна как ми оформя косата. На пластове съм, с гъста и дълга коса, успявам да се изсуша и оформя краищата, на което и държах. За тази цена просто си е топ, само трябва човек да си хване техниката на оформяне.

# 498
  • София
И аз го отметнах това Simple Smile Даде ми отстъпка за плодове, като можеш да я избереш от разни др.категории...
Спестила съм 230 лв.
Дали са еднакви купоните? При мен е 25% за мрежа лимони, мрежа портокали и мрежа мандарини. Честно казано изборът от тези 3 вида продукти не ми харесва и ме е яд, че не избрах друга категория. Обикновено в мрежите не всички плодове са добри. Предпочитам да са на кг и сама да ги избирам.

# 499
- ако някой може да открие разликите и да ми обясни ценообразуването, ще съм благодарна.

# 500
  • София
Етикет е залепен по различно време.
Първо е било 5.19. Тогава е залепен единия.
После цялостно е намалено на 3.99 и тогава е преоценена втората бройка.
Предполагам и двете ще минат на каса на по-ниската цена.

# 501
Дали са еднакви купоните? При мен е 25% за мрежа лимони, мрежа портокали и мрежа мандарини.

И при мен са същите.
Заредиха шоколадови капки при нас. Много благодаря, че ме насочихте. Но сега търся сушени  червени боровинки. Помня, че съм взимала точно от Лидл на Alesto, но в магазина ми обясниха, че нямали и никога не са имали JoyJoyJoy А даже и в ХХЛ седмица са ги пускали. Та някой виждал ли е или са ги отлистили?

# 502
Старата основна цена на еднакъв продукт е различна - разбирам да е имало междинни намаления, но това гарантирано е грозде от една партида / купени са едното вчера и другото днес.../
Етикет е залепен по различно време.
Първо е било 5.19. Тогава е залепен единия.
После цялостно е намалено на 3.99 и тогава е преоценена втората бройка.
Предполагам и двете ще минат на каса на по-ниската цена.

# 503
  • София
Дали са еднакви купоните? При мен е 25% за мрежа лимони, мрежа портокали и мрежа мандарини.
И при мен са същите.
Тогава ще е добре да споделим какво се пада в другите категории. Не посмях да отворя "късметите" на дъщеря ми и на мъжа ми. Ще чакам да кажете какви ядки и какви шоколади се падат. Simple Smile И храните за домашни любимци, но от тях рядко купувам. Предпочитам да поръчвам по-качествени онлайн.

# 504
  • Sofia
Някой може ли да снима къде са тези късмети, нищо не ми излиза на мен.

# 505
Шоколадите са тези

# 506
  • София
Някой може ли да снима къде са тези късмети, нищо не ми излиза на мен.
Ето тук:

В началото и при мен нямаше нищо. Отварях всичко наред купони, оферти, профил... В един момент се появи надпис на един ред. Не помня точно какво пишеше. Сега пробвах наново, но не се появи. Може би, защото вече съм отваряла линка.

# 507
На началната страница в приложението, там където излизат скреч картите, има поредица от сторита представящи поведението ни през годината и разни статистики.
В едно от тях, някъде след средата, има опция за купон подарък, като сам избираш от коя категория.
На последното има участие в томбола.
Къде по-точно се намира това стори, не го намирам аз?

# 508
Глуповати са купоните от сторитата общо-взето. Това е за храните за животни, тези от снимката, по един вид суха и мокра храна.

# 509
  • Пловдив
И аз го отметнах това Simple Smile Даде ми отстъпка за плодове, като можеш да я избереш от разни др.категории...
Спестила съм 230 лв.
Дали са еднакви купоните? При мен е 25% за мрежа лимони, мрежа портокали и мрежа мандарини. Честно казано изборът от тези 3 вида продукти не ми харесва и ме е яд, че не избрах друга категория. Обикновено в мрежите не всички плодове са добри. Предпочитам да са на кг и сама да ги избирам.
да, 25% са и при мен...не съм видяла добре.

Общи условия

Активация на акаунт