Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 166
  • 805
  •   1
Отговори
# 735
В статистиката за използвана карта през годината ИМА талон по избор с намаление.

# 736
Няма слайсове..това да не е ренде.
Раздробява чопъра.

# 737
В статистиката за използвана карта през годината ИМА талон по избор с намаление.
Той е от поне една седмица. Аз моя вчера го използвах за ядки

# 738
Той е от поне една седмица. Аз моя вчера го използвах за ядки
Може, аз днес го видях.

# 739
Направих запитване за гофретника - няма наличност в нито един магазин в страната.

# 740
Не знам кой точно гофретник търсите, но в брошурата на Б. има някакъв.

# 741
  • Fairbanks, Alaska
Не знам кой точно гофретник търсите, но в брошурата на Б. има някакъв.
Кой е Б?

# 742
  • Сливен
Билла?

# 743
Да, в Била.
Скрит текст:

# 744
Отдавна не бяхме купували от мрежите за 4,99лв. Днес взехме
В касетата имаше: 8 банана, 4лимона,6 портокала, мрежа с 2кг ябълки, от която липсваха някоя и друга(предполагам развалени), един айсберг, 2репи дайкон, връзка червени репички, 3чушки сиврия и две  бройки големи броколи. Всички в много добро състояние с изключение на бананите, които са почнали да покафеняват на места,ама пък аз такива ги обичам.

# 745
Да, в Била.
Скрит текст:
Според мен този гофретник е мини (плоча 10-12 см). Не нормален по размер гофретник. За мини е много добре като ватове - ако обаче това се търси.
Днес купих 6 опаковки от сметаната 30% в малки кофички. Намалени с 50% на цена 74 ст. за брой. Хич не ми пука, че срокът им на годност е до 30.12., определено ще издържат повече в хладилника на най-горния (най-студен) рафт!😃 Хареса ми на вкус - но мисля, че редовната цена не е 1,49 лв, нали? Сякаш първо кофичките са били намалени с 20% и после с още 50%...🤔

# 746
  • Sofia
От мрежите по 5 лв видях само веднъж, но вече бях взела зеленчуци и плодове и ми беше неудобно да ги върна, за да взема мрежа. Слагат ги в най вътрешния край, след като минеш да сии пазаруваш попадаш на тях. След това вече не ми е попадала мрежа, колкото и да съм се оглеждала за такива.

# 747
  • София
някои има ли излишен купон за кръглия кашкавал пилос?

# 748
Млечна сметана затворена и след срока на годност си е читава.

# 749
И аз така прецених и затова взех всичките намалени опаковки. Сметаната доста ми хареса.🙂

Общи условия

Активация на акаунт