Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 171
  • 805
  •   1
Отговори
# 750
  • София
И аз така прецених и затова взех всичките намалени опаковки. Сметаната доста ми хареса.🙂
Заквасена ли е?

# 751
Таня, не, не е заквасена. Животинска сметана 30% си е - като тази в картонените кутийки, но е по-хомогенна (доколкото виждам), без по-гъста част отдолу.

# 752
  • Пловдив
Да, напълно течна е...за втори път взех. Разбива се ок, даже беше намалена, заради изтичащ срок Simple Smile Вложих я все пак.

# 753
# 754
  • Бургас
Доволни ли сте от безжичната мишка в новата брошура?

# 755
  • shumen

Karzz,на моето диване му бяха подарили такава,но не я хареса.

# 756
За много години и за много покупки! TadaTada

Нямам лента, дали утре ще се появи като отворят магазините или вече ще сме без?

# 757
  • София
Аз само такива ползвам, от Лидл и Кауфланд. Много ме дразнят кабелите и тези са ми много удобни.

# 758
  • Бургас
Благодаря ви, момичета! Ще ги погледна на живо в магазина, само дано успея да отида до Лидл, че съм се зарекла поне до 5ти да не стъпя в такъв!

# 759
  • София
Благодаря ви, момичета! Ще ги погледна на живо в магазина, само дано успея да отида до Лидл, че съм се зарекла поне до 5ти да не стъпя в такъв!
Мишките са от четвъртък, 8 януари.

# 760
ЧНГ на всички!🙂
Аз мисля още утре да стъпя в Лидъл, дори и да е с малка покупка. Все се налага по нещо да се купува, а и не сме се презапасявали с храна за празника.

# 761
Моделът в брошурата е за по-малка ръка според мен. По-скоро е подходяща за резервна и в чантата раницата за из път. Аз редпочитам тази
https://www.lidl.de/p/silvercrest-funkmaus-kabellos-schwarz/p100368984
В БГ също я пускат. По-голяма по размер и не знам до колко ще пасне на конкретната ръка.

# 762
Някой с мнение за акумулаторната прахосмукачка от 08.01. Не мога от снимките да преценя лампичките и дали светят добре. Изглеждат някак мижаво. Контейнера и също не го виждам.
https://www.lidl.bg/p/silvercrest-2-v-1-akumulatorna-prakosmukacka/p10049095

В търсене съм на такава прахосмукачка, искам да има лампички и да е със  степени на всмукването.
 Имам една стик прахосмукачка с кабел на Silvercrest, без степени е, чистенето е някакъв кошмар с нея. Залепва на равни повърхности и с усилие я плъзгам, а предимно са ми такива подовете. (нямам килими)

# 763
Потърси клипчета по модела в you tube...да се ориентираш как е.
Не виждам номера на модела в линка, иначе щях и аз да потърся..

# 764
Ето го IAN № 510908, търсих по него, но нищо не открих.

Общи условия

Активация на акаунт