🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 9 (13.11 - 20.11) 🎭

• 7 368
  • 162
  •   15
Отговори
# 135
Петканов ако изобщо е казал нещо такова, според мен е било по-скоро на шега.
Мая е бясна, че играта ѝ като предател беше 1к траш, колкото и да повтаря, че била перфектна и не допуснала нито една грешка (представям си ако беше).
Просто се опитва да обезцени и представянето на другите с тези изказвания. Това много ясно се видя и в отношението ѝ към Мирела в маските.
Умира да е в ролята на кралица, но си остана най-обикновен лъкей, колкото и да се самовеличае.
Всички кадри от следващия епизод са преди вербуването, значи ще има убити начело с Владо.
Синхронът на Бъч, че му е стиснал ръката и след това се е отметнал, за мен е знак точно за това.

# 136
  • София
Няма как Петканов и Глория да са имали каквато и да била интимна близост.
От мухата се прави слон.

Мая играе добре като Праведна и слабо като Предател.
Заради нея разкриха и Бачорски и реално той загуби играта заради гласуването и на Кръглата маса, когато не гласува с мнозинството срещу Оля.
Това което тя направи е най-големия грях в класическия американски сървайвър и такива ''грешки'' не се прощават там.

# 137
Заради нея разкриха и Бачорски и реално той загуби играта заради гласуването и на Кръглата маса, когато не гласува с мнозинството срещу Оля.

Продължавам да не разбирам логиката на това.
Ако бяха изгонили Оля на масата, пак щяха да получат мисия да целуват някой друг, Бачорски пак щеше неразумно да нахендри Мая да целува (сякаш не може сам да си даде сметка, че тя не е по целуването) и т.н. всичко останало. Обратното е, нея я разкриха заради него.

# 138
Петканов ако изобщо е казал нещо такова, според мен е било по-скоро на шега.
Мая е бясна, че играта ѝ като предател беше 1к траш, колкото и да повтаря, че била перфектна и не допуснала нито една грешка (представям си ако беше).
Просто се опитва да обезцени и представянето на другите с тези изказвания. Това много ясно се видя и в отношението ѝ към Мирела в маските.
Умира да е в ролята на кралица, но си остана най-обикновен лъкей, колкото и да се самовеличае.
Всички кадри от следващия епизод са преди вербуването, значи ще има убити начело с Владо.
Синхронът на Бъч, че му е стиснал ръката и след това се е отметнал, за мен е знак точно за това.

Време беше да го убие, даже много закъсня. То сега и просто за шоуто го прави, да покаже, че все още има някаква власт, въпреки, че е разкрит. ВН след като знае, че Бъч е предател и му го каза в очите, престава да бъде необходим  пристан за лодката на Бъч. Аз преди няколко теми развих теорията, че може да се стигне до такъв момент на "счупване" на играта  - просто остава един предател, който докато вербува, е извадил Калашника. Тогава ми беше обяснено, че при четири неуспешни опита и убити праведни, се отнема правото за ново вербуване и съответно - убийство при отказ. В нашата игра не зная дали така ще се получат нещата, но от останалите до тук аз единствено виждам един съгласен потенциален предател - Глория. Всичко друго е "леш". Общо взето така или иначе нашите счупИха играта, няма какво да се лъжем и с публичното изобличаване на предателите от ВН, и със самопредлагането на Глория, и с поведението на Петканов.

# 139
  • España
Мая беше изключително прозрачен и слаб ( най-слабият) предател . Не изневери на ….така наречената си “стратегия” : скрита зад някоя изявена фигура ( в О100Г зад Бистра, която изнасяше битките , а тук в началото зад ВН , а после зад Бачорски) …иначе :”готина било да се убива “….е да де , ама в сенките на мрака , когато удобно сме скрити под качулките е много лесно …. Иначе “на терен” видяхме до къде я докара ! Бачо мисля , че осъзна , че направи грешен избор и това му коства прецакване на собствената му игра ….
Снощният епизод на “Маските падат” беше най-безинтересният до тук и христоматиен пример за това как една жена “изтърва образа си “ , когато срещу нея стои друга по-млада , по-красива жена ! Да се готви …..Глория…. макар че Мая “хвърли семенца и на тази нива “ ( на мнение съм , че ако някой трябва да разказва как я е наричал ВН  или как я е “пазел” Петканов , то това е  лично и трябва да го направи самата Глория …..ако реши)!
Ще прощавате “специфичното ми софийско чувство за хумор” ! 😉
Иначе , за следващия епизод ….чакам да видя какви “калашници” ще изкара Бачорски В природата “раненият звяр” хапе най-смъртоносно …..
Въпрос: този Венци ли е дуетната половинка на Павел , който е водещ на ИВ ? Аз чак сега разбрах… ни’къв детектив не става от мен ……

# 140
Поправете ме ако греша, но в подкаста с Георги Коджабашев Ева разказваше много конкретно как тя и Глория са разбрали, че Бачорски е предател. Спомена историята с химикалката, оставена в библиотеката. После Ева била извикана на синхрони, а през това време Глория проследила Бачорски, който именно тогава е отишъл да говори с Мая за тяхната мисия. Ако това е така, то Мая не е основната причина за разкриването на двамата, а по-скоро за собственото си разкриване. Основният пробив е бил направен преди това — чрез поведението на Бачорски и наблюдателността на Глория и Ева.

Искам да се върна и към Маските падат от снощи. Впечатление ми направи как Мирела отново се опитва да демонстрира колко много е „играла“, какви стратегии е имала и как още от втори епизод била разбрала кой е предател. Дори в Instagram беше качила две сторита, в които обясняваше колко ясна стратегия е следвала.

Деси Стоянова обаче много добре я постави на мястото ѝ с репликата: „Ти си знаела, че Мая е предател, дори без да е била предател.“ Точно в целта.

Мирела е симпатично и младо момиче, тепърва ще трупа житейски опит, но е очевидно, че се самозалъгва относно собствената си роля в предаването. Представя се като стратег и ключов играч, но реалността, която видяхме като зрители, е различна.

# 141
Никак не ми е симпатична Мирела, а направо си я фаворизирах в ИВ. Такова отвратително стори ѝ гледах, в което изкарва хората тъпи, че не са я разбрали какво гениална игра прави, придружено с едни ужасни физиономии. Отстрани великия холивудски актьор, който ще води кабеларско куиз шоу Юлиан Костов приглася, че си спомнял синхрон как Мирела казала, че Бачорски е предател.
Никой не е стигнал напред в живота, подценявайки хората.

# 142
Маските Падат ще бъде този път във вторник веднага след епизода. Да не би Бачорски да напуска, че така ексклузивно трябва да бъде излъчено интервюто?...

# 143
Мирела в предаването ми беше симпатично хубаво момиче, не, че съм я харесвала, но не ми беше неприятна. Обаче след тези сторита, които пусна, ми остави неприятен послевкус. То не бяха мимики, то не беше самопревъзнасяне, нищо общо със сладкия имидж от предаването.

# 144
Моите две стотинки са, че много хора осъзнаха колко готин формат е Traitors, чак когато започна да се излъчва и да събира аудитория. Не са оценили през какво готино преживяване преминават, докато са били вътре и са си проиграли шанса да участват пълноценно в тази готина игра - дали щото не са я разбрали, дали защото просто не са имали желание да я разберат и са влезли предимно за хонорара. Та, сега понеже страдат от FOMO (простете, не ми идва подходящ заместител на български), се опитват да се оправдаят как всъщност са играли, били са големите стратези, или какви големи ходове са щели да направят само да имали повече време.

Истината е, че повечето участници влязоха тотално неподготвени и неориентирани, което не беше само в ущърб на зрителя, но и за тях, защото можеше да направят нещо запомнящо се, дори и за собствена слава. Вместо това повечето се чудиха къде да се почешат и да си бръкнат, докато разберат може би в 90-тата минута в какво предаване са влезли.

# 145
  • София
Ние отиваме от една крайност в друга.
Когато Ел Капитано, очаквайки да го убият, си правеше завещанието на Мирелка и й казваше кои са неговите праведни и Мирела спомена Бачорски като предател, ВН каза “абсурд, той е праведен”, тя си замълча, но после на синхрон каза, че за Бачорски не е съгласна… Но повече не повдигна въпроса пред никой. От тогава съвсем се сви, но това не значи, че не е наблюдавала тихо. А когато те смятат за тиха и наивна, можеш да виждаш повече 😉

# 146
Хайст детективи, мислих да не се включвам, но за да са по-правилни предположенията ви е редно да изясня няколко неща.
Бяхме в пълна и абсолютна изолация. Бяхме придружавани дори до тоалетна с “пазител” всеки имаше назначен такъв, чиято основна грижа беше да ни пази, за да не коментираме абсолютно нищо с никой когато не сме пред камери. В хотела бяхме в абсолютна изолация, дори екипа беше със сменени числа на телефоните за да не видим случайно колко е часа, камо ли нещо друго. На прозорците имаше фолио, което не позволяваше да видим къде сме. Прозорците не се отваряха. Абе… пълна ама пълна изолация. Нямахме право дори да обменим книги, понеже всички си бяхме изчели донесените още на първите 5 дни.
Относно Оля и твърдението че аз не съм играла първите дни, обичам я ама тя дойде на четвъртия ден…така че сами си вадете изводите.
За Владо…и двамата си изпуснахме нервите, къде оправдано, къде не, важно е да се прощава, всеки прави грешки, хора сме. Лоши чувства няма.
Ева, не е казала че е намерила писеца, истината е че аз в първите дни работех основно за това да запомня всичко в имението, защото предполагах, че може да има в някакъв момент нещо, което да ни е от полза ( чужди сезони го показват) и знаех че на този етап шанса да хванеш предател е прекалено малък.
Относно подкастите
Ауткаст е най-близо, надкаст, мислят че коментират ергена и не вникват в играта, а най-много се забавлявам с саркаст, много тъпи анализи, но поне е забавно.

# 147
Глория, благодарим за уточненията, важни бяха. Връщам си думите назад за възможностите да си шушукате с Петканов или друг.
Някои от тези мерки спомагат по-скоро за изперкване, отколкото за изолация. Satisfied

# 148
  • София
Оля спомена, че на едно от момчетата, които ѝ носели храна му светнал часовника и видяла колко е часа. През някакъв процеп видяла сянката на някакъв контейнер и запомнила до къде е сянката в този час, за да се ориентира. Много жал ми стана.

Мая от друга страна в Надкаст каза, че си настроила дистанционното на климатика и знаела колко е часа. От къде и как, не каза.

# 149
Дори и да е била на верен път, Мирела не си позволи да играе. Чакаше групата да и подскаже за кого да гласува и никога не се довери на собствената си преценка, освен в случая с Тино, когото не смяташе за предател, ама то, щото, нали, всички така ще гласуват... а и други вече я издадоха, че се е притеснявала повече за рекламодателите, отколкото от предателите. Така не се играе и каквото и да каже сега, истината е, че в играта беше фикус, по-голям и от Венци. Мая много точно я описа. Безгласна буква.

Глория, благодарим за разясненията и се включвай по-често. Ние тук не хапем. Много.

Истински драконови мерки в името на играта. Жалко, че не са успели да хванат и предварителните уговорки.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 14:38 от Дидичка

Общи условия

Активация на акаунт